Verbeter je Engels vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Engels

Hélène

Utrecht

Master / WO, Industrieel Ontwerpen, TUDelft

Bijles Engels met Hélène

Met een dubbele master (Ingenieur Industrieel Ontwerpen en Onderwijswetenschappen) geef ik als zelfstandige bijles en Nederlandse les aan volwassenen, tieners en kinderen in Utrecht of online. Daarnaast geef ik coaching en studiebegeleiding om zelf te leren plannen, jezelf te monitoren en gemotiveerd blijven om te leren.

Utrecht
Industrieel Ontwerpen
Master / WO, TUDelft

Engels

Jesse

Utrecht

Bachelor / HBO, Voortgezet Onderwijs, Hogeschool Utrecht

Bijles Engels met Jesse

Ik wil graag bijles geven omdat ik het leuk vind om mijn kennis met anderen te delen. Dankzij mijn studie tot docent Engels beschik ik over de juiste kwaliteiten om leerlingen op weg te helpen naar een voldoende. Dit samen vormt naar mijn mening de perfecte combinatie voor een mooie samenwerking met leerlingen.

Utrecht
Voortgezet Onderwijs
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Engels

Arthur

Utrecht

Master / WO, Utrecht

Bijles Engels met Arthur

Ik heb de beslissing genomen om na mijn zestigste leraar te worden. Ik wil ook dit deel van mijn vakgebied bestrijken. Ik heb er zin in.

Utrecht
Master / WO, Utrecht

Engels

Brandon

Utrecht

Master / WO, Universiteit Utrecht

Bijles Engels met Brandon

Recent ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht (bachelor Wijsbegeerte en de master Academische Wijsbegeerte). Verder heb ik een propedeuse van de studie Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek (Hogeschool Utrecht). Ik ben jaren geleden begonnen op de mavo, en heb doorgezet totdat ik eindelijk de studie kon volgen waar mijn hart als tiener al lag, namelijk filosofie. Ik vind filosofie geweldig interessant, alleen het is lastig om snel een baan te vinden waarin ik dit direct kan toepassen. Omdat ik niet wil eindigen met een baan waar filosofie weinig tot niets mee te maken heeft zet ik allerlei stappen om dit voor mijzelf te verwezenlijken. Zo ben ik voor de Universiteit Utrecht bezig geweest met het schrijven van een kinderboek dat is gebaseerd op Kants 'Eeuwige Vrede'. Dit idee had ik voor een stage zelf voorgesteld en dit werd met enthousiasme ontvangen. Het boek is inmiddels gedrukt en teven ook online te benaderen, zie: http://redraftingperpetualpeace.org/kant-for-kids/. Aangezien ik van plan ben om uiteindelijk mijn pijlen volledig op docentschap te richten zie ik dit als een mooie kans om alvast te proeven van het vak. Ik ben ervan overtuigd dat ik filosofie kan overbrengen aan jongeren en dit lijkt me ook erg leuk om te doen. Ik ben van mening dat veel ideeën binnen de filosofie wel degelijk te versimpelen zijn zonder significant kwaliteitsverlies. Mijns inziens is de belangrijkste taak om jongeren te laten zien dat filosofie niet zweverig is en dat het van toepassing kan zijn in het dagelijks leven. Door te laten zien dat filosofie interessant en leuk is hoop ik de jongeren te prikkelen om na de les zelf op onderzoek te gaan. Een versimpelde introductie van relevante filosofische concepten is hiervoor denk ik vaak al geschikt.

Utrecht
Master / WO, Universiteit Utrecht

Engels

Lotte

Utrecht

VWO / Gymnasium, Universiteit Utrecht

Bijles Engels met Lotte

Ik vind het heel leuk om mensen te helpen nieuwe dingen te leren. Ik studeer de Spaanse Taal en Cultuur en Duitse Taal en Cultuur en geef ik bijles in Duits, Engels, Nederlands, Frans en Spaans.

Utrecht
VWO / Gymnasium, Universiteit Utrecht

Engels

Marlijn

Utrecht

Bijles Engels met Marlijn

Sinds ik vorig jaar eigenlijk per toeval in een functie terecht kwam waarbinnen ik intensief met kinderen werkte (in de functie kinderbegeleidster, met kinderen van 7 t/m 16 jaar), zie ik mezelf helemaal doorgroeien binnen educatie. Ik heb ontdekt hoe ontzettend leuk ik kinderen vind en hoe gemakkelijk ik ze eigenlijk kan enthousiasmeren, voor wat dan ook. Bij elk kind kun je wel knoppen vinden, waarmee je hun zelfvertrouwen aanzet en je ze trots maakt op iets dat ze gedaan hebben. Op het moment vind ik die knoppen onder andere regelmatig tijdens het geven van creatieve workshops op verschillende basisscholen en middelbare scholen, maar ook tijdens bezoekjes als vrijwillig coördinator bij de VoorleesExpress, een initatief om door middel van voorlezen de taalontwikkeling bij kinderen te stimuleren. Ik heb het idee dat ik kinderen met verschillende karaktereigenschappen goed aanvoel. Daarnaast haal ik er enorm veel energie uit om ze wat te leren.

Utrecht

Engels

johanna

Utrecht

Bijles Engels met johanna

Hoi, ik ben Johanna en ben 23 jaar oud. Ik ben dit jaar klaar met mijn Bachelor Biologie en zou ervaring willen opdoen. Lesgeven lijkt me de beste manier om dit te doen. Ik ben tweetalig opgevoed, Spaans en Nederlands, en meerdere cursussen Engels gehad, waardoor ik deze drie talen uitstekend beheers.

Utrecht

Engels

Tom

Utrecht

Bijles Engels met Tom

Ik volg een docentenopleiding, gecombineerd met het vak Spaans, aan de Hogeschool van Utrecht. Het geven van bijles past heel erg goed bij mijn opleiding. Zo ben ik tijdens mijn studie veel bezig met jongeren, iets wat ik erg leuk vind om te doen. Tevens is deze functie de uitgelezen mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen op zowel vakdidactisch gebied als mijn pedagogische kwaliteiten. Ik kan goed samenwerken en weet anderen enthousiast te maken voor mijn ideeën. Gedurende mijn stage op een middelbare school in Hilversum heb ik al eerder bijlessen Nederlands gegeven aan scholieren. Ik vond het leuk om de kinderen iets te leren en heb al ervaring met het duidelijk toelichten en uitleggen van de stof.

Utrecht

Engels

Marloes

Utrecht

Bijles Engels met Marloes

Op de middelbare school waren Grieks en Latijn mijn favoriete vakken. Het vertalen ging me goed af, maar ik had er vooral ook ontzettend veel plezier in. Omdat ik er niet mijn studie van wilde maken, maar wel nog graag met deze talen bezig wilde zijn na de middelbare school, besloot ik om bijles te gaan geven! Ik vind het leuk om anderen iets te leren, mensen te helpen en resultaat te zien. Mijn interesse in talen, culturen en kunst blijkt daarnaast uit de studie die ik doe (Taal- en Cultuurstudies, met de hoofdrichting Oude Kunst). Naast Grieks en Latijn kan ik ook bijles geven in Nederlands, Engels, Frans en (kunst)geschiedenis, en basisschoolleerlingen helpen met taal en rekenen.

Utrecht

Engels

Brigitte

Utrecht

Bachelor / HBO, Richting Industrieel Product Ontwerpen, De Haagse Hoge School

Bijles Engels met Brigitte

Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt in technische én commerciële functies, wil ik graag mijn kennis delen met de jongere generaties die het straks moeten doen. Ik had zelf mijn carrière ook niet op deze manier kunnen waarmaken zonder de inzet van goede leraren. Wegens veranderde omstandigheden heb ik meer tijd over in de avonden en in het weekend, en deze tijd wil ik graag nuttig besteden. Ik zoek altijd wel naar iets wat me raakt, iets dat er echt toe doet en dat iets dat echt van betekenis is voor anderen en voor de toekomst. Ik doe reeds verschillende soorten vrijwilligerswerk, waaronder ook het geven van taalles aan buitenlanders die in Nederland wonen en wil dit graag aanvullen met het geven van bijles. Kinderen hebben allemaal hun eigen niveau en tempo. Als ze dan op school niet kunnen meekomen kan dat vervelende gevolgen hebben. Ze kunnen hun zelfvertrouwen kwijt raken en zich ongelukkig voelen. Ik wil graag een bijdrage leveren aan het terugwinnen van dat zelfvertrouwen, het versterken van hun zelfbeeld. Door met geduld, structuur, persoonlijke aandacht en een beetje liefde een kind te laten zien dat ze hij of zij het wel zelf kan. En dat geeft mij dan ook weer voldoening.

Utrecht
Richting Industrieel Product Ontwerpen
Bachelor / HBO, De Haagse Hoge School