Veelgestelde vragen

Na het aanvragen van informatie op onze website, nemen we contact met je op om je vraag naar bijles of studiebegeleiding in kaart te brengen. Op basis van de educatieve hulpvraag zoeken wij vervolgens een geschikte privébijlesdocent, die wij je vrijblijvend voorstellen. Na jouw goedkeuring neemt de bijlesdocent contact met je op om een eerste afspraak in te plannen en gaan de lessen van start.
Een goed contact tussen leerling en bijlesdocent is voor ons van essentieel belang voor een geslaagde bijles of studiebegeleiding. Bij onverwachte problemen of moeilijkheden kan zowel de bijlesdocent als de leerling of ouders contact met ons opnemen; dan stellen wij zo snel mogelijk een oplossing voor. Indien nodig zoeken wij (kosteloos!) een andere bijlesdocent.

BijlesHuis beschikt over geschikte docenten om bijles en studiebegeleiding te bieden aan elke leerling uit de basisschool, het voortgezet onderwijs en de hoger onderwijs. Ook volwassenen kunnen bij ons terecht voor begeleiding op maat. Op basis van jouw hulpvraag gaan wij op zoek naar de beste docent. Of dat nu gaat om leren leren en plannen, een lastig schoolvak of taalondersteuning, we vinden een docent die perfect bij jou past.

Ook zzp'ers en bedrijven kunnen een beroep doen op BijlesHuis; via ons zakelijke luik HelloProf organiseren we taalcursussen en tal van opleidingen op maat voor jezelf of je werknemers. 

De betaling verloopt door middel van een voorafbetaling of een maandelijkse afrekening via automatische incasso. Je kunt je voorkeur aangeven tijdens de opstart van de lessen. Er zijn geen bijkomende maandelijkse/jaarlijkse kosten.
BijlesHuis beschikt over een ruim aanbod aan bijles en studiebegeleiding voor allerlei vakken. De vakken die op de website staan, worden het meest aangevraagd. Vind je jouw vak niet terug op onze website? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, de kans is groot dat wij toch over een gepaste bijlesdocent beschikken voor jouw vak.
Onze accountmanagers lezen de feedback van de bijlesdocent en volgen op deze manier nauwgezet de bijles of studiebegeleiding. Jouw accountmanager is het eerste aanspreekpunt van onze bijlesdocenten en zal proactief reageren op eventuele moeilijkheden of problemen. We nemen daarnaast geregeld contact met je op om het verloop van de begeleiding te bespreken.
De bijles of studiebegeleiding wordt gegeven bij de student aan huis, bij de docent thuis, op een plaats naar keuze of online. Online bijles vindt plaats via onze eigen online leeromgeving. Het online leerplatform is zo ontwikkeld dat er nauwelijks verschil is met een offline bijles of studiebegeleiding. Je hebt tijdens de bijles of studiebegeleiding videocontact met de docent. Bezoek onze pagina Online bijles voor meer informatie.
Zoek je meer informatie of twijfel je nog of BijlesHuis jou kan helpen? Aarzel dan niet om hier vrijblijvend contact met ons op te nemen. Op die manier komt je vraag automatisch terecht bij je accountmanager. We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Met online bijles kun je een beroep doen op elke bijlesdocent uit het netwerk van BijlesHuis, ongeacht waar je woont. Tijdens een online bijles sta je in contact met de bijlesdocent via een videogesprek en wordt de lesstof behandeld op het digitale schoolbord. Bijles volgen was nog nooit zo flexibel als via onze online leeromgeving. Je kunt regelmatig met jouw bijlesdocent afspreken, ook voor kortere vragen. Of het nu gaat om wiskunde, Frans of programmeren: de meest geschikte bijlesdocent staat steeds voor je klaar! Lees meer op bijleshuis.nl/online. Online begeleiding vindt plaats via onze eigen online leeromgeving waarin je een lesafspraak maakt met jouw docent. Je krijgt dus individuele, persoonlijke begeleiding via de computer. De combinatie van videobellen, whiteboards en documenten delen maakt het een volwaardige een-op-eenbegeleiding. Het is een heel prettig en gebruiksvriendelijk programma en dit zorgt ervoor dat BijlesHuis de beste docent voor jouw bijles of studiebegeleiding kan benaderen ongeacht of de docent in jouw regio woont. En dus ook: geen reistijd of reiskosten, dat scheelt!
BijlesHuis hanteert transparante tarieven. Vanaf 8u les is de inschrijving (€75) steeds gratis. Meer informatie over onze tarieven vind je op onze tarievenpagina (klik door via 'meer').

Bij BijlesHuis kun je terecht voor vakspecifieke bijles en studiebegeleiding voor het basis, middelbaar en hoger onderwijs en voor zakelijke begeleiding. Daarnaast helpt BijlesHuis je ook om jouw studievaardigheden te verbeteren of om een betere studiemethode aan te leren. Onze werkwijze vind je terug op deze pagina.

Onze bijlesdocenten zijn universiteitsstudenten met uitstekende cijfers, PhD’ers of afgestudeerden met een stevige (universitaire) achtergrond. Alle lesgevers worden grondig gescreend, geïnterviewd en constant geëvalueerd. Naast een hoge dosis motivatie moeten ze namelijk ook de nodige pedagogische vaardigheden kunnen voorleggen. Ze beschikken over een grondige kennis van de vakken waarin ze lesgeven, en zijn in staat om die kennis op een vlotte manier over te brengen.