Verbeter je Spaans vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Spaans uit Noordenveld! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Spaans

Lisse

Groningen

VWO / Gymnasium, Hanze Hogeschool Groningen

Bijles Spaans met Lisse

Afgelopen half jaar heb ik stage gelopen in Nicaragua. Hier is mijn Spaans erg verbeterd maar nu ik weer terug in Nederland ben zou ik dit graag willen onderhouden. Maar het allerliefst wil ik mijn kennis doorgeven aan anderen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Door middel van het geven van bijles kan ik zowel mijn eigen Spaans bijhouden en anderen helpen met het leren van de Spaanse taal.

Groningen
VWO / Gymnasium, Hanze Hogeschool Groningen

Spaans

Daniël

Groningen

None

Bijles Spaans met Daniël

Ik vind het leuk om met andere mensen te werken en te onderwijzen, het is een goede manier voor mijzelf om gebruik te maken van mijn Spaanse en/of Engelse vaardigheden en een leuke manier om een zakcentje te verdienen.

Groningen

Spaans

Annette

Groningen

None

Bijles Spaans met Annette

Ik ben bevoegd docent wiskunde 2-de graads. In 2013 en 2014 heb ik lesgegeven in Nederland op het Gomauscollege in Groningen. Ik ben op dit moment woonachtig in Spanje, waar ik Engels doceer van 16.00 tot 21.30 van Maandag t/m Vrijdag. Ik wil graag bijles geven, om bij te verdienen. Ik weet niet of het mogelijk is mijn huidige werktijden te combineren met het online lesgeven.

Groningen

Spaans

Isa

Groningen

Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles Spaans met Isa

Ik wil graag mijn Nederlands verbeteren. Ik kom uit Venezuela, en studeer aan de RUG. Na mijn studie wil ik graag in Nederland werken, hiervoor moet ik beter Nederlands leren. Ik denk dat dit goede kans is voor mij; ik kan bijles geven in Engels en Spaans en tegelijkertijd mijn Nederlands verbeteren. Ik spreek vloeiend Engels omdat ik zeven jaar in Amerika heb gestudeerd, Spaans is natuurlijk mijn moedertaal. Ik heb in Venezuela Engelse les gegeven aan kinderen en volwassenen aan Centro ISI, dit is een instituut voor Engels.

Groningen
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Spaans

Monique

Groningen

Bachelor / HBO, Rijksuniversiteit Groningen

Bijles Spaans met Monique

Ik vind het fijn om voor de cursist soms moeilijke leerstof op een makkelijke en heldere manier uit te leggen zodat studeren hopelijk een plezierige activiteit wordt.

Groningen
Engelse Taal en Cultuur
Bachelor / HBO, Rijksuniversiteit Groningen

Spaans

Ester

Groningen

Bachelor / HBO, Universitat de València

Bijles Spaans met Ester

I love languages, and I believe everyone is able to learn Spanish if they really want to! I'm very passionate about what I know (languages and translation) and about learning.

Groningen
Translation and Interpretation
Bachelor / HBO, Universitat de València

Spaans

Esther

Assen

Bachelor / HBO, Hanzehogeschool Groningen

Bijles Spaans met Esther

Op dit moment heb ik één bijlesleerling die ik Duitse les geef en ik merk dat ik het erg leuk vind om bijles te geven. Graag zou ik ook bijles Frans en/of Spaans willen geven. Ik vind het leuk om mijn enthousiasme voor de moderne vreemde talen en het Nederlands over te brengen op de leerlingen.

Assen
International Business and Languages
Bachelor / HBO, Hanzehogeschool Groningen

Spaans

Noel

Groningen

None

Bijles Spaans met Noel

Soy un estudiante holandés. Estudio administración y dirección de empresas. Cuando tuve ocho años me mudé a Valencia y atendí una escuela de primaria española. Después gradué la educación secundaria obligatoria (E.S.O.) en el colegio Alfa & Omega. Al finalizar mi educación obligatoria en España me mudé a Holanda y finalice la secundaria obligatoria Holandesa en el colegio Adelbert College. Ahora llevo cuatro años estudiando y me gustaría enseñar o ayudar otros estudiantes aprender la idioma española. Ik ben een Nederlandse IBMS (International Business & Management studies) student. Vanaf mijn achtste levensjaar heb ik in Spanje gewoond en Spaans onderwijs gevold. Zodoende heb ik mijn lagere, en middelbare school in Spanje afgerond. Daarna ben ik terug naar Nederland verhuisd en heb ik mijn middelbare school ook in het Nederlands afgerond. Momenteel zit ik in het vierde jaar van mijn IBMS studie en zou het mij leuk lijken om studenten Spaanse bijles te geven.

Groningen

Spaans

Karine

Groningen

None

Bijles Spaans met Karine

Ik wil bijles geven omdat ik tijdens en na mijn 2 studies WO en HBO graag een minor en master wil volgen om docent te worden. Ik studeer Spaans en ben hiervoor net een half jaar in het buitenland geweest. Daarnaast bestaat mijn dagelijks leven voor zo'n 50 procent uit Engels en sluiten mijn studies ook aan op politiek en maatschappij, waardoor ook Maatschappijleer tot een van de domeinen behoort waarin ik veel expertise heb.

Groningen

Spaans

Adolfredo

Groningen

Bachelor / HBO

Bijles Spaans met Adolfredo

I want to be able to teach my maternal language while I learn dutch. And I Think this could be a ver good way to start sharing with other people the power of communication and learning new languages. Also I´m a graphic designer and very good with computer and technology so I could be very resource full in that area.

Groningen
Bachelor / HBO