Vind de perfecte docent

Meer dan 20 000 succesverhalen

BijlesHuis

BijlesHuis biedt betaalbare bijles met docenten van de hoogste kwaliteit. We garanderen de beste klik met een bijlesdocent die perfect bij jou past.

Kennis

Meer kennis

Gecertificeerde profielen

Hogere slaagkansen

20 000 succesverhalen

20 000+ succesverhalen

Wat we doen:

Primary education

Basisschool

Bijles of huiswerkbegeleiding met aandacht voor het zelfvertrouwen van de leerling. Met 1-op-1 ondersteuning van een ervaren docent start je kind goed voorbereid aan het voortgezet onderwijs.

Vind je docent
High school

Voortgezet onderwijs

Inhoudelijke ondersteuning bij lastige vakken of het aanleren van de juiste studievaardigheden voor jouw zoon of dochter. BijlesHuis biedt structurele begeleiding voor elk vak en hulp bij leren leren.

Vind je docent
College

Hoger onderwijs

Hulp bij zelfstandig leren studeren of gerichte bijles voor specifieke vakken, gedurende het hele jaar of voor je tentamens of herkansingen. BijlesHuis heeft ook ervaren scriptiebegeleiders beschikbaar!

Vind je docent
Professional

Zakelijk

Effectieve bijscholingen en begeleidingen op elk niveau en voor elk onderwerp, van taaltraining tot ondersteuning bij programmeren. Kies voor privéles of groepsles aan huis, op kantoor of online.

Vind je docent

Bijles op locatie

Bijles volgen in een vertrouwde omgeving? Dat kan! Onze bijlesdocenten komen gewoon bij je thuis.

Geen goede ruimte beschikbaar? Geen probleem! De bijlesdocenten van BijlesHuis geven ook les bij zichzelf thuis, in de bibliotheek, op de universiteit... En dat overal in Nederland. Handig toch?

Meer informatie
Location image
Online image

Online bijles

Volg online les met de beste docent uit heel Nederland voor jouw hulpvraag: met onze unieke online leeromgeving wordt leren eenvoudiger dan ooit. Geen reiskosten, geen tijdverlies!

Praat via het videogesprek, deel je scherm en gebruik het digitale schoolbord om het lesmateriaal te uploaden, extra uitleg te geven en samen oefeningen te maken. Klik hieronder voor meer informatie en ontdek of online bijles ook voor jou dé oplossing is!

Meer informatie

Hoe het werkt

Find tutor

1. Vertel ons waar je naar op zoek bent

Vraag vrijblijvend informatie aan via het formulier op de website. Zoek je ondersteuning voor jezelf of je kind? Voor welk onderwerp? Een accountmanager belt je binnen 24 uur op om via specifieke vragen te polsen naar jouw educatieve behoeften.

2. We selecteren samen jouw perfecte bijlesdocent

Samen zoeken we uit welk traject en welke bijlesdocent het meest geschikt is voor jou, zowel op inhoudelijk als praktisch vlak. We gaan op zoek naar de perfecte match in ons docentennetwerk en maken een vrijblijvend voorstel op.

High five
With tutor

3. Ga aan de slag!

Ga je akkoord met ons voorstel? Jouw bijlesdocent neemt snel contact op om de eerste les in te plannen! Indien er geen klik is, gaan wij kosteloos op zoek naar een andere docent tot jij tevreden bent. Op elk moment van je begeleiding staat jouw accountmanager klaar om je vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden.

Zelf interesse om anderen te helpen?
Schrijf je hier in om bijles te geven!

Deel je kennis met onze studenten en verdien een centje bij! Wij stellen jou bijlessen voor die bij je profiel passen en nemen je alle administratie uit handen. Zo kun jij je concentreren op het leukste: bijles geven!

Word docent
Zorgvuldig geselecteerde & getrainde docenten

Zorgvuldig geselecteerde & getrainde docenten

Wij screenen alle docenten op hun didactische competenties, vakkennis en ervaring. Bovendien blijven we hen tijdens de bijlessen constant opvolgen en evalueren.

Betrouwbaar & veilig betalen

Betrouwbaar & veilig betalen

Een beveiligde verbinding voor alles wat we doen. Betalingen kunnen eenvoudig via overboeking, automatische incasso of rechtstreeks via de website dankzij Mollie.

Transparent feedback

Transparante screening & feedback

Dankzij onze persoonlijke aanpak ga je aan de slag met de docent die het best bij jou past. Met de input die we van jou krijgen, selecteren we de meest geschikte docent.

brochure

Download onze informatiebrochure
voor bijles

Download brochure