Bijles Recht in Zeewolde

Krijg vandaag nog bijles recht op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

9000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of in persoon
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

recht

Marja

Kootwijkerbroek

Master / WO

Henley Management College

Executive Certificate MBA

Bijles recht met Marja

Studying can sometimes be a lonely and daunting task that gnaws at your self-esteem and leaves you feeling overwhelmed and stuck. I've had a number of clients I helped through the process of completing their PhD or MBA's. I'm good at inspiring people to look beyond the immediate obstacles and find solutions to achieve the results they're looking for.

Kootwijkerbroek
Executive Certificate MBA
Master / WO, Henley Management College

recht

Judith

Utrecht

Master / WO

Universiteit van Utrecht

Rechten

Bijles recht met Judith

Ik vind het erg leuk om studenten te helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Utrecht
Rechten
Master / WO, Universiteit van Utrecht

recht

Marta

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Recht

Bijles recht met Marta

Mijn naam is Marta. Ik ben een tweedejaars rechtenstudent. Zelf ben ik leergierig en zou ook graag in de toekomst bij de universiteit willen doceren. Ik vind het leuk om andere mensen te helpen leren, studieplanningen te maken, motivatie te geven enz. Bovendien heb ik al ervaring met bijles geven en huiswerkbegeleiding. Ik word enthousiast als ik over het Recht, Geschiedenis, Filosofie, cultuur enz. spreek. Daarom zou ik graag bijles daarover willen geven, om mijn enthousiasme en kennis aan anderen door te geven. Daarnaast zou ik ook bijles Spaans kunnen geven, omdat Spaans mijn moedertaal is.

Utrecht
Recht
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

recht

Willem

Utrecht

PhD

Universiteit Leiden

masterstudie filosofie, masterstudie rechten

Bijles recht met Willem

Het overdragen van kennis inspireert mij. Met name ook de interactie die hieruit volgt. Leren om te leren. Zelf heb ik gestudeerd aan de universiteit Leiden en achtereenvolgens de volgende studies gevolgd en afgerond: rechtsgeleerdheid (bachelor) rechtsfilosofie (master), filosofie (pre-master en master).

Utrecht
masterstudie filosofie, masterstudie rechten
PhD, Universiteit Leiden

recht

Reinier

Utrecht

Master / WO

Universiteit Utrecht

Bijles recht met Reinier

Ik ben altijd erg enthousiast geweest over mijn studie. Het uitleggen van de stof aan personen die dezelfde stof nog niet in de vingers hebben, heb ik altijd bijzonder bevredigend gevonden. Door uit te leggen aan anderen verdiep je jezelf nog meer in de studiestof terwijl je anderen ook de lol van de stof meester zijn probeert te laten inzien. Dat is volgens mij de sleutel tot succesvolle lange termijnresultaten, je enthousiasme overbrengen.

Utrecht
Master / WO, Universiteit Utrecht

recht

Karlijn

Utrecht

Bijles recht met Karlijn

Lesgeven is iets dat in mijn bloed zit. Mijn moeder, ooms, oma en zus zijn allen leraar (geweest). Zelf heb ik ook op een middelbare school bijles gegeven en dit is mij erg goed bevallen. Helaas moest ik hiermee stoppen omdat ik aan mijn studie Rechten begon. Inmiddels ben ik bezig met mijn master en heb ik meer tijd. Ik wil graag de door mij opgedane kennis overbrengen op anderen. Tevens is dit voor mij een goede voorbereiding op mijn toekomst, gezien het feit dat ik na mijn master graag junior universitair docent in het recht wil worden. Ik beschik over goede didactische vaardigheden en ben in staat op een duidelijke manier kennis over te brengen. Ik ben bereid om extra tijd voor iemand te nemen wanneer mijn uitleg niet toereikend is voor hem of haar, maar ook extra informatie te geven wanneer iemand graag meer diepgang wilt.

Utrecht

recht

Yacine

Harderwijk

Professioneel / Volwassen

Bijles recht met Yacine

Erg veel motivatie om jongeren te helpen die moeite hebben met Engels, ik heb het persoonlijk altijd een leuk en interessant vak gevonden, hopelijk vinden de leerlingen dit ook na mijn bijles.

Harderwijk
Professioneel / Volwassen,

recht

Macy

Almere

Bijles recht met Macy

Werken als bijlesdocent is een uitdagende, maar zeker een leuke baan! Persoonlijk ben ik een leergierige, gemotiveerde student. Deze leergierigheid en motivatie breng ik graag over op anderen. Ik geloof dat wanneer de klik tussen docent en leerling goed zit, dat de rest vanzelf volgt. Ook ben ik de persoon naar wie mijn medestudenten en medeleerlingen (op de middelbare school) toekwamen om vragen te stellen. Ik heb dan ook regelmatig medeleerlingen bijles gegeven op de middelbare school.

Almere

recht

Micheline

Dronten

Bijles recht met Micheline

Ik geef reeds 20 jaar met plezier bijles, van lagere schoolbegeleiding tot totale examenbegeleiding, dat wil zeggen, alle vakken en bijbehorende huiswerkbegeleiding en examentraining.

Dronten

recht

Tara

Utrecht

rijksuniversiteit Groningen

Bijles recht met Tara

Ik ben recent afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen en heb mijn master Nederlands recht met succes afgerond. Ik zou graag bijles willen geven aan HBO- MBO rechten studenten. Ik ben van mening dat ik de kennis bezit om deze studenten de stof goed uit te leggen. Tijdens mijn periode bij de Rechtswinkel Groningen heb ik geleerd dat ik zeer betrokken ben bij het geven van juridisch advies aan cliënten. Ik heb geleerd goed naar de cliënt te luisteren, geduld te hebben, opzoek te gaan naar het beste resultaat en vervolgens de cliënt op een rustige en vereenvoudigde manier de stof uit te leggen. Ik ben van mening dat deze eigenschappen tevens van belang zijn om een student zo rustig en goed mogelijk de stof op zijn niveau uit te leggen. Doordat ik zelf enthousiast ben over mijn vakgebied ben ik ervan overtuigd dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen op de studenten en ze te motiveren tot het beste haalbare resultaat. Tevens zou ik een student goed kunnen begeleiden tijdens het schrijven van zijn scriptie. Ik heb mijn master scriptie in drie maanden geschreven en succesvol afgerond. Ik weet dat het schrijven van een scriptie veel stres kan opleveren. Op tijd en goed plannen is een vaardigheid die ik goed beheers. Ook de controle van de schrijfvaardigheid van het stuk zou ik goed kunnen uitvoeren. Tijdens mijn studie en voornamelijk tijdens het schrijven van mijn scriptie ben ik hier op getraind. Ik weet als geen ander, hoe precies en foutloos je scriptie moet zijn.

Utrecht
, rijksuniversiteit Groningen