Veelgestelde vragen

Met online bijles kun je een beroep doen op elke bijlesdocent uit het netwerk van BijlesHuis, ongeacht waar je woont. Tijdens een online bijles sta je in contact met de bijlesdocent via een videogesprek en wordt de lesstof behandeld op het digitale schoolbord. Bijles volgen was nog nooit zo flexibel als via onze online leeromgeving. Je kunt regelmatig met jouw bijlesdocent afspreken, ook voor kortere vragen. Of het nu gaat om wiskunde, Frans of programmeren: de meest geschikte bijlesdocent staat steeds voor je klaar! Lees meer op bijleshuis.nl/online. Online begeleiding vindt plaats via onze eigen online leeromgeving waarin je een lesafspraak maakt met jouw docent. Je krijgt dus individuele, persoonlijke begeleiding via de computer. De combinatie van videobellen, whiteboards en documenten delen maakt het een volwaardige een-op-eenbegeleiding. Het is een heel prettig en gebruiksvriendelijk programma en dit zorgt ervoor dat BijlesHuis de beste docent voor jouw bijles of studiebegeleiding kan benaderen ongeacht of de docent in jouw regio woont. En dus ook: geen reistijd of reiskosten, dat scheelt!

Bij BijlesHuis kunt u terecht voor vakspecifieke bijles en studiebegeleiding voor het basis, middelbaar en hoger onderwijs en voor professionele begeleiding. Daarnaast helpt BijlesHuis u ook om uw studiemethode te verbeteren of om een betere studiemethode aan te leren. Ontdek hier hoe we te werk gaan!

Een goed contact tussen leerling en bijlesdocent is voor ons van essentieel belang voor een geslaagde bijles of studiebegeleiding. Bij onverwachte problemen of moeilijkheden kan zowel de bijlesdocent als de leerling of ouders contact met ons opnemen; dan stellen wij zo snel mogelijk een oplossing voor. Indien nodig zoeken wij (kosteloos!) een andere bijlesdocent.

De betaling verloopt door middel van een voorafbetaling of een maandelijkse afrekening via automatische incasso. Je kunt je voorkeur aangeven tijdens de opstart van de lessen. Er zijn geen bijkomende maandelijkse/jaarlijkse kosten.

Bij de eerste automatische incasso worden de eerste 8 lesuren in rekening gebracht, bij wijze van voorschot. Je kan deze activeren op je profiel, via deze link. Er zijn geen bijkomende maandelijkse of jaarlijkse kosten. 

BijlesHuis beschikt over een ruim aanbod aan bijles en studiebegeleiding voor allerlei vakken. De vakken die op de website staan, worden het meest aangevraagd. Vind je jouw vak niet terug op onze website? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, de kans is groot dat wij toch over een gepaste bijlesdocent beschikken voor jouw vak.

De bijles of studiebegeleiding wordt gegeven bij de student aan huis, bij de docent thuis, op een plaats naar keuze of online. Online bijles vindt plaats via onze eigen online leeromgeving. Het online leerplatform is zo ontwikkeld dat er nauwelijks verschil is met een offline bijles of studiebegeleiding. Je hebt tijdens de bijles of studiebegeleiding videocontact met de docent. Bezoek onze pagina Online bijles voor meer informatie.

Onze accountmanagers lezen de feedback van de bijlesdocent en volgen op deze manier nauwgezet de bijles of studiebegeleiding. Jouw accountmanager is het eerste aanspreekpunt van onze bijlesdocenten en zal proactief reageren op eventuele moeilijkheden of problemen. We nemen daarnaast geregeld contact met je op om het verloop van de begeleiding te bespreken.

BijlesHuis hanteert transparante tarieven. Meer informatie over onze tarieven vind je op onze tarievenpagina.

Bij BijlesHuis kun je terecht voor vakspecifieke bijles en studiebegeleiding voor het basis, middelbaar en hoger onderwijs en voor zakelijke begeleiding. Daarnaast helpt BijlesHuis je ook om jouw studievaardigheden te verbeteren of om een betere studiemethode aan te leren. Onze werkwijze vind je terug op deze pagina.

Onze bijlesdocenten zijn universiteitsstudenten met uitstekende cijfers, PhD’ers of afgestudeerden met een stevige (universitaire) achtergrond. Alle lesgevers worden grondig gescreend, geïnterviewd en constant geëvalueerd. Naast een hoge dosis motivatie moeten ze namelijk ook de nodige pedagogische vaardigheden kunnen voorleggen. Ze beschikken over een grondige kennis van de vakken waarin ze lesgeven, en zijn in staat om die kennis op een vlotte manier over te brengen.

 

Het is de laatste tijd niet uit de actualiteit weg te slaan: de inflatie heeft op alle vlakken tot stijgende prijzen geleid.

Dat geldt ook voor BijlesHuis als organisatie. Wegens toenemende salaris- en energiekosten zijn we genoodzaakt om onze tarieven met €2 per lesuur te verhogen vanaf 1 juni 2023 voor begeleidingen die zijn opgestart voor 1 mei 2023

Heel concreet:

- Het tarief wordt verhoogd met €2 per lesuur
- Heb je nog voorafbetaalde lesuren? De verhoging is pas van toepassing zodra je je strippenkaart uitbreidt
- Neem je maandelijks losse uren af of betaal je via automatische incasso? De verhoging is van toepassing voor alle nieuwe lesuren vanaf 1 juni 2023

Met deze aanpassing kunnen we de service blijven bieden die onze studenten en docenten verdienen.