Bijles Biologie in Zeewolde

Krijg vandaag nog bijles biologie op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

biologie

Willemijn

Naarden

PhD

TU Delft, Nederland

Applied Physics

Bijles biologie met Willemijn

Bijles geven is voor mij als een tweede natuur. Ik houd zelf ontzettend van leren, maar ook anderen helpen en enthousiasmeren. Het geeft mij ontzettend veel genoegdoening als ik iemand plezier kan laten hebben met iets waar hij/zij eerder tegenop zag. Ik ben namelijk van mening dat spelenderwijs je het meeste leert. Met vreugde kan ik zeggen dat ik dit doel tot nu toe nog altijd heb weten te behalen in mijn (bij)lessen.

9,7/10

Naarden
Applied Physics
PhD, TU Delft, Nederland

biologie

Joost

Apeldoorn

VWO / Gymnasium

Vrije Universiteit Amsterdam

Gezondheid en Leven

Bijles biologie met Joost

Ik geef thuis al een tijdje bijles aan mijn twee zusjes (6 vwo en 4 havo) en mijn broertje(1 havo/vmbo). Ik vind dit erg leuk om te doen en dit bracht mij op het idee om bijles te gaan geven. Het lijkt mij leuk om naast mijn studie en werk bijles te gaan geven aan middelbare scholieren.

Apeldoorn
Gezondheid en Leven
VWO / Gymnasium, Vrije Universiteit Amsterdam

biologie

Laura

Almere

Bachelor / HBO

HBO docent geschiedenis 2e graads

Bijles biologie met Laura

Ik houd er van om mensen iets te leren. Daarom heb ik mij meteen ingeschreven bij BijlesHuis.

Almere
HBO docent geschiedenis 2e graads
Bachelor / HBO,

biologie

Laura

Amersfoort

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Bachelor of Science - Verpleegkunde

Bijles biologie met Laura

Momenteel gaat mijn HBO-studie erg voorspoedig, het leren heb ik altijd enorm leuk gevonden en de resultaten laten dat ook zeker zien. Ik merk dat ik het erg leerzaam en leuk vind om verslagen, opdrachten en scripties van mensen binnen mijn omgeving na te kijken en te controleren op juiste woordkeuze, spelling en correct Nederlands. Daarnaast heb ik uiteraard door het vak verpleegkunde affiniteit met biologie. Met het overbrengen van mijn kennis en/of een student te helpen met dit vak, hoop ik geruststelling, zelfvertrouwen en kennisverbreding te behalen bij de hulp vragende studenten. Iets waar ik als student in mijn middelbareschooltijd ook vaak naar opzoek was bij vakken die ik als lastig bestempelden. Het lijkt mij daarom ontzettend dankbaar werk en een mogelijkheid om ook zelf als persoon verder te kunnen ontwikkelen. Ik benader zaken graag op een creatieve manier en neem waar gepast een vleugje humor mee!

Amersfoort
Bachelor of Science - Verpleegkunde
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

biologie

Anna

Bussum

Bachelor / HBO

HVA

Lerarenopleiding Biologie 2de graad

Bijles biologie met Anna

Na een tijd gereisd te hebben begin ik in november aan de deeltijd premaster Ecology. Tijdens mijn reis heb ik besloten om toch verder te studeren in de richting, binnen mijn vakgebied, die mij zo zeer trekt. Toch vind ik het zonde om mijn eerdere kennis en vaardigheden als biologie docente niet meer in te zetten. Gezien dit en omdat de premaster deeltijd is, wil ik graag weer wat uren draaien in het onderwijs; als docente of huiswerk/leerlingbegeleider e.a.

Bussum
Lerarenopleiding Biologie 2de graad
Bachelor / HBO, HVA

biologie

Marjan

Harderwijk

Bachelor / HBO

Windesheim Zwolle

Volledig bevoegd onderwijzer voor het basisonderwijs

Bijles biologie met Marjan

32 jaar heb ik met veel plezier gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs en genoten van de groepsdynamiek. Maar de laatste jaren heb ik ervaren dat door de werkdruk nog maar weinig tijd over bleef om de individuele leerling goed te kunnen begeleiden. Vandaar mijn switch naar bijlesdocent. Het geven van bijles doe ik sinds een jaar met veel plezier en voldoening. In oktober 2018 ben ik begonnen aan de studie als docente NT2.

Harderwijk
Volledig bevoegd onderwijzer voor het basisonderwijs
Bachelor / HBO, Windesheim Zwolle

biologie

Britt

Bussum

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam

Sociaal Pedagogische Hulpverlening - Uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker

Bijles biologie met Britt

Ik wil graag mezelf meer ontwikkelen. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen en jongeren te werken en heb hier veel ervaring mee, met name door eerdere stages. Ook heb ik eerder bijles gegeven in mijn eigen kenniskring. Het geven van bijles behoudt voor mij de balans tussen het werken met kinderen/jongeren met en zonder een ontwikkelingsbeperking. Het werken als studiebegeleider sluit goed aan bij mijn huidige opleiding. Ik vind het erg leerzaam en doe graag meer ervaring op binnen dit (onderwijs)gebied.

Bussum
Sociaal Pedagogische Hulpverlening - Uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

biologie

ian

Vaassen

Basisschool

Bijles biologie met ian

In september wil ik gaan beginnen bij de pabo. Tot deze tijd zou ik graag alvast mijn kennis toe willen passen over de vakken en ervaring willen opdoen in het lesgeven.

Vaassen
Basisschool,

biologie

marit

Amersfoort

Bijles biologie met marit

Ik studeerde biologie aan de Universiteit Utrecht en volg momenteel nog de docentenopleiding. Ik vin het leuk om met jonge mensen te werken en mijn kennis over te dragen. Als bijlesdocent kan ik mijn twee passies combineren.

Amersfoort

biologie

Tess

Hilversum

VWO / Gymnasium

Bijles biologie met Tess

Op de middelbare school was ik altijd één van de topleerlingen uit mijn klas. Dit zorgde er al snel voor dat ik andere klasgenoten begon te helpen met het lesmateriaal. De afgelopen jaren heb ik vaak bijles gegeven aan klasgenoten en vrienden. Verder heb ik veel affiniteit voor jongeren, wat er snel voor zorgt dat er een vitale 'klik' ontstaat, wat uiteraard ook nodig is voor een fijne ervaring. Daarnaast is het altijd heel fijn om mijn talenten te gebruiken om anderen te helpen.

Hilversum
VWO / Gymnasium,

Studenten die we al konden helpen

 • Rein uit Almere

  Rein heeft in juli haar diploma pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Aankomend schooljaar wil ze graag verder starten met de opleiding Verloskunde. Deze studie heeft een selectieron… Lees meer

 • F, uit Almere

  Leerling zoekt begeleiding voor Celbiochemie. Het vak bevat verschillende onderwerpen, de volgende komen aan bod: metabolisme (thermodynamica, energie ATP), reactiekinetiek (enzymkine… Lees meer

 • Femke uit Odijk

  Leerling zoekt begeleiding voor Bio-Medisch voor de hbo-studie Fysiotherapie.

 • Naomi uit Amsterdam-Zuidoost

  Student BioMedische Wetenschappen zoekt begeleiding voor herkansingen: - Celbiologie - Histologie - Microbiologie - Toxicologie

 • Caroline uit Wageningen

  Eerstejaars student Biologie aan Wageningen wil graag studiebegeleiding zodat de basis er goed inzit en hij de tentamens met heel mooie cijfers kan halen. Onderwerpen als evolutie en bi… Lees meer

 • Kasper uit Zwolle

  Kasper zit in havo 4 en heeft nog onvoldoendes voor economie, biologie en aardrijkskunde. De voorgaande jaren heeft ze geen moeite gehad met de vakken, maar nu gaat de stof er dieper op… Lees meer

 • Hannah uit Deventer

  Hannah zit in 5 vwo en heeft moeite met biologie terwijl de bètavakken zeer goed gaan. Ze heeft het idee dat ze alles begrijpt maar op de toets heeft ze de vraagstelling niet volledig d… Lees meer

 • Samira uit Arnhem

  Leerling uit 4HAVO heeft moeite met biologie. Ze ziet de verbanden niet goed en heeft moeite met een juist beeld te vormen van de leerstof.

 • Kuipers uit Nieuwegein

  4 Juli heeft een student een hertentamen voor Systeembiologie (UU). De vraag gaat over het toepassen van allerlei wiskundige modellen op biologische informatie. Het wiskundedeel is hi… Lees meer

 • Annalisa uit Amsterdam

  Leerling uit 2vmbo heeft nood aan bijles ter voorbereiding van de toetsweek. Meer bepaald bij volgende vakken: Engels, biologie, aardrijkskunde, Duits, Nederlands en Frans.

 • Wassim uit Amsterdam

  Wassim uit havo 5 heeft hulp nodig bij biologie.

 • Jeroen uit Nijmegen

  Student zit in het 2e jaar van toegepaste biologie en heeft binnen 4 weken examens voor genetica.

 • Maaike uit Heerhugowaard

  Leerlinge Mondzorgkunde zoekt bijles biologie op HAVO-niveau (cellen, erfelijkheid, DNA, fotosynthese, bloedsomloop, zenuwstelsel,....). Ze heeft weinig voorkennis.

 • Dilana uit Santpoort-Zuid

  Dilana volgt de opleiding Biologische Medische Analist niveau 4 en heeft begeleiding nodig bij het vak biomoleculaire identificatie. Ze heeft 10 oktober een examen.

 • Mink uit Haarlem

  Mink zit voor de tweede keer in 5 vwo (Sancta in Haarlem). De online lessen maken dat hij wat afhaalt van vakken waar hij extra voor moet werken. Hij staat nu een 5 voor scheikunde en e… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.