Bijles Wiskunde

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

wiskunde

Charles

Amsterdam

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

Mariene Geologie

Bijles wiskunde met Charles

In 1968 ben ik geslaagd voor mijn eindexamen HBS B, vergelijkbaar met VWO, en heb daarna drie jaar Geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Ik ben doctorandus in de geologie (mariene geologie), afgestudeerd in 1988. Rond 30 jaar heb ik, overal in de wereld, in de olie- en gasindustrie gewerkt. Voornamelijk als Directional Driller. Door bovenstaande studies en werkervaring, beschik ik over meer dan voldoende kennis om bijles te geven in biologie, wiskunde, de Nederlandse taal, de Engelse taal en aardrijkskunde. Ik heb lesgegeven op de universiteit in verschillende onderdelen van de mariene geologie. Tijdens mijn carrière in de olie- en gasindustrie heb ik, succesvol, aan jongere collega's in het Engels lesgegeven over de technische aspecten van het boren, en dat werd wederzijds als prettig ervaren. Mijn didactische vaardigheden zijn goed. Naast ONLINE bijles geef ik fysiek les aan huis, bij studenten woonachtig in Amsterdam, als zij te allen tijde 1,5 m afstand kunnen houden (Covid-19). Fysiek bijles krijgen is voor hen ook mogelijk in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA).

Amsterdam
Mariene Geologie
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

wiskunde

Johan

Tilburg

Professioneel / Volwassen

Avans

Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid

Bijles wiskunde met Johan

Ik vind het persoonlijke contact met leerlingen heel erg fijn. Met bijlessen kan ik veel directer ondersteunen en helpen dan in de klas ooit zal kunnen.

Tilburg
Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid
Professioneel / Volwassen, Avans

wiskunde

Gerard

Nunspeet

Master / WO

Rijksuniversiteit Leiden

Wiskunde

Bijles wiskunde met Gerard

Ik ben de laatste vijftien jaar steeds meer actief geworden op het gebied van coachen en trainen van mensen. Wiskunde bijles combineert die vaardigheid en passie voor ontwikkeling, met het vak wiskunde, dat ik nog steeds erg boeiend vind.

Nunspeet
Wiskunde
Master / WO, Rijksuniversiteit Leiden

wiskunde

Myria

Antwerpen

Bijles wiskunde met Myria

Deze creatieve duizendpoot heeft meer dan 18 jaar ervaring in het onderwijs, zowel in het lager als het middelbaar onderwijs, en dit onder meer voor de vakken Zorg & Welzijn, wiskunde, muziek, Nederlands Frans, Engels en Spaans. Door mijn ruime ervaring in het onderwijs heb ik een aantal vaardigheden kunnen ontwikkelen. In aanvulling op mijn ervaring en persoonlijke kwaliteiten weet ik nu wel zeker dat het werken met studenten mijn passie is, omdat ik leerlingen zie ontwikkelen (sociaal en emotioneel). Ik lever graag een bijdrage aan de pedagogische groei en ontwikkeling van studenten.

Antwerpen

wiskunde

Rudie

Vaals

Master / WO

Afgelegd door het afleggen van het staatsexamen wiskunde MO te s'Gravenhage

Wiskunde MO-B (eerste graads )

Bijles wiskunde met Rudie

Doordat ik in de tweede klas moeite had met wiskunde en daarna op EIGEN kracht in de derde klas de stof heel goed onder de knie kreeg ben ik ervan overtuigd dat wiskunde voor geen enkele leerling moeilijk hoeft te zijn.Mits de intrinsieke motivatie niet ontbreekt door failures in het verleden

Vaals
Wiskunde MO-B (eerste graads )
Master / WO, Afgelegd door het afleggen van het staatsexamen wiskunde MO te s'Gravenhage

wiskunde

Anja

Enkhuizen

Bachelor / HBO

HvA - Amsterdam

Bachelor Docent Wiskunde Tweedegraads (HBO) - Diploma

Bijles wiskunde met Anja

Naast klassikaal lesgeven vind ik bijles geven erg leuk, omdat ik leerlingen verder kan helpen met de leerstof. Mooi om te zien als het kwartje valt. En het geeft mij veel voldoening als leerlingen mooie cijfers voor Wiskunde en/of Rekenen halen.

Enkhuizen
Bachelor Docent Wiskunde Tweedegraads (HBO) - Diploma
Bachelor / HBO, HvA - Amsterdam

wiskunde

Paulien

Den Haag

Bachelor / HBO

RU Utrecht

Psychology

Bijles wiskunde met Paulien

Ik heb er altijd veel plezier in gehad om met wiskunde bezig te zijn en om samen met studenten wiskunde problemen onder de knie te krijgen. Vaak lukt dat als je maar stap voor stap te werk gaat en je alleen doorgaat als het vorige stapje goed is begrepen. Ik vind dit een leuke uitdaging die mij veel voldoening geeft.

Den Haag
Psychology
Bachelor / HBO, RU Utrecht

wiskunde

Arend-Jan

Groningen

Bachelor / HBO

Wiskunde

Bijles wiskunde met Arend-Jan

Ik ben zelf altijd leergierig geweest en heb deze kennis altijd graag op anderen over willen dragen. Zo vond ik het altijd leuk om aan anderen om te vertellen wat ik leerde binnen mijn studie. Toen ik aan mensen in mijn omgeving wiskundige vakken begon uit te leggen, kreeg ik altijd erg positieve reacties en merkte ik dat ik dit ook nog eens erg leuk vond. Juist door de combinatie dat ik lesgeven leuk vind en dat dit mij ook weer helpt om mijn eigen vaardigheden te verbeteren, denk ik dat dit voor mij het ideale bijbaantje is. Ik heb BijlesHuis leren kennen door te Googlen naar mogelijkheden om bijles te geven. Na een aantal websites te hebben bekeken, voelde ik er het meeste voor om me bij BijlesHuis aan te melden.

Groningen
Wiskunde
Bachelor / HBO,

wiskunde

Tamara

Groningen

Bachelor / HBO

Hogeschool Windesheim

Lerarenopleiding Wiskunde

Bijles wiskunde met Tamara

Naast mijn studie heb ik meerdere leerlingen bijles gegeven. Ik vind uitleggen en lesgeven heerlijk, maar soms is het lastig om in een klas van 30 leerlingen de individuele leerling echt goed te kunnen helpen. Daarom wil ik graag weer bijles geven!

Groningen
Lerarenopleiding Wiskunde
Bachelor / HBO, Hogeschool Windesheim

wiskunde

Theo

Wassenaar

Master / WO

TU-Delft

Civiele Techniek

Bijles wiskunde met Theo

Naast dat ik erg goed ben in wiskunde en natuurkunde heeft het mij altijd veel voldoening gegeven om mensen naar een hoger niveau te brengen en ben hier zeer succesvol in geweest.

Wassenaar
Civiele Techniek
Master / WO, TU-Delft