Individuele les zakelijk Nederlands

Wil u uw Nederlands taalgevoel wat verfijnen? Dt-fouten op de werkvloer wil u achter zich laten of u wil de grammaticaregels even opfrissen? Dan kan u altijd terecht bij BijlesHuis. 

Wij bieden zowel professionele individuele als groepsbegeleidingen aan, en dit in een zakelijke context. Er wordt rekening gehouden met uw wensen en zo een lessenpakket op maat voorzien. Daarnaast krijgt u ook de keuze of u graag les volgt op kantoor, thuis of misschien wel via onze online leeromgeving

Hoe gaan we te werk? 

Eerst neemt een van onze accountmanagers contact op met u. Zij luisteren naar uw wensen voor de begeleiding en gaan vervolgens op zoek naar de gepaste docent. Wanneer de docent gekoppeld is aan uw case stelt hij/zij een gepersonaliseerd lessenpakket samen. 

Wanneer dit gebeurd is kunt u starten met het plannen van de lessen. Dit kan geheel volgens uw eigen agenda ingevuld worden. Zo kunt u in samenspraak met de docent een flexibel schema opstellen. De bijscholingen zijn mogelijk vanaf €39,- per uur excl. btw. 

Neem gerust vrijblijvend contact op met de accountmanagers uit uw regio. Zij luisteren zorgvuldig naar de leerdoelen die u voor ogen heeft en vertellen u welke meerwaarde BijlesHuis u kan bieden.