Bijles Scheikunde in Maasdriel

Krijg vandaag nog bijles scheikunde op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

scheikunde

Fedde

Haarlem

Master / WO

TU Delft

Civiele Techniek, Civiele Bouwkunde, Oud-Bouwkundige

Bijles scheikunde met Fedde

Inmiddels 7 jaar bijles aan VMBO-T, Havo en Vwo leerlingen van 1 t/m eindexamen op gebied van Wiskunde A en B, Natuurkunde en Scheikunde. Examentraining wiskunde B voor Havo en VWO.

9/10

Haarlem
Civiele Techniek, Civiele Bouwkunde, Oud-Bouwkundige
Master / WO, TU Delft

scheikunde

Arnoud

Nijmegen

Bachelor / HBO

Radboud Universiteit

Scheikunde

Bijles scheikunde met Arnoud

Er zijn twee dingen die ik heel leuk vind aan bijles geven: de voldoening als je bij de leerling het kwartje ziet vallen; dat het je gelukt is om een manier te verzinnen om het concept bij de leerling binnen te laten komen en de voldoening als het me lukt om de leerling zelf met de vragen te laten komen; dat ik op de juiste manier de nieuwsgierigheid heb weten te wekken zodat de leerling zelf per sé het antwoord wil weten. Voor mij is bijles geven dus eigenlijk een soort puzzelen: hoe werken de hersenen van mijn leerling en hoe maak ik mijn leerling enthousiast en nieuwsgierig voor de stof.

9/10

Nijmegen
Scheikunde
Bachelor / HBO, Radboud Universiteit

scheikunde

Nick

Nieuwegein

Professioneel / Volwassen

Universiteit Utrecht

Biochemie

Bijles scheikunde met Nick

Ik vind bijles geven vooral ontzettend leuk. Met twee middelbare scholieren en een basisscholier thuis zie ik ook dagelijks het belang van goede onderwijs ondersteuning. Met goede begeleiding of soms alleen een zetje in de juiste richting kunnen leerlingen in korte tijd de leerstof veel beter begrijpen. De waardering die je daarvoor krijgt werkt extra motiverend.

9,2/10

Nieuwegein
Biochemie
Professioneel / Volwassen, Universiteit Utrecht

scheikunde

Jurrian

Delft

Master / WO

Wageningen Universiteit

Molecular Life Sciences

Bijles scheikunde met Jurrian

Ik ben in de laatste fase van mijn promotie aanbeland en heb wat meer tijd vrij in de avonden. Ik wil daarom weer eens wat bijlessen gaan geven. Ik ben op zoek naar bijles opdrachten voor leerlingen van havo en vwo, hbo'ers en universitaire studenten in de regio Delft in de exacte vakken (wiskunde, natuurkunde, scheikunde), biologie en Engels.

8,5/10

Delft
Molecular Life Sciences
Master / WO, Wageningen Universiteit

scheikunde

Shakila

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Algemene Sociale Wetenschappen

Bijles scheikunde met Shakila

Shakila doet een Master Interdisciplinary Social Sciences. Ze heeft bijleservaring in wiskunde, statistiek, wetenschap en Engels doordat ze een tijd in Canada gewoond heeft.

Utrecht
Algemene Sociale Wetenschappen
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

scheikunde

Dennie

Haaksbergen

Professioneel / Volwassen

ROC Deventer

MBO Chemisch Fysisch Analist

Bijles scheikunde met Dennie

Lesgeven is groeien en zien groeien.

Haaksbergen
MBO Chemisch Fysisch Analist
Professioneel / Volwassen, ROC Deventer

scheikunde

Charlotte

Leiderdorp

Master / WO

Universiteit Leiden

Geneeskunde

Bijles scheikunde met Charlotte

Ik vind het leuk om leerlingen te motiveren (ook als het even tegen zit) en om moeilijke stof behapbaar te maken om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen!

Leiderdorp
Geneeskunde
Master / WO, Universiteit Leiden

scheikunde

Rozita

Leiden

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

Bijles scheikunde met Rozita

Sinds de middelbare school gaf ik al bijles aan zowel HAVO eindexamenleerlingen als VWO-leerlingen. Ik vind het erg leuk om (verschillende) manieren te bedenken om aan een leerling duidelijk te maken hoe je tot een oplossing van een som komt. Ik help graag de leerlingen om een 'stijl' van leren te ontwikkelen die goed bij hen past. Ik heb gemerkt dat studenten daar erg mee worstelen met name bij exacte vakken. Door stappenplannen te maken zorg je voor structuur en duidelijkheid. Ik vind het erg mooi om leerlingen te kunnen helpen met het ontwikkelen van een goed studiegedrag waar zij later ook van kunnen profiteren. Sinds ik mijn bachelor Farmacie heb, help ik ook hbo-studenten, zo kan ik zelf mijn kennis onderhouden.

9/10

Leiden
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Studenten die we al konden helpen

 • Romy uit Zaltbommel

  Student heeft moeite met scheikunde. Zijn leraar legt het niet goed uit en daarom wil hij extra ondersteuning. Hij volgt de VWO-opleiding in de 4e klas.

 • Lukas uit 's-Hertogenbosch

  Lukas heeft al langere tijd moeite met het automatiseren van stappen. Ze zit nu in 3 gym en loopt vast bij sommige hoofdstukken zoals molrekenen. Ze wil graag de basis uitgelegd krijgen… Lees meer

 • Greet uit Oss

  Greet uit 5 havo zoekt bijles voor scheikunde. De onderwerpen die ze graag wil behandelen zijn 'polymeren en het tekenen van stoffen, thermoharders en thermoplasten. Ook esters en chemi… Lees meer

 • Maud uit Vught

  Maud zit in de 5e gymnasium en heeft moeite met scheikunde en wiskunde B. Ze behaalde geen goede cijfers op haar laatste tentamens en zoekt dus extra begeleiding om haar kennis op te kr… Lees meer

 • Virginie uit Vught

  Studente uit Vught zit in HAVO 3 en zoekt bijlesdocent die haar kan helpen met Schei- en natuurkunde. Ze heeft voor beide vakken algemene problemen.

 • Sterre uit Oss

  Sterre heeft een hbo-studie Mondzorgkunde achter de rug en wil eind april het Boswell examen scheikunde (vwo 4, 5 en 6) afleggen. Ze wil de opdrachten samen met een docent maken.

 • Widad uit Schijndel

  Student uit Schijndel heeft moeite met Scheikunde. Hij is al voor de tweede keer op scheikunde blijven zitten en dus op zoek naar een bijilesdocent die hem hierbij kan helpen. Hij volgt… Lees meer

 • Jelle uit Esch

  Jelle uit 6 vwo heeft nood aan begeleiding bij economie en scheikunde. Ze heeft geen specifieke moeilijkheden, maar doordat ze een aantal vakken geswitcht heeft, mist ze basis. Ze had t… Lees meer

 • Jomana uit Eethen

  Student HAVO 4 heeft begeleiding nodig bij scheikunde.

 • Jelt uit Boxtel

  Jelt zit in 5HAVO en heeft moeite met wiskunde en scheikunde.Normaal zou het te doen zijn, maar gezien het vele lesuitval is het in deze tijd nauwelijks te doen. Graag wil hij bijlessen… Lees meer

 • Lomanstraat@Gmail.Com uit Wijk bij Duurstede

  Dana uit 4 vwo heeft een disharmonisch profiel. Daarom zoekt ze bijles scheikunde. Daarnaast ook met leren leren, plannen overzicht hebben. Wat heel belangrijk is voor haar dat het iema… Lees meer

 • Thijn uit Uden

  Thijn gaat naar 5 havo en heeft afgelopen schooljaar bijles natuurkunde en wiskunde gehad. Voor het eindexamenjaar zoekt hij ook bijles scheikunde.

 • Veerle uit Uden

  Veerle uit 5vwo zoekt hulp bij scheikunde. Graag bij haar thuis te Uden.

 • Britt uit Uden

  Britt is studente 5 havo en zit in haar examenjaar. Ze heeft altijd al problemen gehad met scheikunde maar kan de lesstof momenteel niet meer zelfstandig verwerken. Ze kan dan ook in de… Lees meer

 • Megan uit Berkel-Enschot

  Leerling 4VWO zoekt begeleiding voor Scheikunde, en eventueel Wiskunde B.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.