Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Andrea

Utrecht

Bachelor / HBO, PABO, Universitat de Valencia

Bijles met Andrea

Ik ben een zeer gemotiveerde jonge professional uit Spanje die passie voor het onderwijs en talen heeft. Begin 2015 verhuisde ik naar Nederland. Ik heb gestudeerd: -Grado en Maestro/a de Primaria (PABO) afgestudeerd in 2014. (Universiteit van Valencia) -Cursussen Docent Spaans als Vreemde Taal: Cursus I, II en II (Instituto Cervantes te Utrecht) -Accreditatiecursus voor Examinatoren DELE A2/B1 (Instituto Cervantes te Utrecht) Vanaf 2010 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb bijles (basisonderwijs,voortgezet onderwijs, VWO) en privéles in de Engelse taal voor 4 jaar gegeven. Verder heb ik les aan kinderen tussen 6 en 12 jaar op twee basisscholen in Valencia (Spanje) gegeven. Dit laatste gebeurde als Leerkracht en Docent Engels. Hier in Nederland geef ik sinds begin 2016 privéles in de Spaanse taal aan Nederlanders. Momenteel loop ik mijn stage als Docent Spaans bij Utrecht Hogeschool waarin ik Spaanse les aan hbo studenten geef.

Utrecht
PABO
Bachelor / HBO, Universitat de Valencia

Tycho

Utrecht

Master / WO, BSc Biologie & MSc Energy Science, Universiteit Utrecht

Bijles met Tycho

Ik vind het leuk om mensen dingen uit te leggen en ze de instrumenten aan te reiken om dingen zelf goed te begrijpen. Verder geniet ik er erg van om mensen te motiveren en enthousiasmeren voor de exacte vakken, omdat die gewoon erg interessant zijn. Vaak zie je dat als mensen de stof beter gaan begrijpen, ze het vak ook leuker gaan vinden. Als ik dat bij een leerling zie gebeuren, heb ik mijn doel bereikt.

Utrecht
BSc Biologie & MSc Energy Science
Master / WO, Universiteit Utrecht

Saskia

Utrecht

Bachelor / HBO, Lerarenopleiding Spaans 2e graads, Hogeschool Utrecht

Bijles met Saskia

Ik ben afgestudeerd als docente Spaans. De afgelopen jaren heb ik als docent in opleiding gewerkt op verschillende scholen. Momenteel geef ik cursussen Spaans aan volwassenen en vooral bijles aan studenten. Ik heb plezier in het lesgeven en wil daar graag mee doorgaan. Ik geef al een aantal jaar bijles aan zowel studenten als middelbare scholieren, maar wil dit graag meer gaan doen.

Utrecht
Lerarenopleiding Spaans 2e graads
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Ben

Utrecht

Bijles met Ben

Ik ben afgestudeerd aan de onderzoeksmaster Biomedical Sciences (richting Neurobiologie) van de Universiteit van Amsterdam. Na mijn studie heb ik vier maanden gewerkt als onderwijsassistent aan mijn oude faculteit voor de opleidingen Biomedische Wetenschappen, Biologie en Psychobiologie. Dit heb ik met veel plezier gedaan en nu wil ik mijn interesses en vaardigheden opnieuw optimaal benutten als scriptie-/studiebegeleider. Gedurende mijn vijf jaar op de universiteit heb ik natuurlijk veel ervaring opgedaan met academisch schrijven. Met buitengewoon veel plezier en interesse heb ik gewerkt aan diverse literatuur- en onderzoeksverslagen onder vakkundige en motiverende begeleiding. Door de positieve feedback en mijn eigen tevredenheid over het eindresultaat heb ik het bescheiden idee dat academisch schrijven goed bij mij past, iets is waar ik goed in ben en graag verder mee ga. Daarnaast heeft mijn werk als onderwijsassistent mij ervan overtuigd dat ik veel genoegdoening haal uit het doorlezen van geschreven werk van studenten en vervolgens het geven van motiverende en heldere feedback. Ook hier heb ik regelmatig positieve feedback over mogen ontvangen van studenten, maar ik heb ook altijd opengestaan voor verbeterpunten vanuit hun kant. Ik heb dan ook veel geleerd van deze periode.

Utrecht

Esther

Utrecht

Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam

Bijles met Esther

Sinds twee jaar geef ik les in de wijsbegeerte: introducties op de grote denkers, de verschillende stromingen en de betekenis van belangrijke begrippen zoals metafysica en epistemologie. Ik vind dat heel erg leuk om te doen en zou het graag meer en vaker doen. Daarnaast ben ik zelf op latere leeftijd gaan studeren aan de universiteit, naast mijn werk. Ik weet dus als geen ander hoe je het studeren in moet plannen en de discipline die nodig is. Ook daar kan ik in helpen.

Utrecht
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam

johanna

Utrecht

Bijles met johanna

Hoi, ik ben Johanna en ben 23 jaar oud. Ik ben dit jaar klaar met mijn Bachelor Biologie en zou ervaring willen opdoen. Lesgeven lijkt me de beste manier om dit te doen. Ik ben tweetalig opgevoed, Spaans en Nederlands, en meerdere cursussen Engels gehad, waardoor ik deze drie talen uitstekend beheers.

Utrecht

Amandine

Utrecht

Bijles met Amandine

Ik volg een opleiding om vakleerkracht in taal te worden bijles geven geeft me meer ervaring en zelfvertrouwen voor de klas. Ik vind het ook super interessant om zich te concentreren op de individuele behoefte van leerlingen.

Utrecht

Karlijn

Utrecht

Bijles met Karlijn

Lesgeven is iets dat in mijn bloed zit. Mijn moeder, ooms, oma en zus zijn allen leraar (geweest). Zelf heb ik ook op een middelbare school bijles gegeven en dit is mij erg goed bevallen. Helaas moest ik hiermee stoppen omdat ik aan mijn studie Rechten begon. Inmiddels ben ik bezig met mijn master en heb ik meer tijd. Ik wil graag de door mij opgedane kennis overbrengen op anderen. Tevens is dit voor mij een goede voorbereiding op mijn toekomst, gezien het feit dat ik na mijn master graag junior universitair docent in het recht wil worden. Ik beschik over goede didactische vaardigheden en ben in staat op een duidelijke manier kennis over te brengen. Ik ben bereid om extra tijd voor iemand te nemen wanneer mijn uitleg niet toereikend is voor hem of haar, maar ook extra informatie te geven wanneer iemand graag meer diepgang wilt.

Utrecht

Lara

Utrecht

Bijles met Lara

Ik heb altijd al bijles Duits gegeven en vind het hartstikke leuk om andere studenten hulp te bieden. Tijdens de zomermaanden geef ik ook les in een taalschool in Berlijn. Ik kan je dus zeker helpen om je Duits te oefenen!

Utrecht

Harmen

Utrecht

Bachelor / HBO, Russische taalverwerving, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Bijles met Harmen

Ik ben een student Russisch aan de Universiteit van Amsterdam en houd mij buiten mijn opleiding ook graag bezig met de taal. Het geven van bijles Russisch is een interessante en leerzame invulling. Ik heb erg veel plezier in het uitleggen van de Russische grammatica.

Utrecht
Russische taalverwerving
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam (UvA)