Bijles Aardrijkskunde in Zeewolde

Krijg vandaag nog bijles aardrijkskunde op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

9000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of in persoon
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

aardrijkskunde

Shakila

Amersfoort

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Algemene Sociale Wetenschappen

Bijles aardrijkskunde met Shakila

Shakila doet een Master Interdisciplinary Social Sciences. Ze heeft bijleservaring in wiskunde, statistiek, wetenschap en Engels doordat ze een tijd in Canada gewoond heeft.

Amersfoort
Algemene Sociale Wetenschappen
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

aardrijkskunde

Nikki

Amersfoort

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht locatie Amersfoort

Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

Bijles aardrijkskunde met Nikki

Ik wil graag bijles geven omdat ik het erg leuk vind om kinderen en jongeren te helpen! Ik geef sinds september bijles bij verschillende kennissen thuis en het bevalt me erg goed. Ik ben geduldig en ben creatief in het verzinnen van oplossingen. Ik krijg er veel energie van om bijles te geven.

Amersfoort
Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht locatie Amersfoort

aardrijkskunde

Sander

Apeldoorn

VWO / Gymnasium

Hogeschool van Amsterdam

Bijles aardrijkskunde met Sander

Het lijkt mij heel erg leuk om anderen iets bij te brengen. Ik heb ook een tijdje training gegeven, dus ik heb er best wel veel ervaring mee. Daarnaast doe ik nu de opleiding Toegepaste Psychologie en ik denk dat ik dingen die ik leer tijdens mijn opleiding kan toepassen tijdens mijn bijles. Het lijkt mij daarnaast een leuke, uitdagende en leerzame activiteit.

Apeldoorn
VWO / Gymnasium, Hogeschool van Amsterdam

aardrijkskunde

Anna

Bussum

Bachelor / HBO

HVA

Lerarenopleiding Biologie 2de graad

Bijles aardrijkskunde met Anna

Na een tijd gereisd te hebben begin ik in november aan de deeltijd premaster Ecology. Tijdens mijn reis heb ik besloten om toch verder te studeren in de richting, binnen mijn vakgebied, die mij zo zeer trekt. Toch vind ik het zonde om mijn eerdere kennis en vaardigheden als biologie docente niet meer in te zetten. Gezien dit en omdat de premaster deeltijd is, wil ik graag weer wat uren draaien in het onderwijs; als docente of huiswerk/leerlingbegeleider e.a.

Bussum
Lerarenopleiding Biologie 2de graad
Bachelor / HBO, HVA

aardrijkskunde

Coen

Weesp

Bijles aardrijkskunde met Coen

Sinds een aantal jaren ben ik werkzaam als docent op een middelbare school in Amsterdam. Momenteel geef het vak Mens en Maatschappij, maar in het verleden heb ik ervaring in het geven van de vakken geschiedenis, maatschappijleer en aardrijkskunde. Ik vind het erg leuk om mijn kennis en passie van het vak over te brengen op leerlingen. Ik begeleid graag leerlingen bij het plannen en ontwikkelen van hun studievaardigheden en het activeren en motiveren van hun studiewerk. Ondanks dat ik een volledige baan heb, heb ik het er graag voor over om in mijn vrije tijd leerlingen verder te helpen. Mocht je interesse hebben, schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Ik ben inzetbaar in de regio Weesp/ Amsterdam-Zuidoost.

Weesp

aardrijkskunde

Brenda

Almere

Professioneel / Volwassen

Hogeschool van Amsterdam (HVA)

HBO

Bijles aardrijkskunde met Brenda

Ik studeer docent in opleiding voor het vak Aardrijkskunde. Ik loop momenteel stage en studeer in Amsterdam. Aardrijkskunde en lesgeven zijn beide een hobby. Ik vind het leuk om leerlingen 1 op 1 te helpen om het vak beter te begrijpen en ze ervoor te motiveren.

Almere
HBO
Professioneel / Volwassen, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

aardrijkskunde

Anouk

De Bilt

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Bachelor Human Resource Management voltijd

Bijles aardrijkskunde met Anouk

Ik ben geïnteresseerd in leren en ontwikkelen en vind het leuk om mensen op de juiste manier te helpen. Ik gebruik daarbij ook andere manieren om stof te leren, bijvoorbeeld mindmappen. Ik heb hier op de HAVO en in mijn studie veel ervaring mee, daarnaast heb ik trainingen didactiek gehad. Nederlands heb ik op de HAVO afgesloten met een 7 en op het HBO, toen ik aan het begin een taaltoets kreeg, met een 9.5. Daarnaast lijkt het me leuk om aardrijkskunde en/of geschiedenis te doen. Naast dat ik geïnteresseerd ben in deze concrete vakken kan ik leerlingen ook helpen met het leren van veel stof: indelen, samenvatten, overzichtelijk maken etcetera.

De Bilt
Bachelor Human Resource Management voltijd
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

aardrijkskunde

Rachèl

Soest

VWO / Gymnasium

Universiteit Utrecht

VWO C&M

Bijles aardrijkskunde met Rachèl

Het lijkt mij heel erg leuk om mijn opgedane kennis te delen met anderen en ze te kunnen bijstaan in hun leerproces. Op de middelbare school heb ik ook al bijles gegeven en dat is mij erg goed bevallen. Ik vind het erg belangrijk dat leerlingen die moeite hebben met bepaalde vakken hulp kunnen krijgen met als gevolg dat niet alleen hun schoolresultaten een boost krijgen, maar ook hun zelfvertrouwen.

Soest
VWO C&M
VWO / Gymnasium, Universiteit Utrecht

aardrijkskunde

Christiaan

Amersfoort

Master / WO

Universiteit Utrecht

Geschiedenis

Bijles aardrijkskunde met Christiaan

Omdat ik mijn brede algemene ontwikkeling en kennis graag wilde delen, heb ik recentelijk een lerarenopleiding gevolgd. Ik heb tijdens mijn stage wel gemerkt dat ik als bijlesdocent bijzonder succesvol ben, omdat ik leerlingen een-op-een van proefwerk naar proefwerk minstens 5 punten kan laten stijgen.

Amersfoort
Geschiedenis
Master / WO, Universiteit Utrecht

aardrijkskunde

marit

Amersfoort

Bijles aardrijkskunde met marit

Ik studeerde biologie aan de Universiteit Utrecht en volg momenteel nog de docentenopleiding. Ik vin het leuk om met jonge mensen te werken en mijn kennis over te dragen. Als bijlesdocent kan ik mijn twee passies combineren.

Amersfoort