Bijles in Zeewolde

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

12000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Judith

Harderwijk

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Propedeuse

Bijles met Judith

Voor mij is het een perfecte gelegenheid om mijn kennis vanuit de opleiding in praktijk te brengen en meer te leren. De horeca is superleuk, maar voor mij geen uitdaging meer. Ik wil meer leren en meer ervaring opdoen met leerlingen, om zo alvast stappen te zetten in het onderwijs. Tijdens stages heb ik ontzettend vaak met een groepje leerlingen apart gezeten en extra uitleg gegeven. Het is toch fantastisch om te zien dat een leerling na jouw uitleg de lesstof begrijpt?

Harderwijk
Propedeuse
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Ute

Zeewolde

MAVO / HAVO

Hogeschool van Utrecht

Duits

Bijles met Ute

Sinds dit schooljaar ben ik gestopt met werken op een vmbo school voor BB en KB leerlingen. Ik wilde meer rust en tijd. Het lesgeven en dan vooral het lesgeven aan vmbo leerlingen heb ik met heel veel plezier gedaan. En dat mis ik dus ook. Het contact met de leerlingen, het begeleiden en motiveren om door te gaan. Een zetje geven om het diploma te halen. Dat wil ik graag weer doen.

Zeewolde
Duits
MAVO / HAVO, Hogeschool van Utrecht

Daphne

Harderwijk

MAVO / HAVO

RSG Slingerbos

Cultuur en Maatschappij

Bijles met Daphne

De Spaanse taal en de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur zijn mijn passie. Ik wil mijn passie graag met anderen delen.

Harderwijk
Cultuur en Maatschappij
MAVO / HAVO, RSG Slingerbos

Marjan

Harderwijk

Bachelor / HBO

Windesheim Zwolle

Volledig bevoegd onderwijzer voor het basisonderwijs

Bijles met Marjan

32 jaar heb ik met veel plezier gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs en genoten van de groepsdynamiek. Maar de laatste jaren heb ik ervaren dat door de werkdruk nog maar weinig tijd over bleef om de individuele leerling goed te kunnen begeleiden. Vandaar mijn switch naar bijlesdocent. Het geven van bijles doe ik sinds een jaar met veel plezier en voldoening. In oktober 2018 ben ik begonnen aan de studie als docente NT2.

Harderwijk
Volledig bevoegd onderwijzer voor het basisonderwijs
Bachelor / HBO, Windesheim Zwolle

Jacco

Ermelo

Vrije Universiteit Amsterdam

Bijles met Jacco

Ik ben zeer geïnteresseerd in de studierichtingen Nederlands en Geschiedenis, en zal misschien later ook het onderwijs ingaan. Ongeveer een jaar geleden heb ik enkele maanden als vrijwilliger bijles gegeven in een door een kennis opgezet bijlesprogramma in een voornamelijk Spaanstalige kerkelijke gemeenschap in Amsterdam. Hier moest ik toen helaas door tijdgebrek mee stoppen, maar ik vond het een fantastische ervaring en merkte ook dat ik zowel kinderen als volwassenen iets bij kon brengen.

Ermelo
, Vrije Universiteit Amsterdam

Marcel

Ermelo

Master / WO

TU Delft Industrieel Ontwerpen

Integrated Product Design

Bijles met Marcel

Ik geef bijles, omdat ik het leuk vind mensen te helpen en mijn eigen kennis over te brengen op anderen. Geduld vind ik een enorm belangrijk aspect in het bijles geven. Zelf heb ik ook een keuzevak gevolgd aan de TU Delft met betrekking tot lesgeven.

Ermelo
Integrated Product Design
Master / WO, TU Delft Industrieel Ontwerpen

Shelby

Zeewolde

Bijles met Shelby

Ik studeer momenteel leraar tweede graads Engels. Ik ben gemotiveerd om met kinderen en jeugd te werken. Ik heb een passie voor leren en bijzonder voor het Engelse taal. Ik kan ook in andere vakken bijles geven, mits deze in het Engels zijn (bijvoorbeeld als iemand in het Engels studeert of van een tweetalig onderwijs middelbare school, of een International School).

Zeewolde

Iris

Putten

Bijles met Iris

Een goede leraar zegt niet: 'Je kan het niet.' Ik geloof erin dat elke leerling Duits kan spreken. Mijn doel is om leerlingen te laten groeien zodat ze trots kunnen zijn op zichzelf. Ik wil ze positief kennis laten maken met de Duitse taal, door middel van spelletjes, plaatjes en muziek. Leren hoeft niet saai te zijn!

Putten

Roswitha

Zeewolde

Bijles met Roswitha

Door mijn ruim 25 jaar ervaring in het basisonderwijs ben ik uitermate geschikt om bijles te geven. Naast mijn werk voor de klas gaat mijn voorkeur uit naar individuele begeleiding. Op deze manier kan ik zowel voor de klas als individueel ondersteunend bezig zijn.

Zeewolde

Trijnie

Putten

Bijles met Trijnie

Op dit moment werk ik part-time in het basisonderwijs. Heel graag geef ik meer gerichte aandacht aan een leerling, individueel of in kleine groepen, daar dit heel effectief is. Opbrengstgericht werken met veel aandacht voor het kind en zijn/haar manier van werken spreekt mij erg aan.

Putten

Studenten die we al konden helpen

 • Ahmed uit Zeewolde

  Een leerling uit de basisschool wil bijles wiskunde.

 • Julia uit Zeewolde

  Julia's dochter zit in groep 5. In groep 4 liet ze wat steekjes vallen bij de tafels. Nu in groep 5 raakt ze niet aan de sommen uit. Ze vindt rekenen ook gewoon niet zo leuk en kan zich… Lees meer

 • Ruben uit Zeewolde

  Ruben studeert Rechtsgeleerdheid op de universiteit van Utrecht. Ze zit in haar eerste jaar en loopt ertegenaan dat ze in periode 3 een vak volledig in het Engels krijgt. Voor dit vak k… Lees meer

 • Natasja uit Zeewolde

  Deze studente zit in 4 VWO en ze heeft zo snel mogelijk hulp bij wiskunde nodig. Ze heeft reeds huiswerkbegeleiding gehad vorig jaar, maar die hielp niet. Op 13 november heeft ze een to… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.