Bijles Aardrijkskunde in Maasdriel

Krijg vandaag nog bijles aardrijkskunde op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

aardrijkskunde

Els

Schijndel

Bachelor / HBO

Hoge School Utrecht

Personeel en organisatie

Bijles aardrijkskunde met Els

Sommige kinderen hebben meer 1-op-1 aandacht nodig om het maximale uit zichzelf te halen. Dit kunnen de leerkrachten in klassen van 25 tot 35 niet geven. Als ik door bijles te geven wel die ondersteuning aan een kind kan geven dan wil ik dat graag doen en als ik ze ook nog iets meer kan meegegeven ben ik helemaal gelukkig. Ik heb trainingen gegeven en ik heb medewerkers begeleid bij hun VAPRO opleiding.

Schijndel
Personeel en organisatie
Bachelor / HBO, Hoge School Utrecht

aardrijkskunde

Gijs

Ochten

VWO / Gymnasium

Bijles aardrijkskunde met Gijs

Ik vind het leuk om bijles te geven, omdat ik het leuk vind om anderen te helpen. Ik heb in het verleden ook al vaker bijles gegeven en dit is mij erg goed bevallen.

Ochten
VWO / Gymnasium,

aardrijkskunde

Aron

Almkerk

Bachelor / HBO

HAS Hogeschool

Geo - Media & Design

Bijles aardrijkskunde met Aron

Ik ben erg gepassioneerd over mijn vakgebied, en vind het leuk om leerloingen hierbij te helpen zodat ze betere cijfers kunnen halen! Ik ben erg geduldig, iets wat belangrijk is als je iemand veel moet uitleggen.

Almkerk
Geo - Media & Design
Bachelor / HBO, HAS Hogeschool

aardrijkskunde

Christoph

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO

HAS Hogeschool

Food Design & Innovation

Bijles aardrijkskunde met Christoph

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind dat ik zo iemand door middel van mijn talenten kan helpen.

's-Hertogenbosch
Food Design & Innovation
Bachelor / HBO, HAS Hogeschool

aardrijkskunde

Rik

Tilburg

Bijles aardrijkskunde met Rik

Ik ben ontzettend gemotiveerd om wat zwakkere leerlingen bij te spijkeren zodat ze volwaardig kunnen deelnemen aan lessen, examens en uiteindelijk de maatschappij. Ik ben erg goed in één-op-één-begeleiding en beheers de vakken Maatschappijleer, Geschiedenis en Aardrijkskunde uitstekend. Daarnaast heb ik ervaring met diverse doelgroepen variërend van VMBO en HAVO tot MBO en nieuwe Nederlanders.

Tilburg

aardrijkskunde

Anne

Tilburg

VWO / Gymnasium

Bijles aardrijkskunde met Anne

Ik vind het zeer leuk om daar te helpen waar het nodig is. Ik geef op school regelmatig bijles, en merk dat ik het leuk vind om te doen en dat de leerlingen er ook altijd blij van worden. Leerlingen vinden mij enthousiast, duidelijk, geduldig, gezellig en vinden het fijn dat ik gebruik maak van visueel materiaal om de stof duidelijker te maken.

Tilburg
VWO / Gymnasium,

aardrijkskunde

Kerstin

Hank

VWO / Gymnasium

Bijles aardrijkskunde met Kerstin

Zelf heb ik erg veel baat gehad bij het krijgen van goede begeleiding in vakken waar ik moeite mee had, en ik wil graag zelf een begeleidend rol vervullen voor andere jongeren.

Hank
VWO / Gymnasium,

aardrijkskunde

Hannah

Tilburg

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden locatie Den Haag

International Studies

Bijles aardrijkskunde met Hannah

Ik ben een gedreven studente die graag bijles geeft. Ik ben geduldig en begripvol in mijn uitleg en ik kan me goed inleven in anderen. Het geeft mij veel voldoening wanneer leerlingen leerstof snappen vanwege mijn uitleg. Bovendien vind ik het heel interessant om nieuwe kennis op te doen en ik geef dit enthousiasme graag door aan anderen.

Tilburg
International Studies
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden locatie Den Haag

aardrijkskunde

Lyudmila

Sprang-Capelle

Bijles aardrijkskunde met Lyudmila

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest op voornamelijk uitvoerend niveau in allerlei aspecten van het toerisme en als commercieel medewerker binnendienst heb ik besloten een nieuwe stap in mijn loopbaan te zetten. Het begeleiden en coachen van leerlingen en de interesse wekken van deze doelgroep voor geografie, zodat deze leerlingen een ruimere beeld krijgen van de wereld om hun heen, is voor mij de uitdaging waar ik op zoek naar was. Na succesvol mijn universitaire opleiding economische geografie, docent geografie te hebben afgerond heb ik voornamelijk in het gebied van toerisme gewerkt. Nu wil ik mijn kennis en passie voor geografie met enthousiasme overbrengen aan nieuwe generaties. Naar jarenlange werkervaring beschik ik over de benodigde competenties die van essentieel belang zijn voor het goed uitoefenen van deze functie. Improvisatievermogen, organisatievermogen en het vermogen om constructief in teamverband te werken zijn van groot belang om van de functie docent aardrijkskunde een succes te maken. Met mijn ervaring en kennis kan ik een waardevolle bijdrage leveren door ideeën en theorieën aan te reiken waardoor de leerlingen weten wat ze in de praktijk gaan betekenen.

Sprang-Capelle

aardrijkskunde

Jules

Oss

Vrije Universiteit Amsterdam

Bijles aardrijkskunde met Jules

Het werken met kinderen geeft veel voldoening. Ik wil dat graag uitbouwen en kinderen verder op weg helpen. Als schrijver van (gepubliceerde) kinderboeken lees ik op basisscholen voor uit eigen werk en geef ik interactieve voordrachten. Zo kom ik in contact met leerkrachten, directeuren en natuurlijk de kinderen zelf. Verder heb ik onlangs een natuurspel ontwikkeld voor groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs. Dit groepsspel over dieren, landschappen en natuurgeheimen speel ik op verzoek met de kinderen in de klas. Het spel met filmpjes, foto’s, vragen, weetjes en attributen bundelt de leerdoelen natuureducatie, wereldoriëntatie, samenwerken en coöperatief leren. Het vak Biologie heb ik gestudeerd. Ik heb ook veel met bijvoorbeeld taal en aardrijkskunde. Ik leg gemakkelijk contact en vind het leuk om zaken helder uit te leggen. Mijn inlevingsvermogen en brede kennis en belangstelling komen daarbij goed van pas.

Oss
, Vrije Universiteit Amsterdam

Studenten die we al konden helpen

 • Arne uit Wamel

  Een HAVO 4 studente uit Wamel wil graag begeleiding bij aardrijkskunde. Op 26 maart heeft ze een belangrijke toets! Het hoofdstuk gaat over klimaat en landschapszones en ze wil ook hulp… Lees meer

 • Lucas uit Ede

  Lucas heeft staatsexamens gedaan en moet een her doen voor aardrijkskunde (havo 5). Hij haalde een 4 en moet op een aantal weken naar 5.5. Hij heeft bij alle onderwerpen hulp nodig.

 • Amandine uit Doorwerth

  Leerlinge is net in de brugklas havo/vwo begonnen. Ze heeft tijdelijk een zeer beperkt zichtvermogen (slechts 20%) en de ouders willen niet dat ze te grote achterstand oploopt nu ze de … Lees meer

 • Marlou uit Breda

  Marlou moet een RV toets maken voor aardrijkskunde (VWO niveau in Breda). Ze heeft een 5,6 nodig voor de toets om te slagen. Ze heeft voor dit onderwerp nu twee keer een 5,5 gehaald. … Lees meer

 • Sam uit Hoogvliet Rotterdam

  Leerlinge (13) in havo 2 heeft bijles nodig bij aardrijkskunde en geschiedenis. De lesstof blijft niet hangen en ze krijgt op school niet de extra uitleg die ze nodig heeft dus zoekt ee… Lees meer

 • Angela uit Zwanenburg

  Angela doet de pabo en heeft binnenkort een toets aardrijkskunde. Hier wil ze graag ondersteuning bij. Het gaat over landschappen en plaatsen, soorten gronden, het herkennen van klimate… Lees meer

 • Siham uit Anderlecht

  Student heeft studiebegeleiding nodig bij het voorbereiden op de examens van de examencommissie (3e graad Humane Wetenschappen).

 • Wout uit Groningen

  Student van HAVO 4 wil graag bijlessen aardrijkskunde. In het afgelopen jaar heeft ze een achterstand opgelopen waardoor ze graag wekelijks met iemand wil samenzitten om de lessen te ov… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.