Bijles Engels in Utrecht

Verbeter je Engels vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Engels

Hélène

Utrecht

Master / WO

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Onderwijskunde

Bijles Engels met Hélène

Met een dubbele master (Ingenieur Industrieel Ontwerpen en Onderwijswetenschappen) geef ik als zelfstandige bijles en Nederlandse les aan volwassenen, tieners en kinderen in Utrecht of online. Daarnaast geef ik coaching en studiebegeleiding om zelf te leren plannen, jezelf te monitoren en gemotiveerd blijven om te leren.

Utrecht
Onderwijskunde
Master / WO, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Engels

Jesse

Utrecht

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Voortgezet Onderwijs

Bijles Engels met Jesse

Ik wil graag bijles geven omdat ik het leuk vind om mijn kennis met anderen te delen. Dankzij mijn studie tot docent Engels beschik ik over de juiste kwaliteiten om leerlingen op weg te helpen naar een voldoende. Dit samen vormt naar mijn mening de perfecte combinatie voor een mooie samenwerking met leerlingen.

Utrecht
Voortgezet Onderwijs
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Engels

Arthur

Utrecht

Master / WO

Utrecht

Bijles Engels met Arthur

Ik heb de beslissing genomen om na mijn zestigste leraar te worden. Ik wil ook dit deel van mijn vakgebied bestrijken. Ik heb er zin in.

Utrecht
Master / WO, Utrecht

Engels

Brandon

Utrecht

Master / WO

Universiteit Utrecht

Bijles Engels met Brandon

Recent ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht (bachelor Wijsbegeerte en de master Academische Wijsbegeerte). Verder heb ik een propedeuse van de studie Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek (Hogeschool Utrecht). Ik ben jaren geleden begonnen op de mavo, en heb doorgezet totdat ik eindelijk de studie kon volgen waar mijn hart als tiener al lag, namelijk filosofie. Ik vind filosofie geweldig interessant, alleen het is lastig om snel een baan te vinden waarin ik dit direct kan toepassen. Omdat ik niet wil eindigen met een baan waar filosofie weinig tot niets mee te maken heeft zet ik allerlei stappen om dit voor mijzelf te verwezenlijken. Zo ben ik voor de Universiteit Utrecht bezig geweest met het schrijven van een kinderboek dat is gebaseerd op Kants 'Eeuwige Vrede'. Dit idee had ik voor een stage zelf voorgesteld en dit werd met enthousiasme ontvangen. Het boek is inmiddels gedrukt en teven ook online te benaderen, zie: http://redraftingperpetualpeace.org/kant-for-kids/. Aangezien ik van plan ben om uiteindelijk mijn pijlen volledig op docentschap te richten zie ik dit als een mooie kans om alvast te proeven van het vak. Ik ben ervan overtuigd dat ik filosofie kan overbrengen aan jongeren en dit lijkt me ook erg leuk om te doen. Ik ben van mening dat veel ideeën binnen de filosofie wel degelijk te versimpelen zijn zonder significant kwaliteitsverlies. Mijns inziens is de belangrijkste taak om jongeren te laten zien dat filosofie niet zweverig is en dat het van toepassing kan zijn in het dagelijks leven. Door te laten zien dat filosofie interessant en leuk is hoop ik de jongeren te prikkelen om na de les zelf op onderzoek te gaan. Een versimpelde introductie van relevante filosofische concepten is hiervoor denk ik vaak al geschikt.

Utrecht
Master / WO, Universiteit Utrecht

Engels

Laura

Utrecht

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Bachelor of Science - Verpleegkunde

Bijles Engels met Laura

Momenteel gaat mijn HBO-studie erg voorspoedig, het leren heb ik altijd enorm leuk gevonden en de resultaten laten dat ook zeker zien. Ik merk dat ik het erg leerzaam en leuk vind om verslagen, opdrachten en scripties van mensen binnen mijn omgeving na te kijken en te controleren op juiste woordkeuze, spelling en correct Nederlands. Daarnaast heb ik uiteraard door het vak verpleegkunde affiniteit met biologie. Met het overbrengen van mijn kennis en/of een student te helpen met dit vak, hoop ik geruststelling, zelfvertrouwen en kennisverbreding te behalen bij de hulp vragende studenten. Iets waar ik als student in mijn middelbareschooltijd ook vaak naar opzoek was bij vakken die ik als lastig bestempelden. Het lijkt mij daarom ontzettend dankbaar werk en een mogelijkheid om ook zelf als persoon verder te kunnen ontwikkelen. Ik benader zaken graag op een creatieve manier en neem waar gepast een vleugje humor mee!

Utrecht
Bachelor of Science - Verpleegkunde
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Engels

Sonja

Utrecht

Bachelor / HBO

HRO

leraar voortgezet onderwijs Duits

Bijles Engels met Sonja

Ik heb als 15 jarige al bijles gegeven, in de taal Afrikaans aan de kinderen van Duitse leraren. Wat ik het meeste mis sinds ik gestopt met lesgeven op de Mavo is het contact met de jongeren. Een van mijn talenten is contact maken met jongeren.

Utrecht
leraar voortgezet onderwijs Duits
Bachelor / HBO, HRO

Engels

johanna

Utrecht

Bijles Engels met johanna

Hoi, ik ben Johanna en ben 23 jaar oud. Ik ben dit jaar klaar met mijn Bachelor Biologie en zou ervaring willen opdoen. Lesgeven lijkt me de beste manier om dit te doen. Ik ben tweetalig opgevoed, Spaans en Nederlands, en meerdere cursussen Engels gehad, waardoor ik deze drie talen uitstekend beheers.

Utrecht

Engels

Amy

Utrecht

Bijles Engels met Amy

Ik wil bijles geven, want ik wil graag studenten helpen met de Engelse taal. Ik begrijp dat voor veel mensen Engels een moeilijk onderwerp is, maar ik heb een passie voor de taal en voor studenten, om hen te laten groeien in taalbegrip en om hen vertrouwen in hun eigen bekwaamheid te laten krijgen. Ik ben geduldig, bemoedigend en internationaal ingesteld. Mijn beste beloning is om bij een student verbetering te zien. Ik heb ervaring met het onderwijzen van Engels op verschillende niveaus. I want to give extra lessons because I love helping students with English. I understand that for many people, English is not an easy subject, but I have a passion for the language and, moreover, I have a passion to see students grow their understanding of English and gain confidence in their own abilities. I would describe myself as patient, encouraging and internationally minded with experience of teaching English to many different levels of ability.

Utrecht

Engels

Tom

Utrecht

Bijles Engels met Tom

Ik volg een docentenopleiding, gecombineerd met het vak Spaans, aan de Hogeschool van Utrecht. Het geven van bijles past heel erg goed bij mijn opleiding. Zo ben ik tijdens mijn studie veel bezig met jongeren, iets wat ik erg leuk vind om te doen. Tevens is deze functie de uitgelezen mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen op zowel vakdidactisch gebied als mijn pedagogische kwaliteiten. Ik kan goed samenwerken en weet anderen enthousiast te maken voor mijn ideeën. Gedurende mijn stage op een middelbare school in Hilversum heb ik al eerder bijlessen Nederlands gegeven aan scholieren. Ik vond het leuk om de kinderen iets te leren en heb al ervaring met het duidelijk toelichten en uitleggen van de stof.

Utrecht

Engels

Marloes

Utrecht

Bijles Engels met Marloes

Op de middelbare school waren Grieks en Latijn mijn favoriete vakken. Het vertalen ging me goed af, maar ik had er vooral ook ontzettend veel plezier in. Omdat ik er niet mijn studie van wilde maken, maar wel nog graag met deze talen bezig wilde zijn na de middelbare school, besloot ik om bijles te gaan geven! Ik vind het leuk om anderen iets te leren, mensen te helpen en resultaat te zien. Mijn interesse in talen, culturen en kunst blijkt daarnaast uit de studie die ik doe (Taal- en Cultuurstudies, met de hoofdrichting Oude Kunst). Naast Grieks en Latijn kan ik ook bijles geven in Nederlands, Engels, Frans en (kunst)geschiedenis, en basisschoolleerlingen helpen met taal en rekenen.

Utrecht