Bijles Engels in Maasdriel

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Engels

Judith

Veghel

Bachelor / HBO

British Language Training Centre

Engels - CELTA Diploma

Bijles Engels met Judith

Ik heb afgestudeerd aan het British Language Training Centre in Amsterdam. Ik spreek ook Nederlands! Studenten zijn mijn leven! Ik ben erg geduldig en beloof het leren van Engels zo aangenaam en stressvrij mogelijk te maken! Ik begrijp hoe moeilijk het kan zijn om een ​​nieuwe taal te leren, omdat ik in 2010 ook mijn Nederlandse inburgeringscursus gedaan, en ik ben geslaagd! Dus ver, elke student aan wie ik Engelse les heb gegeven, is geslaagd voor zijn examens. Ik heb heel, veel ervaring met het geven van online lessen en het zou voelen alsof ik naast je zit! Dit is hoe ik mijn lessen begin: Ik vraag mijn studenten om precies op te schrijven welke problemen ze hebben met het leren van Engels. Dan vraag ik ze hoe ze hun Engels beoordelen. Ten slotte vraag ik ze wat ze willen bereiken voordat de lessen voorbij zijn. We werken samen aan deze punten..... stap voor stap, totdat ons doel eindelijk is bereikt! Ik ben een heel gelukkig persoon, dus ik zal je voor de gek houden met mijn grappen en je helpen herinneren wat je hebt geleerd. Ik zal er altijd voor zorgen dat je tijd hebt voor vragen en opmerkingen. Zorg dus voor voldoende papier en pennen! Als we genoeg tijd hebben, vind ik het ook leuk om aan het begin van elke nieuwe les een snelle, korte herziening uit te voeren, om er zeker van te zijn dat je de laatste les hebt begrepen. Ik ben behoorlijk flexibel! Ik werk overdag op een school op maandag, dinsdag en woensdag. Ik ben overdag op donderdag en vrijdag beschikbaar. Avondlessen tijdens de week zijn bespreekbaar. Ik zit heel vaak in Veghel, Noord-Brabant, dus, het is mogelijk om les te geven in Veghel en omstreken. We kunnen lessen ook in het weekend bespreken. Ik kijk er zo naar uit om met jou lessen te beginnen! See you soon!

9,3/10

Veghel
Engels - CELTA Diploma
Bachelor / HBO, British Language Training Centre

Engels

Milou

Oss

Master / WO

Universiteit Utrecht

Taalwetenschap

Bijles Engels met Milou

Ik heb zo'n drie jaar onderwijservaring, en heb ook regelmatig bijles gegeven. Naast Engels heb ik ook kennis van andere vakken en kan ik helpen met plannen. Bovendien heb ik kennis van NT2 en kan ik helpen om vanuit je moedertaal de link te leggen naar het Nederlands. Heb jij bijles nodig? Geef BijlesHuis dan snel een seintje!

Oss
Taalwetenschap
Master / WO, Universiteit Utrecht

Engels

Alena

Tiel

Master / WO

Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

Docent Engels en Italiaans, Taalkundige

Bijles Engels met Alena

Ik heb de opleiding tot leraar Engels afgerond en ik heb meerjarige onderwijservaring opgedaan door het geven van Engels aan de leerlingen van verschillende leeftijden en op diverse niveaus, zowel in Nederland als in het buitenland. Van januari 2017 tot juli 2017 heb ik als docent Engels op een mbo-school gewerkt. Momenteel ben ik werkzaam als docent Engels op een vmbo-school. Ik geef ook bijles Engels aan de leerlingen van mavo tot en met vwo. In mijn werk vind ik belangrijk dat elke leerling persoonlijke aandacht krijgt en gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Ik verzorg mijn lessen op maat, gericht op individuele talenten en uitdagingen. Als persoon ben ik behulpzaam en sociaal. Ik maak snel contact met andere mensen en ik heb respect voor iedereen. Ik ben open en enthousiast. Ik kan goed tegen kritiek en ik leer van mijn fouten. Verder heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben ik zeer gemotiveerd.

Tiel
Docent Engels en Italiaans, Taalkundige
Master / WO, Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

Engels

Christoph

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO

HAS Hogeschool

Food Design & Innovation

Bijles Engels met Christoph

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind dat ik zo iemand door middel van mijn talenten kan helpen.

's-Hertogenbosch
Food Design & Innovation
Bachelor / HBO, HAS Hogeschool

Engels

Tairina

Tilburg

MAVO / HAVO

Hogeschool Utrecht

Bijles Engels met Tairina

Als docent in spé wil ik mijn ervaring uitbouwen in het uitleggen en contact maken met leerlingen.

Tilburg
MAVO / HAVO, Hogeschool Utrecht

Engels

Ellen

Rosmalen

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Propedeuse Nederlands Recht (Rijksuniversiteit Utrecht), Postdoctorale opleiding Accountancy (UvA) en Post-HBO opleiding tot Coach (BGL)

Bijles Engels met Ellen

Bijles geven is geweldig! Ik kan er veel in kwijt en vind het fijn leerlingen over een drempel te helpen op weg naar het diploma. Ik ben sterk in heel verschillende vakken en algemeen ontwikkeld, heb ervaring, heb goed contact met bijlesleerlingen, heb aandacht voor sociaal/emotionele ontwikkelingen die relevant zijn voor het huidige leervermogen van de leerling. Tijdens mijn werk als studiebegeleider heb ik - bijles gegeven (wiskunde, M&O en economie) - examentraining Nederlands (HAVO) gegeven - tijdens de huiswerkbegeleiding veel leerlingen geholpen met knelpunten m.b.t. M&O, economie, Frans, Engels, Nederlands, Duits, wiskunde A, samenvattingen leren maken, hoe woordjes te leren, ezelsbruggetjes bedenken, etc.etc.

Rosmalen
Propedeuse Nederlands Recht (Rijksuniversiteit Utrecht), Postdoctorale opleiding Accountancy (UvA) en Post-HBO opleiding tot Coach (BGL)
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Engels

Sandra

Gorinchem

Master / WO

Universiteit Utrecht

Bijles Engels met Sandra

Na mijn oriëntatie op het onderwijs, ontdekte ik niet alleen dat lesgeven mij trekt, maar ook dat individuele begeleiding en kleine(re) groepen mijn voorkeur hebben. Ik heb al bijles gegeven, en vond dit erg leuk om te doen. Ik vind het een uitdaging om ingewikkelde stof zo begrijpelijk en eenvoudig mogelijk uit te leggen. Het geeft mij voldoening als studenten de lesstof beter beheersen aan het einde van de bijles. Dat is erg leuk om te zien en het werkt erg motiverend!

Gorinchem
Master / WO, Universiteit Utrecht

Engels

Mart

's-Hertogenbosch

Bijles Engels met Mart

Ik vind het werken met kinderen heel erg leuk en interessant en ik denk dat ik de kinderen veel te bieden heb, zowel op gebied van kennis als inzicht. Op dit moment ben ik bezig aan een deeltijdopleiding voor leerkracht basisonderwijs. Ook heb ik al eerdere ervaring met het geven van bijles opgedaan. Zowel met het werken met jongere kinderen als het werken met middelbare scholieren heb ik ervaring opgedaan, onder andere vanwege mijn jarenlange ervaring als begeleider bij de Scouting.

's-Hertogenbosch

Engels

Naomi

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO

Financieel Management

Financieel Management

Bijles Engels met Naomi

In de volgende vakken geef ik bijles: Online Reisagent-Blogging, Social Media & Marketing, Business Development, Change Management, Event Management, Geschiedenis, Noors, Engels & Rechten, plus de andere aangegeven vakken. De reden waarom ik bijles geef, is om kennis te delen en studenten bij te staan in hun zelfontwikkeling, zodat ze op een positieve en gemotiveerde manier verder kunnen.

's-Hertogenbosch
Financieel Management
Bachelor / HBO, Financieel Management

Engels

Femke

's-Hertogenbosch

VWO / Gymnasium

Bijles Engels met Femke

Ik vind het erg leuk om mensen te helpen met studeren, bijvoorbeeld door ze makkelijke ezelsbruggetjes en overzichtelijke studieplannen aan te leren. Ik heb de capaciteiten om op een simpele manier moeilijke zaken uit te leggen. Vooral op het gebied van Nederlands, Engels, Geschiedenis, en maatschappelijke vakken heb ik veel kennis. Ik heb de centrale examens van deze vakken ook afgerond met goede cijfers. Ik heb mijn havo-diploma behaald aan de VAVO van het ROC ter Aa te Helmond. Tijdens de VAVO krijg je weinig ondersteuning van docenten. Je woont de lessen bij en doet verder wat je moet doen om je voor te bereiden op de examens. Er wordt geen huiswerk opgegeven, dus de planning is volledig aan jezelf. Op deze manier heb ik mezelf kunnen trainen om mijn studieloopbaan zo overzichtelijk mogelijk te organiseren. Deze competentie wil ik graag overbrengen op anderen.

's-Hertogenbosch
VWO / Gymnasium,

Studenten die we al konden helpen

 • Barendt uit 's-Hertogenbosch

  Barendt doet een hbo-studie Makelaar en vastgoed. Hij heeft een lange weg afgelegd via het mbo. De basis zit er minder goed in en het niveau is minder dan verwacht. Vnl. de grammatica e… Lees meer

 • Souhaila Lamkadmi uit Zaltbommel

  Souhaila lamkadmi is 3 jaar niet naar school geweest en start in augustus terug op met de opleiding op MBO niveau 1 (3e jaar). Ze heeft vooral achterstand opgelopen in Engels, Nederland… Lees meer

 • Mira uit 's-Hertogenbosch

  Mira zit in havo 5 en heeft veel moeite met Engels. Nederlands is niet haar moedertaal maar heeft ze ondertussen wel vrij goed onder de knie, maar ze slaat beide talen wel vaak door elk… Lees meer

 • Emine uit Haaften

  Emine is een Thaise vrouw die al enkele jaren in Nederland woont en thuis enkel Engels spreekt. Doordat haar Engels echter zeer beperkt is qua grammatica en woordschat vormt dit een str… Lees meer

 • Jet uit Tiel

  Sinems zoontje is 5 jaar oud en mocht op school een klas overslaan. Hij mag nu ook al extra schrijfwerk doen omdat hij er zelf naar vraagt. Hij verveelt zich in de klas en wil graag mee… Lees meer

 • Nele uit Oss

  Nele moet in het kader van haar baan in de medische sector vaak in het Engels leveranciers te woord staan of presentaties geven, maar ze loopt hier wat tegenaan. Het spreken gaat niet e… Lees meer

 • Niels uit Sint-Michielsgestel

  Niels werkt fulltime maar moet nog voor het vak Engels van haar 4e jaar Commerciële Economie haar examen halen. Voor dit vak moet ze elke week een Engelse oefenbrief schrijven en begin … Lees meer

 • Ariton uit Deil

  Ariton zit in het 2e jaar van de HBO-opleiding Social Work en wil haar Engels verbeteren. Ze moet een aantal Engelse toetsen maken dit schooljaar om haar propedeuse te behalen en wil gr… Lees meer

 • David uit Herwijnen

  Scholiere 3 VWO wil heel graag over naar 4 VWO, maar heeft erg veel moeite met Engels. De basis(grammatica) moet veel aandacht krijgen, want die ontbreekt en daardoor beklijft de rest n… Lees meer

 • Menno uit Herwijnen

  Menno moet binnenkort Engels examen afleggen op 3F niveau voor de opleiding verpleegkunde. Ze heeft lange tijd geen Engels meer gehad en de kennis is weggezakt. Voornamelijk lezen gaat … Lees meer

 • Paul uit Erichem

  Student die momenteel een Pre-Master opleiding volgt International Business wil graag begeleiding om zijn verbale communicatie in het Engels te verbeteren. Hij zal tijdens zijn Pre-Mast… Lees meer

 • Greet uit Beneden-Leeuwen

  Greet zit in 3VMBO Kader en heeft na de zomervakantie een herkansing voor Engels op 20 september. Volgend schooljaar wil ze ook graag bijles voor Nederlands.

 • Mura uit Waalwijk

  Mura studeert in Eindhoven bij NIPA opleiding voor dokterassistente. Ze heeft moeite met de uitspraak en ze kan alleen de basis een beetje in het Engels. Het is de bedoeling dat ze een… Lees meer

 • Amelie uit Schijndel

  Leerling uit vmbo kader 2 zoekt begeleiding bij Engels. Momenteel staat ze een onvoldoende. Ze heeft zowel hulp nodig bij woordjes leren als bij grammatica. Bovendien wil ze ook wat ext… Lees meer

 • Sonja uit Waalwijk

  Leerlinge uit groep 6 zoekt bijles Engels. De lessen op school lopen goed maar ze zouden graag wat extra oefenen omdat de leerlinge en de ouders het belangrijk vinden om de taal goed on… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.