Vanzelfsprekend is het van cruciaal belang voor een onderneming dat de werknemers de juiste competenties bezitten. In realiteit is dit niet altijd het geval en heeft het personeel regelmatig bijscholing nodig. De maatschappij verandert constant in een razendsnel tempo. Wie wil meegaan met de tijd, moet zich blijven bijscholen, want stilstand is achteruitgang. Bovendien maken zij die de wilskracht tonen om continu bij te leren, deel uit van de meest succesvolle bedrijven van vandaag.

Zakelijke bijscholing - op maat en op niveau


Voor een bijscholing op maat bent u bij BijlesHuis aan het juiste adres. Wij bieden professionele begeleidingen aan voor bedrijven die graag hun personeel willen bijscholen. Dit kan op locatie of online op ons online leerplatform. Wij organiseren de lessen ook graag bij u op kantoor!

BijlesHuis biedt begeleiding voor alle soorten vakken. Dit kan gaan van boekhouden tot zakelijk taalgebruik (Frans, Engels of een andere taal) tot ook technische onderwerpen zoals programmeren, SPSS, AutoCAD,…

Hoe gaan wij te werk?


De accountmanagers van BijlesHuis stellen een lessenpakket voor op basis van uw educatieve behoeften. Daarna plant u de individuele of groepstraining op een locatie naar keuze en volledig volgens uw persoonlijke agenda.

BijlesHuis heeft toegang tot een netwerk van ervaren privédocenten en coaches voor zakelijke begeleidingen. Ze staan in heel Nederland klaar om u persoonlijk te begeleiden. De nadruk ligt op een zakelijke no-nonsense aanpak die bij u past.
Geeft u de voorkeur aan een opleiding met de docent die een gepersonaliseerd plan van aanpak opstelt? Dan staan onze accountmanagers klaar om u in contact te brengen met een professionele docent.


Neem vrijblijvend contact op met de accountmanager uit uw regio voor een voorstel op maat. Onze accountmanagers luisteren zorgvuldig naar de leerdoelen die u en uw bedrijf voor ogen hebben. Uw medewerkers worden op die manier klaargestoomd voor de uitdagingen van morgen.