Bijles in Blauwkapel

Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Saskia

Utrecht

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Lerarenopleiding Spaans 2e graads

Bijles met Saskia

Ik ben afgestudeerd als docente Spaans. De afgelopen jaren heb ik als docent in opleiding gewerkt op verschillende scholen. Momenteel geef ik cursussen Spaans aan volwassenen en vooral bijles aan studenten. Ik heb plezier in het lesgeven en wil daar graag mee doorgaan. Ik geef al een aantal jaar bijles aan zowel studenten als middelbare scholieren, maar wil dit graag meer gaan doen.

Utrecht
Lerarenopleiding Spaans 2e graads
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Dwight

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Gametechnologie

Bijles met Dwight

Ik heb op mijn middelbare school veel bijles gegeven en ik wil dit, nu ik mijn draai op de UU heb gevonden, verderzetten.

Utrecht
Gametechnologie
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

Twan

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam

Master Redacteur/editor

Bijles met Twan

Door allemaal verschillende dingen te doen – ik doe bijvoorbeeld vrijwilligerswerk in een verzorgingstehuis – ontmoet ik allerlei verschillende mensen. Mijn nieuwsgierigheid strekt zich van mensen ook naar dingen uit: vooral met filosofie, literatuur en geschiedenis houd ik me al lange tijd bezig. Daarom ging ik Literatuurwetenschap studeren en wil ik bijles geven. Ik ben zelf erg enthousiast over die (en eigenlijk alle andere) onderwerpen en hoop mijn enthousiasme zo te kunnen delen!

Utrecht
Master Redacteur/editor
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam

Luca

Bilthoven

MAVO / HAVO

Avans (s Hertogenbosch)

HBO commerciële economie

Bijles met Luca

Graag help ik scholieren (vmbo/havo/vwo), studenten en mensen die moeite hebben met het leren en/of de uitspraak van de Duitse taal. Voorheen heb ik dit gedaan voor eerstejaars HBO IBL (international business and languages) en HBO CE (commerciële economie) studenten. Ik vond dit erg leuk om te doen en wil dit daarom blijven doen.

Bilthoven
HBO commerciële economie
MAVO / HAVO, Avans (s Hertogenbosch)

Esther

Utrecht

Bachelor / HBO

Erasmus Universiteit Rotterdam

Bijles met Esther

Sinds twee jaar geef ik les in de wijsbegeerte: introducties op de grote denkers, de verschillende stromingen en de betekenis van belangrijke begrippen zoals metafysica en epistemologie. Ik vind dat heel erg leuk om te doen en zou het graag meer en vaker doen. Daarnaast ben ik zelf op latere leeftijd gaan studeren aan de universiteit, naast mijn werk. Ik weet dus als geen ander hoe je het studeren in moet plannen en de discipline die nodig is. Ook daar kan ik in helpen.

Utrecht
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam

johanna

Utrecht

Bijles met johanna

Hoi, ik ben Johanna en ben 23 jaar oud. Ik ben dit jaar klaar met mijn Bachelor Biologie en zou ervaring willen opdoen. Lesgeven lijkt me de beste manier om dit te doen. Ik ben tweetalig opgevoed, Spaans en Nederlands, en meerdere cursussen Engels gehad, waardoor ik deze drie talen uitstekend beheers.

Utrecht

Amandine

Utrecht

Bijles met Amandine

Ik volg een opleiding om vakleerkracht in taal te worden bijles geven geeft me meer ervaring en zelfvertrouwen voor de klas. Ik vind het ook super interessant om zich te concentreren op de individuele behoefte van leerlingen.

Utrecht

Jasper

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Bio-Medische Wetenschappen

Bijles met Jasper

Ik vind het leuk om kennis over te brengen aan anderen. Ook vind ik het heel erg leuk om dingen uit te leggen, daarom heb ik ook op de middelbare school al bijles gegeven. Het geeft me veel voldoening als iemand door mijn bijles beter wordt in een vak. Ik heb op de middelbare school reeds bijles gegeven aan andere scholieren (middelbaar schoolniveau). Dit pak ik graag weer op, vooral omdat ook ten tijde de scholieren hun cijfers op konden halen.

Utrecht
Bio-Medische Wetenschappen
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lara

Utrecht

Bijles met Lara

Ik heb altijd al bijles Duits gegeven en vind het hartstikke leuk om andere studenten hulp te bieden. Tijdens de zomermaanden geef ik ook les in een taalschool in Berlijn. Ik kan je dus zeker helpen om je Duits te oefenen!

Utrecht

Harmen

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Russische taalverwerving

Bijles met Harmen

Ik ben een student Russisch aan de Universiteit van Amsterdam en houd mij buiten mijn opleiding ook graag bezig met de taal. Het geven van bijles Russisch is een interessante en leerzame invulling. Ik heb erg veel plezier in het uitleggen van de Russische grammatica.

Utrecht
Russische taalverwerving
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam (UvA)