Bijles in Maasdriel

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Maude

's-Hertogenbosch

Bijles met Maude

Ik heb Frans altijd al een mooie taal gevonden en ik kan ook goed omgaan met Franse literatuur. Graag help ik andere mensen in het gebied waar ik goed in ben zodat de leerling er vertrouwen in kan hebben.

's-Hertogenbosch

Uwe

's-Hertogenbosch

MAVO / HAVO

LTAM Luxembourg

Bijles met Uwe

Als native speaker vind ik het leuk om leerlingen te helpen. Zo krijgen ze mijn moedertaal beter onder de knie.

's-Hertogenbosch
MAVO / HAVO, LTAM Luxembourg

Sacha

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO

Avans University of Applied Sciences

Bachelor International Business and Business administration

Bijles met Sacha

Ik woon al meer dan 16 in Frankrijk, en ben gepassioneerd om bijles Frans te geven, onder andere door de sociale interactie die hierbij hoort. De zin om mensen vooruit te helpen en te ondersteunen draag ik hoog in het vaandel. Verder sluit de functie van bijlesdocente Frans goed aan bij mijn opleiding en ervaring. Door mijn persoonlijke kwaliteiten, zoals doorzettingsvermogen, assertiviteit en stiptheid, ben ik ervan overtuigd dat ik jou kan helpen het Frans onder de knie te krijgen!

's-Hertogenbosch
Bachelor International Business and Business administration
Bachelor / HBO, Avans University of Applied Sciences

Jolanda

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO

Artesis hogeschool Antwerpen

SPH, Begeleidingskunde

Bijles met Jolanda

Als ervaren beroepskracht in de sector Welzijn en Overheid/Justitie (zowel uitvoerende als staffuncties vervuld) aangevuld met een V.O Supervisie, Opleiden & Coachen, heb ik stagiaires SPH begeleid en supervisie gegeven. Ik ben in staat aan te sluiten bij de leerstijl van de student en een krachtige, veilige en stimulerende leeromgeving te creëren.

's-Hertogenbosch
SPH, Begeleidingskunde
Bachelor / HBO, Artesis hogeschool Antwerpen

Brigitte

's-Hertogenbosch

MAVO / HAVO

MRTO Grafisch Lyceum Eindhoven

Bijles met Brigitte

Mijn werkervaring met Photoshop is al vanaf versie 2.5.1, tot aan vandaag de dag werk ik iedere dag met het programma. Mijn achtergrond is Grafisch Lyceum Eindhoven met als eindrichting Werktekenaar. Daar heb ik met de hand geleerd wat nu met Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop gemaakt word. Verder heb ik een brede grafisch-technische achtergrond door mijn jarenlange werkervaring. Erg belangrijk om te weten waar je mee bezig bent in Adobe software. Het lijkt het me leuk om met andere mensen te werken om ze dan de software te leren. Geduld heb ik wel genoeg om een ander iets te leren, maar niet als ik zelf aan het werk ben : ) Ik ben dol op toets-combinaties en nieuwe snufjes uitproberen. En er zijn zoveel manieren in Photoshop om iets gemaakt te krijgen, dus het is leuk om mensen tips en trucs te leren. Dat merk ik doordat ik jaren lang collega's ook ondersteund heb in het programma.

's-Hertogenbosch
MAVO / HAVO, MRTO Grafisch Lyceum Eindhoven

Naomi

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO

Financieel Management

Financieel Management

Bijles met Naomi

In de volgende vakken geef ik bijles: Online Reisagent-Blogging, Social Media & Marketing, Business Development, Change Management, Event Management, Geschiedenis, Noors, Engels & Rechten, plus de andere aangegeven vakken. De reden waarom ik bijles geef, is om kennis te delen en studenten bij te staan in hun zelfontwikkeling, zodat ze op een positieve en gemotiveerde manier verder kunnen.

's-Hertogenbosch
Financieel Management
Bachelor / HBO, Financieel Management

Anna

's-Hertogenbosch

Bijles met Anna

Op dit moment geef ik al Spaanse les aan verschillende leerlingen, ongeveer 2 uur per week. Dit zou ik graag willen uitbreiden. Één van mijn studenten is een HBO-student die een herkansing heeft, ik vind het zeer interessant om mijn lessen aan te passen op de specifieke wensen van de leerling.

's-Hertogenbosch

Sofie

Rosmalen

Bijles met Sofie

Ik vind het als Duitse natuurlijk leuk als mensen mijn taal willen leren, dus help ik er ook graag mee. Omdat ik student ben (ik zit nu in het vierde jaar op de HAS, in een engelstalige cursus) heb ik ook relatief veel tijd en ben heel flexibel, wat denk ik goed is voor mensen die bezig zijn met school of werk en daarnaast Duits willen leren. Mijn Nederlands is niet erg goed (ik heb alleen een A2-cursus gedaan, eindcijfer 9,5), dus zal ik graag mensen met hun Duits ondersteunen die al verder zijn in de taal. Dan vind ik het belangrijk te praten en een beetje beter naar details te kijken, dus kan het voor hen ideaal zijn om met een native speaker te leren.

Rosmalen

Doris

's-Hertogenbosch

Bijles met Doris

Naast mijn freelance werk als vertaler geef ik bijles talen. Ik geef mijn talenknobbel graag door aan mijn leerlingen (van jong tot oud!)

's-Hertogenbosch

Danielle

's-Hertogenbosch

OVERIG

Bijles met Danielle

In de afgelopen jaren heb ik tijdens mijn opleiding en in mijn vervangingswerk als docent geschiedenis ervaring opgedaan met het lesgeven in de onderbouw van het vmbo, havo en vwo. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het ontwerpen van activerende opdrachten en vakoverstijgende lesblokken. Ervaring heeft mij geleerd dat leerlingen de lesstof beter onthouden wanneer zij een beeld kunnen vormen bij de gebeurtenis door middel van een leuk/grappig verhaal of filmpje, of actief bezig zijn geweest bij het verwerken van de lesstof. Bijles geven zorgt ervoor dat ik mijn passie voor onderwijs weer kan laten gelden.

's-Hertogenbosch
, OVERIG