Online huiswerkbegeleiding

Krijg vandaag nog bijles huiswerkbegeleiding op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

huiswerkbegeleiding

Koen

Den Haag

Master / WO

Leiden Universititeit

Political Science

Bijles huiswerkbegeleiding met Koen

Ik heb een grote passie voor het onderwijs en ik wil graag scholieren en studenten helpen met het leren. Naar mijn ervaring raken veel leerlingen ongemotiveerd omdat ze het niet begrijpen en daardoor lage cijfers krijgen. Ik wil die studenten helpen met het terugvinden van hun motivatie door de stof begrijpelijk te maken. Voor mij is het vinden van de juiste uitleg de mooiste uitdaging die er is.

Den Haag
Political Science
Master / WO, Leiden Universititeit

huiswerkbegeleiding

Riham

Noordwijkerhout

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Bijles huiswerkbegeleiding met Riham

In mijn vrije tijd vind ik het erg fijn om mensen te helpen in de vorm van bijlessen geven. Toen ik op de havo 4 zat, had ik moeite met biologie. Ik had wel gehoopt dat iemand mij hierbij kon helpen. Helaas kon ik niemand vinden. Deze reden gaf mij sterk de motivatie om er bij te springen als studenten mij nodig hebben.

Noordwijkerhout
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

huiswerkbegeleiding

Anne-Marie

Staphorst

VWO / Gymnasium

Pieter Zandt sg.

VWO Cultuur en Maatschappij

Bijles huiswerkbegeleiding met Anne-Marie

Ik vind het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren in mijn werk. Het is fijn om mensen weg te zien gaan met het gevoel dat ze iets hebben geleerd of beter begrijpen. Dat was mijn ervaring als ik bijles gaf aan vrienden. Ik leerde BijlesHuis kennen via LinkedIn.

Staphorst
VWO Cultuur en Maatschappij
VWO / Gymnasium, Pieter Zandt sg.

huiswerkbegeleiding

Willemijn

Naarden

PhD

TU Delft, Nederland

Applied Physics

Bijles huiswerkbegeleiding met Willemijn

Bijles geven is voor mij als een tweede natuur. Ik houd zelf ontzettend van leren, maar ook anderen helpen en enthousiasmeren. Het geeft mij ontzettend veel genoegdoening als ik iemand plezier kan laten hebben met iets waar hij/zij eerder tegenop zag. Ik ben namelijk van mening dat spelenderwijs je het meeste leert. Met vreugde kan ik zeggen dat ik dit doel tot nu toe nog altijd heb weten te behalen in mijn (bij)lessen.

9,7/10

Naarden
Applied Physics
PhD, TU Delft, Nederland

huiswerkbegeleiding

Catherine

Wageningen

Master / WO

Wageningen University & Research

Voeding & Gezondheid

Bijles huiswerkbegeleiding met Catherine

Ik vind het erg leuk om mensen iets nieuws te leren en ze te inspireren en te motiveren. Door middel van het geven van bijles kan ik gemotiveerde leerlingen geven wat ze nodig hebben.

Wageningen
Voeding & Gezondheid
Master / WO, Wageningen University & Research

huiswerkbegeleiding

Kimberley

Amsterdam

Bachelor / HBO

NHL Stenden

International Teacher Education for Primary Schools (ITEPS)

Bijles huiswerkbegeleiding met Kimberley

Het leukste aan bijles geven vind ik de groei te zien bij de kinderen en het kunnen meemaken en bijdragen aan de "aha"-momenten. Samen werken aan een doel, vooruitgang maken en met plezier voor het leren op leuke manier bezig zijn met leren! Ik heb 6 jaar bijles in de vakken Engels, begrijpend lezen, rekenen en taal. Ik ben nu begonnen met een pre-master en vervolgens master in Onderwijskunde in Brussel en zal hier de komende 3 jaar studeren. Ik wil naast mijn studie ook bezig zijn met bijles geven.

Amsterdam
International Teacher Education for Primary Schools (ITEPS)
Bachelor / HBO, NHL Stenden

huiswerkbegeleiding

Niki

Wernhout

Bachelor / HBO

Avans Hogeschool

PABO

Bijles huiswerkbegeleiding met Niki

Bijles geven vind ik uitdagend omdat ik graag experimenteer met manieren van leren; elke student is anders en pikt dan ook op een andere manier leerstof op. Mij lijkt het tof om samen te ontdekken welke manier van leren het beste bij jou past en hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij je leerstof het best onthoud.

8/10

Wernhout
PABO
Bachelor / HBO, Avans Hogeschool

huiswerkbegeleiding

Gabriëlla

Amsterdam

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam

Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

Bijles huiswerkbegeleiding met Gabriëlla

Ik geef bijles omdat ik het enorm leuk vind om kennis over te dragen en graag kinderen en jongeren wil helpen met het vinden van de eigen leerstijl. De ervaring om kinderen en jongeren te helpen met leerstof heb ik als zeer positief ervaren. Ik heb mogen ervaren dat de cijfers beter werden en dat het zelfvertrouwen werd vergroot. Ik heb van bijles geven mijn beroep kunnen maken, wat ik heel leuk vind.

Amsterdam
Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

huiswerkbegeleiding

Kira Kayuri

Den Haag

Professioneel / Volwassen

Spaanse grammatica

Bijles huiswerkbegeleiding met Kira Kayuri

Ik help studenten graag om beter te worden in de vakken waarin ze moeite hebben, en een manier om dit te doen is door middel van bijlessen.

Den Haag
Spaanse grammatica
Professioneel / Volwassen,

huiswerkbegeleiding

Christiaan

Delft

Bachelor / HBO

TU Delft

Technische Bestuurskunde

Bijles huiswerkbegeleiding met Christiaan

Het leuke aan bijles geven is dat je op een andere manier dan leraren te werk kunt gaan. Je kan namelijk op een informele manier contact hebben met je leerlingen en ook op een andere manier de stof uitleggen. In de afgelopen 9 jaar dat ik bijles heb gegeven, heb ik nog geen scholier gehad die zijn eindexamen moest herkansen. Een individuele aanpak en motivatie zijn de sleutel tot succes.

8/10

Delft
Technische Bestuurskunde
Bachelor / HBO, TU Delft

Studenten die we al konden helpen

 • Ilias uit Geetbets

  Student 1ste middelbaar A-stroom Moderne wenst huiswerkbegeleiding, dit algemeen/vakoverschrijdend. Ze heeft een extra ruggensteuntje nodig, de leerling heeft concentratiestoornissen en… Lees meer

 • Ilana uit Amstelveen

  Ilana volgt de opleiding tot verpleegkundige en wil graag hulp bij het huiswerk en de taken. Ze zit nu in het eerste jaar. Het gaat vooral om medisch rekenen en andere taken.

 • Manuel uit Rijen

  Leerlinge groep 7 heeft huiswerkbegeleiding nodig om haar concentratie te verhogen en haar resultaten te verbeteren. Volgens haar moeder is ze een slimme meid (mavo-havo-niveau), maar z… Lees meer

 • Alexander uit Amsterdam

  Alexander uit 1 gymnasium heeft nood aan huiswerkbegeleiding en algemene studiebegeleiding. Hij heeft nooit moeten leren in het basisonderwijs of had nooit moeite met zijn huiswerk. Daa… Lees meer

 • Emma uit Mijnsheerenland

  Emma zit in 2 havo en heeft extra controle nodig bij het maken van huiswerk. Voornamelijk of het daadwerkelijk gemaakt wordt. Wat staat er nou? Hoe maak je hier een samenvatting van? Be… Lees meer

 • Marjoke uit Strijen

  Marjoke's zoon start in september op 2 VMBO en zoekt voor veel vakken huiswerkbegeleiding omdat hij er echt moeite mee heeft. Hij zoekt een docent die hem op school bij zijn huiswerk ka… Lees meer

 • Barbra uit Zwijndrecht

  2 leerlingen (12 en 14 jaar, HAVO/VWO 1 en MAVO 2) hebben een gezamenlijke studie- en huiswerkbegeleiding nodig. Het gaat om een algemene opvolging, bij vakken als Frans, wiskunde en bi… Lees meer

 • Anja uit Leidschendam

  Anja zit in groep 6 en heeft huiswerkbegeleiding nodig.

 • Yamina uit Biervliet

  Leerlinge in vwo 2 heeft huiswerkbegeleiding nodig.

 • Lex uit Delft

  Lex gaat naar groep 5. Hij heeft begeleiding nodig van een docent, om samen te overlopen wat hij geleerd heeft in de klas. Het gaat om rekenen en taal.

 • Lore uit Pijnacker

  Leerling gaat naar groep 8. De voorbije jaren kreeg hij hulp van zijn ouders met het huiswerk, maar zij merken dat ze zelf dieper in de stof moeten duiken. Daarom willen ze graag dat ee… Lees meer

 • Mireille uit Utrecht

  Mireille is studente Product Engineer. In functie van haar opleiding moet ze veel verslagen indienen en presentaties geven. Hierin ondervindt ze dat ze veel te perfectionistisch is in d… Lees meer

 • Pascale uit Enschede

  Huiswerkbegeleiding voor een leerling uit groep 3. Extra oefeningen maken en herhalen van wat er op school gezien wordt.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.