Bijscholing zakelijk Frans

Wordt er vaak Frans gesproken op de werkvloer? Merk je dat jij en/of je collega's toch niet allemaal talenknobbels zijn? Of wil je jezelf en je medewerkers wat meer zelfvertrouwen geven tijdens het communiceren? Dan ben je bij BijlesHuis aan het juiste adres.


Wij bieden zowel individuele als groepstrainingen aan voor jou en je team. De keuze is dan vrij of je deze laat doorgaan op kantoor of in onze eigen online leeromgeving.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer je contact met ons opneemt staat ons team van accountmanagers klaar om naar jou te luisteren. Zij houden de leerdoelen voor ogen die jij graag wil bereiken en gaan vervolgens op zoek naar de geknipte docent. Deze stelt dan een lessenpakket op maat van jullie wensen samen.

Vervolgens kunnen de lessen gepland worden. Dit gebeurt geheel volgens je eigen agenda en die van de werknemers. Zo kan een flexibel schema opgesteld worden dat binnen jullie planning past. Professionele bijlessen zijn reeds mogelijk vanaf €10,- per persoon/per uur excl. btw.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op met de accountmanagers in je regio en ontdek wat BijlesHuis je team te bieden heeft.