Verbeter je Engels vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Engels uit Coevorden! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Engels

Sjoerd

Meppel

Bachelor / HBO, Utah State University Utah (USA)

Bijles Engels met Sjoerd

Ik vind het leuk om kinderen te helpen leren en te ondersteunen op allerlei vlakken met heel veel geduld.

Meppel
Tweede Graad Engels
Bachelor / HBO, Utah State University Utah (USA)

Engels

m

MEPPEL

None

Bijles Engels met m

Vind lesgeven heel leuk en ben er goed in!! Heb veel ervaring.

MEPPEL

Engels

Sharon

Meppel

VWO / Gymnasium, Chr. Hogeschool Windesheim Zwolle

Bijles Engels met Sharon

Ik ben dit jaar begonnen aan de opleiding leraar Engels op het HBO op Windesheim in Zwolle. Ik heb het tot nu toe heel erg naar mijn zin en ik leer er erg veel, maar ik zou graag zelf buiten school nog meer ervaring op doen. Daarnaast vind ik Engels een ontzettend mooie taal, ik had dan ook een 9 op mijn havo diploma. Ik vind het ook leuk om mensen te helpen en om dingen uit te leggen hier ben ik dankzij mijn studie ook zeker tot in staat.

Meppel
Leraar Engels
VWO / Gymnasium, Chr. Hogeschool Windesheim Zwolle

Engels

Mark

Oldenzaal

None

Bijles Engels met Mark

Ik wil graag bijles geven omdat dit mij ervaring oplevert en dit mij helpt om een betere docent te worden. Ook vind ik het leuk om met leerlingen samen te werken en om kennis over te dragen. Ook geeft het mij voldoening om vooruitgang te zien bij leerlingen die ik zou mogen begeleiden.

Oldenzaal

Engels

Sheila

Westerbork

None

Bijles Engels met Sheila

Het lijkt mij een mooie toevoeging aan mijn CV die ook aansluit aan mijn opleiding. Ik wil graag meer ervaring opdoen en het lijkt mij een geweldige kans (en interessant) om leerlingen te ontmoeten met verschillende werkniveaus.

Westerbork

Engels

Kirsten

Hoogeveen

None

Bijles Engels met Kirsten

Ik vind het leuk om met mensen te werken en ze te leren over dingen waarin ik geïnteresseerd ben. Engels en Nederlands bijvoorbeeld waren altijd mijn favoriete vakken op school en als ik daar anderen mee kan helpen, zou ik dat heel tof vinden.

Hoogeveen

Engels

Tessa

Hollandscheveld

None

Bijles Engels met Tessa

Ik ben student Engels aan de Rijksuniversiteit Groningen en ik zou graag wat meer ervaring opdoen in het bijles geven. Ook wil ik natuurlijk graag wat bijverdienen. Ik heb al bijles gegeven op mijn middelbare school in Hoogeveen (Roelof van Echten College). Dit vond ik een leuke ervaring en daarom zou ik graag weer bijles gaan geven. Ik heb nu alleen de vakken Engels en Nederlands aangegeven maar ik heb zelf ook Grieks en Latijn gevolgd op de middelbare school, dus daarin zou ik ook kunnen helpen. Afgelopen zomer ben ik als au pair naar Engeland geweest waar ik veel ervaring heb opgedaan overde taal. Ik hoop snel iets van jullie te horen.

Hollandscheveld

Engels

Hellen

Hoogeveen

Professioneel / Volwassen, Universiteit Utecht

Bijles Engels met Hellen

Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als bijlesdocent en werk zowel met scholieren als volwassenen. Ik vind het leuk om mijn studenten in korte tijd te begeleiden naar hun beoogde doel en ze te laten zien dat Engels ook heel leuk kan zijn.

Hoogeveen
TEFL
Professioneel / Volwassen, Universiteit Utecht

Engels

Remar

Hoogeveen

None

Bijles Engels met Remar

Ik studeer op dit moment voor 2e graads leraar scheikunde en zit in het 2e jaar van de opleiding. Door mijn interesse in het leraarschap lijkt het me leuk om dit ook in mijn vrije tijd dit vak te beoefenen.

Hoogeveen

Engels

Kim

Coevorden

Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles Engels met Kim

Door mijn recente verhuizing naar Groningen, ben ik genoodzaakt mijn baan als orthopedagoog en studiebegeleider in Coevorden op te zeggen. Momenteel werk ik nog 2 dagen in de week op een middelbare school als leerlingbegeleider en studiebegeleider, maar wil graag mijn dagen verder opvullen met een leuke baan. Studiebegeleiding en leerlingbegeleiding is een ware passie van mij: samen met de leerling het uiterste er uit halen, zonder dat dit saai of suf wordt. Ik ben enthousiast, altijd vrolijk, laagdrempelig en heb humor.

Coevorden
Orthopedagogiek
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen