Bijles Wiskunde in Utrecht

Verbeter je wiskunde vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

wiskunde

Hélène

Utrecht

Master / WO

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Onderwijskunde

Bijles wiskunde met Hélène

Met een dubbele master (Ingenieur Industrieel Ontwerpen en Onderwijswetenschappen) geef ik als zelfstandige bijles en Nederlandse les aan volwassenen, tieners en kinderen in Utrecht of online. Daarnaast geef ik coaching en studiebegeleiding om zelf te leren plannen, jezelf te monitoren en gemotiveerd blijven om te leren.

Utrecht
Onderwijskunde
Master / WO, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

wiskunde

Tycho

Utrecht

Master / WO

Universiteit Utrecht

BSc Biologie & MSc Energy Science

Bijles wiskunde met Tycho

Ik vind het leuk om mensen dingen uit te leggen en ze de instrumenten aan te reiken om dingen zelf goed te begrijpen. Verder geniet ik er erg van om mensen te motiveren en enthousiasmeren voor de exacte vakken, omdat die gewoon erg interessant zijn. Vaak zie je dat als mensen de stof beter gaan begrijpen, ze het vak ook leuker gaan vinden. Als ik dat bij een leerling zie gebeuren, heb ik mijn doel bereikt.

Utrecht
BSc Biologie & MSc Energy Science
Master / WO, Universiteit Utrecht

wiskunde

Dwight

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Gametechnologie

Bijles wiskunde met Dwight

Ik heb op mijn middelbare school veel bijles gegeven en ik wil dit, nu ik mijn draai op de UU heb gevonden, verderzetten.

Utrecht
Gametechnologie
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

wiskunde

Fabiënne

Utrecht

VWO / Gymnasium

Strabrecht College Geldrop

Natuur en Gezondheid en Natuur en Techniek

Bijles wiskunde met Fabiënne

Fabiënne zit in de derde bachelor psychologie en heeft veel ervaring met oppassen op basisschoolkinderen en turnlessen geven. Voor BijlesHuis helpt ze leerlingen uit het basisonderwijs.

Utrecht
Natuur en Gezondheid en Natuur en Techniek
VWO / Gymnasium, Strabrecht College Geldrop

wiskunde

Julia

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Bijles wiskunde met Julia

Ik geef al verschillende jaren bijles en huiswerkbegeleiding aan kinderen van de middelbare school, omdat ik er plezier in heb om kinderen te helpen en vooruit te zien gaan. Daarnaast heb ik ook interesse in het geven van bijles aan studenten, om dezelfde reden.

Utrecht
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

wiskunde

Gerarda

Utrecht

Bijles wiskunde met Gerarda

Het leuke aan bijles geven is dat je mensen echt kunt helpen. Ik hou zelf erg van kennis en studeren. Wiskunde B, bijvoorbeeld, is voor mij als puzzelen. Manieren bedenken voor mensen om de stof zich eigen te kunnen maken, de interesse ervan wekken zodat ze het leren leuk vinden en het meer vanzelf gaat. Ook in de andere vakken dan wiskunde B kan ik bijles geven. Meer met mensen willen doen is ook de reden dat ik gestopt ben met mijn werk als ingenieur. Alleen maar met techniek bezig zijn gaf mij niet genoeg voldoening.

Utrecht

wiskunde

Floris

Utrecht

Bijles wiskunde met Floris

Ik vind het erg leuk om over wiskunde en natuurkunde te praten. Het interesseert me heel erg en ik ben er ook heel enthousiast over. Het is nog veel leuker als ik dit enthousiasme kan gebruiken om een "stom" of "lastig" vak uit te leggen en kan zien dat leerlingen het toch wel interessant vinden.

Utrecht

wiskunde

Brigitte

Utrecht

Bachelor / HBO

De Haagse Hoge School

Richting Industrieel Product Ontwerpen

Bijles wiskunde met Brigitte

Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt in technische én commerciële functies, wil ik graag mijn kennis delen met de jongere generaties die het straks moeten doen. Ik had zelf mijn carrière ook niet op deze manier kunnen waarmaken zonder de inzet van goede leraren. Wegens veranderde omstandigheden heb ik meer tijd over in de avonden en in het weekend, en deze tijd wil ik graag nuttig besteden. Ik zoek altijd wel naar iets wat me raakt, iets dat er echt toe doet en dat iets dat echt van betekenis is voor anderen en voor de toekomst. Ik doe reeds verschillende soorten vrijwilligerswerk, waaronder ook het geven van taalles aan buitenlanders die in Nederland wonen en wil dit graag aanvullen met het geven van bijles. Kinderen hebben allemaal hun eigen niveau en tempo. Als ze dan op school niet kunnen meekomen kan dat vervelende gevolgen hebben. Ze kunnen hun zelfvertrouwen kwijt raken en zich ongelukkig voelen. Ik wil graag een bijdrage leveren aan het terugwinnen van dat zelfvertrouwen, het versterken van hun zelfbeeld. Door met geduld, structuur, persoonlijke aandacht en een beetje liefde een kind te laten zien dat ze hij of zij het wel zelf kan. En dat geeft mij dan ook weer voldoening.

Utrecht
Richting Industrieel Product Ontwerpen
Bachelor / HBO, De Haagse Hoge School

wiskunde

Sjoerd

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Structurele geologie

Bijles wiskunde met Sjoerd

Ik heb al wat jaren ervaring met bijles. Ik vind het erg leuk om kennis over te brengen, en ik hou ervan om zelf ook bezig te zijn met de exacte vakken van de middelbare school. De grootste genoegdoening die ik van bijles geven krijg is het zien van de blijdschap als je leerlingen een toets met een goed cijfer gehaald hebben of geslaagd zijn.

Utrecht
Structurele geologie
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

wiskunde

Steven

Utrecht

Master / WO

The University of Queensland

Bijles wiskunde met Steven

I have tutored two students in Australia (age 15 and 16) for approximately 6 months in the subjects of maths, physics, and chemistry. Both parents and students were impressed with the level of tutoring I provided. I like working with kids and enjoy the satisfaction gained from seeing their marks improve with time.

Utrecht
Master / WO, The University of Queensland