Verbeter je Access vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Access uit Noordenveld! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Access

Karel

Gouda

Bachelor / HBO, Fontys Economische Hogeschool Tilburg

Bijles Access met Karel

Wiskunde en economie heb ik altijd erg leuk gevonden. Al vanaf mijn jeugd help ik regelmatig mensen met hun wiskunde, en telkens resulteerde dit bij hen in hoge cijfers. Daarnaast help ik Havo- en VMBO-leerlingen met economie.. Op dit moment volg ik de lerarenopleiding wiskunde om als docent wiskunde voor de klas te gaan staan. Door mijn jarenlange werkervaring binnen de ICT en in het bedrijfsleven heb ik een goed inzicht in hoe je wiskunde kunt toepassen en in wat er belangrijk is binnen de economie. Die kennis zet ik graag in om deze vakken begrijpelijk te maken.

Gouda
Docentenopleiding Bedrijfseconomie
Bachelor / HBO, Fontys Economische Hogeschool Tilburg

Access

Thomas

Turnout

Bachelor / HBO

Bijles Access met Thomas

Voor een flexibele studentenjob te behouden. Verder vind ik het leuk om mensen iets bij te leren omtrend technologie!

Turnout
Bachelor / HBO

Access

Frank

Oisterwijk

Master / WO, Hogeschool Avans Breda

Bijles Access met Frank

Ik ben wiskundig ingenieur en heb daarbij ook mijn eerste graads bevoegdheid Wiskunde. Daarnaast heb ik ruim 5 jaar bij Avans+ les gegeven als kerndocent voor de business projecten begeleiding en Statistical Forecasting (HBO+ studenten midden en senior management).. Tijdens mijn studie en ook daarna heb ik ook altijd veel 1-op-1 bijles gegeven. Ik vind lesgeven en kennis overdracht leuk en zie daarom graag verzoeken daartoe tegemoet. Mvg Frank Wester

Oisterwijk
Avans-Plus (HBO+ studenten met werkervaring)
Master / WO, Hogeschool Avans Breda

Access

Ramazan

Genk

Professioneel / Volwassen, Hogeschool Hasselt

Bijles Access met Ramazan

Office, Excel, Access, Photoshop, Windows… Al deze kennis heb ik verworven tijdens mijn opleiding Informatica. Het zijn onderwerpen waar ik heel graag mee bezig ben en deze kennis zou ik heel graag delen. Het is erg belangrijk om zulke vakken 'hands on' te geven. Dankzij mijn lerarenopleiding kan ik ook leerlingen begeleiden. Ik kan niet alleen vakken aan het middelbaar en secundair geven maar ook aan de volwassenen. Ik heb zelf ook verschillende talen zoals Nederlands aan anderstaligen gegeven. Ook heb ik vakken zoals het Office pakket en Photoshop gegeven aan volwassenen. Informatica is essentieel voor mijn richting, maar vaak zeer theoretisch en abstract. Hierdoor heb ik wel een grondige kennis van. Na jaren les geven aan de leerlingen uit het Middelbaar, Secundair en Volwassenen, kan ik stellen dat zodra iemand de basis van informatica heeft ingehaald, gemakkelijk weer mee kan met de leerstof in de les. Mijn doel als bijlesleerkracht zal dan ook zijn om op een zeer toegepaste en begrijpelijke manier de leerstof aan te vullen met diepere achtergrond, en eventueel extra uitleg over de basisprincipes waarop de leerstof steunt.

Genk
Professioneel / Volwassen, Hogeschool Hasselt

Access

Jens

Dessel

Bachelor / HBO, Katholieke Hogeschool Kempen

Bijles Access met Jens

Ik ben leerkracht van opleiding, maar door gebrek aan lesuren ben ik na twee schooljaren mijn job verloren. Ik heb van mijn bijberoep toen mijn hoofdberoep gemaakt, maar zou nu dus ook weer graag lesgeven. Ik mis het contact met leerlingen en ik vind het echt jammer dat ik mijn passie voor m'n vakken niet langer kan delen.

Dessel
Bachelor / HBO, Katholieke Hogeschool Kempen

Access

Bo

Groningen

MAVO / HAVO, Noorderpoortcollege

Bijles Access met Bo

het lijkt mij leuk om mensen te helpen met dingen die ik wel snap. Ik wil later misschien ook wel ICT-Docent worden dus kan ik hier alvast proeven of het iets voor mij is.

Groningen
MBO-4 ICT-Beheerder
MAVO / HAVO, Noorderpoortcollege

Access

Fabrizio

Genk

None

Bijles Access met Fabrizio

Het zal moeilijk zijn om vanaf september onmiddellijk werk te vinden in het onderwijs. Om voeling te blijven houden met de doelgroep en de materie, lijkt het mij een meerwaarde om bijles te geven. Bovendien haal ik zelf veel voldoening uit het één op één begeleiden.

Genk

Access

Naomi

Hoeselt

None

Bijles Access met Naomi

Geachte de heer/mevrouw, Via deze weg wil ik mijn belangstelling kenbaar maken voor de positie van bijlestutor bij het BijlesHuis. Het aanbieden van professionele studiebegeleiding op maat van het kind, de tiener, de jongvolwassene, de student of de volwassene, het aanbieden van zowel bijles, studiebegeleiding als studiemethodiek voor zowel lager, secundair, hoger als volwassenenonderwijs en het ondersteunen van elke doelgroep in het zelfstandig en efficiënter leren studeren, spreken mij erg aan en waren de drijfveer om bij u te solliciteren. Gedurende zowel mijn studie- als loopbaancarrière heb ik veel ervaring kunnen opdoen in het werken en begeleiden van studenten met verscheidene problematieken, zowel studie- als privégerelateerd, het ondersteunen en begeleiden van studenten.. Hierdoor heb ik me ook flexibel, cliëntgericht, autonoom en stressbestendig leren opstellen. Dit kan gestaafd worden a.d.h.v. volgende elementen:  (Student)tutor voor verscheidene blokken (bachelor psychologie), inclusief herhalingsonderwijs, bij FPN, sinds september 2011  Bijlestutor voor verscheidene blokken (bachelor psychologie) bij FPN, sinds mei 2013  Klinisch psycholoog, inclusief studiebegeleiding voor o.a. studenten en ervaring met psychosociale dienstverlening binnen verscheidene scholen  Als projectmanager ben ik binnen FARESA betrokken bij het begeleiden van thesissen en onderzoeksprojecten ihkv voortgezet onderwijs en het begeleiden van bachelor- en masterstudenten tijdens hun stage. Verdere stavingelementen voor mijn ervaring kan u terugvinden in mijn CV. Steeds bereid tot een persoonlijk onderhoud, verblijf ik met de meeste hoogachting, Naomi Daniëls

Hoeselt

Access

Rob

Maaseik

None

Bijles Access met Rob

Op de eerste plaats is doceren voor mij een passie. Althans binnen mijn vakgebied. Ik werk graag met mensen die iets willen leren en waarin ik een positieve bijdrage kan leveren in hun verdere carrière (of leven). Daarnaast heb ik wat tijd over die ik graag nuttig wil invullen. Bovendien houdt het leveren van kennis je eigen kennis actueel. Zeker in mijn vakgebied waar zich continue nieuwe functionaliteiten aandienen, die jij je vervolgens eigen maakt maar toch verwateren indien je deze kennis niet uitdraagt of regelmatig toepast.

Maaseik

Access

F

Almere

None

Bijles Access met F

Ik ben iemand die graag anderen mensen helpt. Op mijn werk doe ik dat al regelmatig met veel plezier. Ik wil graag mensen helpen, zodat ze hun werk sneller kunnen doen en er meer plezier in hebben.

Almere