Zakelijk Engels

Wil je het Engels van jezelf en/of je werknemers even onder handen nemen? Tijd om de basiskennis op te frissen of wil je je met je team net toespitsen op bijleren van vakjargon? Dan zit je goed bij BijlesHuis.

Wij bieden professionele begeleiding voor jou en je medewerkers, zowel in groep als individueel. De lessen kunnen ook naar eigen keuze doorgaan op kantoor of in onze online leeromgeving.

Hoe gaan we te werk?

Eerst en vooral kom je terecht bij onze accountmanagers. Zij luisteren graag welke leerdoelen je voor jezelf en/of je team voor ogen hebt. Op basis daarvan gaan ze op zoek naar een passende docent om aan de begeleiding te koppelen. Deze stelt dan een gepersonaliseerd lessenpakket op met jullie wensen in het achterhoofd.

Vervolgens kunnen de lessen van start gaan. Lessen inplannen gebeurt in samenspraak met de docent en kan dus geheel volgens de agenda van de medewerkers gepland worden, zo creëer je een flexibel schema. Onze begeleidingen zijn reeds mogelijk vanaf €10,- per persoon per uur excl. btw.

Neem gerust even vrijblijvend contact op met de accountmanager uit je regio. Zij luisteren graag welke wensen je hebt en vertellen je hoe BijlesHuis deze mee kan verwezenlijken.