Individuele bijscholing zakelijk Frans

Voel je je wat onzeker op het werk wanneer je plots in het Frans moet communiceren? Staat er binnenkort een Franse presentatie op de planning en wil je je zelfvertrouwen nog wat opkrikken? Of wil je simpelweg beter worden in telefoneren in het Frans? BijlesHuis kan met al deze vragen helpen.

Wij bieden namelijk individuele bijscholingen aan om dat zakelijk Frans te verbeteren. Onze lessen gaan volgens jouw voorkeur door op kantoor, in onze online leeromgeving of gewoon thuis.

Hoe gaan we te werk?

Onze accountmanagers stellen alles in het werk om de juiste docent voor jouw begeleiding te vinden. Op basis van de topics die jij wil bijschaven gaan ze op zoek naar de geknipte mentor die voor jou een lessenpakket op maat samenstelt. Daarna kan je de lessen vlot plannen in samenspraak met de docent, zo kan een flexibel schema opgesteld worden dat aansluit op jouw eigen agenda. Onze bijlessen zijn reeds mogelijk vanaf €39,- per uur excl. btw.

Neem gerust even vrijblijvend contact op met de accountmanager in jouw regio. Zij luisteren graag even naar de leerdoelen die je voor ogen hebt en vertellen je hoe BijlesHuis hierbij kan helpen.