Bijscholing zakelijk Nederlands voor uw medewerkers

Wilt u graag het Nederlands van uw werknemers op de werkvloer bijschaven? Genoeg van e-mails vol dt-fouten? Of merkt u dat u zelf misschien ook wel een opfrissing van alle grammaticaregels kunt gebruiken? Dan zit u goed bij BijlesHuis!

Wij bieden namelijk professionele begeleidingen aan voor u en/of uw team. Op basis van de topics die u wenst te behandelen voorzien wij een gepersonaliseerd lessenpakket voor u. Daarna kunt u kiezen waar de lessen gegeven worden: op kantoor bijvoorbeeld, maar ook online is een optie.

Hoe gaat het in z'n werk?

Eerst nemen onze accountmanagers kort contact op met u. U kunt tijdens dit gesprek uw wensen kenbaar maken en op basis daarvan gaan we op zoek naar de geknipte docent voor u. Omdat we de lessen zo goed mogelijk op maat van uw team willen geven, gaan deze door in kleine groepjes. Elk groepje heeft bij voorkeur hetzelfde niveau van de taal.

Nadat een docent aan uw case gekoppeld wordt kunnen we de lessen gaan inplannen. Dit gebeurt volledig volgens uw eigen agenda, op deze manier kunt u een flexibel schema opstellen en rekening houden met elk teamlid. Onze bijscholingen zijn mogelijk vanaf €10,- per uur per persoon excl. btw.

Neem alvast even vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers in uw regio en ontdek wat BijlesHuis u te bieden heeft.