Verbeter je Frans vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Frans uit Noordenveld! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Frans

Esther

Groningen

Master / WO, Rijksuniversiteit Groningen

Bijles Frans met Esther

Esther haalde een Bachelor Franse Taal en Cultuur en een Master Toegepaste Taalwetenschap. Momenteel werkt ze in de thuiszorg en doet transcripties en bijlessen Frans en Engels in bijberoep. Ook voor scriptiebegeleidingen ben je bij Ester aan het juiste adres!

Groningen
Multilingualism
Master / WO, Rijksuniversiteit Groningen

Frans

Manon

Groningen

Bachelor / HBO, Hanze Hogeschool Groningen

Bijles Frans met Manon

Ik heb een enorme passie voor de Franse taal. In het kader van mijn opleiding International Business and Languages heb ik afgelopen jaar een half jaar in Frankrijk mogen stagelopen en mijn niveau kunnen perfectioneren. Ik snap dat het niet voor iedereen een gemakkelijke taal is om te leren. Het lijkt me heel erg leuk om een ander te helpen die moeite met deze taal heeft, op een manier die bij hem past. Ik spreek de taal goed en ken de grammaticale regels, ik denk hierom dat ik hier geschikt voor ben.

Groningen
International Business and Languages
Bachelor / HBO, Hanze Hogeschool Groningen

Frans

Olivier

Groningen

VWO / Gymnasium, rijksuniversiteit Groningen

Bijles Frans met Olivier

Ik ben een student aan de rijksuniversiteit Groningen, ik studeer International Business. Ik kom oorspronkelijk uit België en heb ook een paar maanden Engels in Engeland geleerd. Ik heb ook een passie sinds ik heel klein ben voor Geschiedenis. Als één van de weinige Franstalige in Groningen die ervaring hebben met les geven dacht ik "waarom het niet ook hier doen?". Met Frans, Engels en Geschiedenis kan ik met mijn kennis en passie voor het vak mensen helpen die het nodig hebben.

Groningen
International Business, Rijksuniversiteit Groningen
VWO / Gymnasium, rijksuniversiteit Groningen

Frans

Sofie

Groningen

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles Frans met Sofie

Bijles geven lijkt mij een ontzettend leuke uitdaging. Ik doe de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs aan de Rijksuniversiteit Gorningen, waarbij ik in het tweede jaar zit. Ik heb door mijn stages al ervaring in het lesgeven aan een grote groep, op verschillende niveaus (groep 1/2, groep 4/5/6, groep 7/8). In deze stages begeleid ik vaak ook kinderen één op één, bijvoorbeeld om extra begeleiding te bieden op het lezen of rekenen. Tevens begeleid ik sinds een aantal maanden één op één een leerling op het speciaal onderwijs, cluster 2 (taal-, spraak- en communicatieproblematiek). Vanwege deze redenen denk ik dat ik een redelijke basis heb om kinderen/jongeren bijles te gaan geven. Ik sta altijd met enorm veel plezier voor de klas: de uitdaging om elk kind, op welke manier dan ook, de lesstof te laten snappen, is een hele mooie. Deze ga ik graag ook aan voor kinderen/jongeren die bijles nodig hebben.

Groningen
Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Frans

Maret

Groningen

None

Bijles Frans met Maret

Ik doe nu de PABO en bijlesdocent sluit hier heel goed bij aan. Ik heb veel geduld en kan dingen goed en helder uitleggen en overbrengen met veel enthousiasme.

Groningen

Frans

Marthe

Groningen

None

Bijles Frans met Marthe

Mijn naam is Marthe Lakke, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Groningen. Ik studeer Rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen en ik werk voor Vluchtelingenwerk op een asielzoekerscentrum. Naast mijn studie en werk heb ik nog genoeg tijd over om een paar uur per week bijles te geven. Ik heb dit vaker gedaan, en doe dit altijd met veel plezier. Ik ben begaan met kinderen en tieners en kan mij goed in hen inleven. Hierdoor kan ik goed contact maken met jongeren, wat mijns inziens nodig is voor het geven van bijles. Ik ben sociaal, enthousiast en geduldig. Ik ben van mening dat geduld een belangrijke eigenschap is voor iemand die bijles geeft. Door een geduldige (niet te verwarren met afwachtende) houding aan te nemen bouw je een band op met degene die je les geeft en zal deze zich makkelijker met vragen tot je richten en de stof beter in zich opnemen. Ik zou het heel leuk vinden om aan de slag te gaan als bijlesdocente en hoor graag van u!

Groningen

Frans

Esther

Assen

Bachelor / HBO, Hanzehogeschool Groningen

Bijles Frans met Esther

Op dit moment heb ik één bijlesleerling die ik Duitse les geef en ik merk dat ik het erg leuk vind om bijles te geven. Graag zou ik ook bijles Frans en/of Spaans willen geven. Ik vind het leuk om mijn enthousiasme voor de moderne vreemde talen en het Nederlands over te brengen op de leerlingen.

Assen
International Business and Languages
Bachelor / HBO, Hanzehogeschool Groningen

Frans

Kevin

Smilde

None

Bijles Frans met Kevin

Ik wil kinderen graag iets leren op een leuke manier.

Smilde

Frans

Willeke

Groningen

None

Bijles Frans met Willeke

Het lijkt mij uitdagend en leerzaam werk om bijles te geven aan leerlingen. Het vinden van een goede manier om de leerling uit te leggen wat hij/zij lastig vindt, zie ik als een uitdaging. Ik ben sociaal en behulpzaam en ik vind het fijn om anderen te helpen met wat zij moeilijk vinden.

Groningen

Frans

Nicole

Groningen

VWO / Gymnasium, Hanzehogeschool Groningen locatie Leeuwarden

Bijles Frans met Nicole

Ik richt me voornamelijk op videografie en theater. Ik heb een gymnasiumopleiding gedaan en volg nu een HBO-opleiding aan de Hanzehogeschool Groningen. Mijn gymnasiumopleiding zorgt ervoor dat ik het niveau heb dat u vraagt en door mijn HBO-opleiding heb ik geleerd nieuwe kennis en ervaring toe te passen in de praktijk. In februari 2013 ben ik aangenomen bij Huiswerkinstituut Socrates te Leeuwarden. Helaas kreeg ik afgelopen week te horen dat mijn contract niet verlengd zou worden omdat er geen uren meer voor me zijn. Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier gewerkt bij het huiswerkinstituut. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en het afgelopen jaar heb ik ontdekt dat ik het nog leuker vind om die kennis weer door te geven. Ik vind het leuk om te ontdekken welke manier van bijles geven het beste werkt bij welke leerling. Ik denk dat het belangrijk is om een manier van uitleggen te vinden die aansluit bij hun belevingswereld. Ik denk ook dat het helpt als er een makkelijke omgang is, zonder dat het te persoonlijk wordt. Uiteindelijk ben je een student die bijles geeft, niet een vriendin. Zelf vind ik het prettig als er over het algemeen hard gewerkt wordt maar dat er ook ruimte is voor een grapje en een praatje over hoe de schooldag verlopen is. Ik kan bijles geven in talen, geschiedenis, kunstgeschiedenis en biologie. Verder hielp ik leerlingen ook met planning maken en structuur en overzicht te krijgen.

Groningen
VWO / Gymnasium, Hanzehogeschool Groningen locatie Leeuwarden