Verbeter je Latijn vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Latijn uit Coevorden! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Latijn

Naima

Sinderen

Bachelor / HBO, Maastricht University

Bijles Latijn met Naima

Ik heb meerdere jaren ervaring in bijles en examentraining, en daar zou ik graag (online!) mee doorgaan! Wat ik zo leuk vind aan bijles geven is dat iedere leerling uniek is, en daardoor ook iedere bijles! Je ziet je leerling groeien en na een tijd hard werken misschien wel hun diploma halen. Van de examentrainingen heb ik vooral veel geleerd over het motiveren van mijn leerlingen, en vanuit hier heb ik ook veel tips meegenomen om aan mijn bijlesleerlingen door te geven. Van het organiseren van hun tijd tot een goede planning maken, leren voor een toets, etc.. Ik vind het dan ook belangrijk om niet alleen de vakinhoudelijke, theoretische kennis over te dragen maar ook praktische tips te geven. Door mijn studie Biomedische Wetenschappen heb ik nog meer inzicht gekregen in de exacte vakken, en heb nu net dat stukje extra kennis om ook op de ‘waarom’ vragen - die veel leerlingen toch hebben - een antwoord te kunnen geven. Daarnaast heb ik voor mijn studie in Engeland en in de Verenigde Staten gewoond en gestudeerd - daarom vind ik het ook heel leuk om Engels bijles te geven!

Sinderen
Biomedische Wetenschappen
Bachelor / HBO, Maastricht University

Latijn

Guyette

Arnhem

Bachelor / HBO, Rotterdams Conservatorium

Bijles Latijn met Guyette

Ik sta graag een ieder bij die moeite heeft met Nederlands of Engels. Mijn uitdaging is het om precies de juiste benadering te vinden voor elke leerling!

Arnhem
Klassiek Zang
Bachelor / HBO, Rotterdams Conservatorium

Latijn

Anna

Roden

VWO / Gymnasium, WLG

Bijles Latijn met Anna

Vanaf jongs af aan ben ik graag met andere mensen in contact en wil ik hen graag helpen. Dit zorgde er dan voor dat ik op al op de basisschool klasgenoten hielp met rekenen en taal. Ook op de middelbare school heb ik altijd klasgenoten geholpen, maar daarnaast ben ik ook begonnen met mensen buiten school helpen. Bij deze mensen was ik dus niet met dezelfde stof bezig, maar dat vond en vind ik geen probleem. Omdat ik hier veel voldoening uit heb gehaald, lijkt het me erg leuk om dit vaker te doen. Daarom zou ik graag bijles willen geven. Ik haal er veel plezier uit om mensen te helpen en daarnaast ook voldoening als het gelukt is.

Roden
Gymnasium
VWO / Gymnasium, WLG

Latijn

Maaike

Groningen

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles Latijn met Maaike

Ik vind het leuk om in mijn passie voor talen te delen en iets met mijn kennis te doen. Verder denk ik dat de functie van bijlesgever goed bij me past, omdat ik zelf altijd een serieuze leerling ben geweest en geduldig ben.

Groningen
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Latijn

Dorine

Groningen

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles Latijn met Dorine

Ik doe de reguliere master Grieks en Latijn, maar ik overweeg docent te worden. Ik heb succesvol een eerste stage als docent afgerond, en dat is me goed bevallen. Ik heb ook al eerder bijles gegeven, en ik vond het altijd erg leuk om leerlingen te helpen de stof te begrijpen.

Groningen
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Latijn

Angela

Groningen

None

Bijles Latijn met Angela

Ik heb er erg veel plezier in om te zien hoe leerlingen met een beetje hulp gigantische verbeteringen kunnen behalen in hun resultaten. De afgelopen jaren heb ik meerdere leerlingen mogen begeleiden (onder andere naar het eindexamen) en ik heb hierin altijd veel plezier gehad. Daarom zou ik deze werkzaamheden nu graag voortzetten.

Groningen

Latijn

Lotte

Groningen

None

Bijles Latijn met Lotte

Ik heb al vele jaren ervaring met het geven van bijles en ik vind het heel leuk om te doen. Ik vind het een leuke uitdaging om de leerlingen te helpen dingen te begrijpen. Ik ben geduldig en kan goed op verschillende manieren uitleggen. Ook probeer ik de leerlingen enthousiast te maken voor het vak. Ik probeer de lessen leuk te maken, ook al vinden ze het vak eigenlijk niet leuk. Daarnaast heb ik door mijn huidige studie (de PABO) en mijn voorgaande studie (Pedagogische wetenschappen) veel geleerd over lesgeven en over de ontwikkeling van kinderen. Dat kan ik ook goed toepassen bij het geven van bijlessen.

Groningen

Latijn

Suad

Apeldoorn

None

Bijles Latijn met Suad

Nu ik een aantal jaar verder ben met mijn studie Media Kunst Design en Architectuur, heb ik mij afgevraagd wat ik eigenlijk het meeste mis aan mijn middelbare schooltijd. Ik ben er achter gekomen dat ik de vakken Latijn en Natuurkunde ongelofelijk heb gemist. Ik zou het een zonde vinden mijn kennis onbenut te laten, aangezien ik nu een studie doe die niets met deze taal te maken heeft.

Apeldoorn

Latijn

Lisanne

Groningen

None

Bijles Latijn met Lisanne

Ik ben student aan de Academische Opleiding tot Leraar Basisonderwijs. Door mijn studie doe ik veel ervaring op in het begeleiden en onderwijzen van kinderen. Ook leer ik veel over cognitieve en sociale ontwikkeling. Ik vind dit erg interessant en daarom zou ik graag naar mijn studie ook in deze sector willen werken.

Groningen

Latijn

Nicole

Groningen

VWO / Gymnasium, Hanzehogeschool Groningen locatie Leeuwarden

Bijles Latijn met Nicole

Ik richt me voornamelijk op videografie en theater. Ik heb een gymnasiumopleiding gedaan en volg nu een HBO-opleiding aan de Hanzehogeschool Groningen. Mijn gymnasiumopleiding zorgt ervoor dat ik het niveau heb dat u vraagt en door mijn HBO-opleiding heb ik geleerd nieuwe kennis en ervaring toe te passen in de praktijk. In februari 2013 ben ik aangenomen bij Huiswerkinstituut Socrates te Leeuwarden. Helaas kreeg ik afgelopen week te horen dat mijn contract niet verlengd zou worden omdat er geen uren meer voor me zijn. Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier gewerkt bij het huiswerkinstituut. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en het afgelopen jaar heb ik ontdekt dat ik het nog leuker vind om die kennis weer door te geven. Ik vind het leuk om te ontdekken welke manier van bijles geven het beste werkt bij welke leerling. Ik denk dat het belangrijk is om een manier van uitleggen te vinden die aansluit bij hun belevingswereld. Ik denk ook dat het helpt als er een makkelijke omgang is, zonder dat het te persoonlijk wordt. Uiteindelijk ben je een student die bijles geeft, niet een vriendin. Zelf vind ik het prettig als er over het algemeen hard gewerkt wordt maar dat er ook ruimte is voor een grapje en een praatje over hoe de schooldag verlopen is. Ik kan bijles geven in talen, geschiedenis, kunstgeschiedenis en biologie. Verder hielp ik leerlingen ook met planning maken en structuur en overzicht te krijgen.

Groningen
VWO / Gymnasium, Hanzehogeschool Groningen locatie Leeuwarden