Verbeter je economie vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten economie uit Coevorden! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

economie

Casper

Almelo

None

Bijles economie met Casper

Ik ben op zoek naar een uitdagende bijbaan naast mijn huidige PABO-studie. Ik heb enige ervaring met bijles geven, vooral aan kinderen in het basisonderwijs. Ik denk dat ik door middel van bijles te geven mijn competenties kan ontwikkelen. Ik vind het leuk om leerlingen onderwijs te geven en dingen uit te leggen.

Almelo

economie

Monique

Zwolle

Bachelor / HBO, Hogeschool Windesheim

Bijles economie met Monique

ik heb bijles gegeven in onze vroegere woonplaats en geef nu af en toe bijles. Het 1 op 1 contact is erg leuk. Eigenlijk is het niet alleen bijles geven maar coachen en dat heeft mijn belangstelling. Kijken naar het hele kind met alle omgevingsfactoren erbij.

Zwolle
Docentenopleiding algemene economie
Bachelor / HBO, Hogeschool Windesheim

economie

Maaike

Meppel

Bachelor / HBO, Nyenrode Business Universiteit

Bijles economie met Maaike

Het geeft mij enorm veel energie om bijles te geven. Tijdens mijn opleiding HBO Bedrijfseconomie heb ik veel bijles gegeven aan HBO studenten in verschillende vakken op gebied van Bedrijfseconomie/Accountancy. Hierbij maakte ik veelal een studieplan en deed ik voornamelijk 1 op 1 begeleiding. Afgelopen februari ben ik afgestudeerd voor de Master of Science in Accountancy. Het lijkt mij een uitdaging om naast mijn werk in de accountancy-sector studenten te gaan begeleiden met hun studie.

Meppel
Bachelor / HBO, Nyenrode Business Universiteit

economie

Jelle

Hoogeveen

VWO / Gymnasium, Erasmus Universiteit Rotterdam

Bijles economie met Jelle

Ik wil graag bijles geven omdat ik het leuk vind kennis over te geven aan kinderen die in dezelfde fase zitten als dat ik heb gezeten. Of aan mensen die nieuw zijn in technologie als de ipad, of programma's als Microsoft Word. Ik wil gewoon graag mensen verder helpen.

Hoogeveen
VWO / Gymnasium, Erasmus Universiteit Rotterdam

economie

Jarno

Sibculo

Bachelor / HBO, Saxion hogeschool Deventer

Bijles economie met Jarno

Het lijkt mij leuk om mensen te mogen ondersteunen en te helpen bij economie gerelateerde vakken. Ik ben zeer gevorderd in dit vakgebied en kan veranderingen en nieuwe onderwerpen snel bijleren, waardoor ik onder andere mijn vriendin door het vwo examen economie hebben kunnen slepen, met succes. Ook binnen mijn opleiding geef ik vaak medestudenten tips over hoe zij een bepaald onderwerp het beste kunnen bestuderen, met positieve reacties. Ik zou daarom graag mijn kennis willen delen met anderen. Ook heb ik ambitie om in een later stadium van mijn carrière door te stromen tot docent economie/ m&o op een middelbare school.

Sibculo
Accountancy
Bachelor / HBO, Saxion hogeschool Deventer

economie

sanne

Rouveen

None

Bijles economie met sanne

Ik vind het leuk om mensen te helpen met hun huiswerk, en dingen uit te leggen.

Rouveen

economie

Sara

Gieten

None

Bijles economie met Sara

Bijles geven is iets wat ik al wat langer vanuit mezelf heb ondernomen en wat ik altijd met plezier gedaan heb. Zo heb ik een aantal scholieren geholpen met het behalen van hun eindexamen. Ik vind werken met kinderen erg leuk en ik wil later graag ook graag het onderwijs in. Ik vind het fijn om te zien hoe ik kinderen kan helpen met het begrijpen van de stof. Ik heb dit jaar ook geholpen bij de Wereld Pers Foto tentoonstelling in Groningen. Naast het rondleiden van reguliere bezoekers, heb ik ook middelbare schoolklassen en basisschoolgroepen rondgeleid. Dit beviel me erg goed. Verder heb ik goede resultaten gehaald tijdens de middelbare school en beheers ik de stof goed. Daarnaast is het een pluspunt dat ik hou van hard werken en resultaten halen. Ik ben sociaal vaardig, enthousiast en ik snap dat elk kind weer anders is. Hier kan ik door mijn ervaring in bijles geven goed op inspelen. Tenslotte ben ik een student en juist door het weinig aantal colleges erg flexibel.

Gieten

economie

Charlotte

Beilen

None

Bijles economie met Charlotte

Als bijlesgever lijkt mij het heel leuk om bij Bijleshuis aan het werk te gaan. In de afgelopen vier jaar heb ik naast mijn studie WO Archeologie, bijles gegeven aan middelbare scholieren op verschillende niveaus en in meerdere vakken. Zo heb ik leerlingen geholpen bij het behalen van hun eindexamen of extra ondersteuning gegeven bij het leren. Ik heb dit met veel plezier en voldoening gedaan. Mijn leerlingen studeerden op het Theoretische leerweg niveau, HAVO of werkten aan het behalen van het VWO examen. In de afgelopen vier jaar heb ik met succes bijles gegeven in meerdere vakken en ik kan met trots zeggen dat al mijn leerlingen hun eindexamen hebben behaald. Ik heb les gegeven in Nederlands, Engels, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Maatschappijleer, Godsdienst. Economie, M&O, Wiskunde, Biologie, Algemene Natuurwetenschappen, Informatiekunde en huiswerkbegeleiding. Ik ben van mening dat mijn persoonlijke kwaliteiten naast mijn afgeronde WO opleiding mij zeer geschikt maken voor het lesgeven aan uw scholieren. Ik zou het leuk vinden als ik betrokken kan zijn bij het lesgeven aan uw leerlingen en kijk er dan ook naar uit om in een persoonlijk onderhoud u te mogen overtuigen van mijn enthousiasme en motivatie. Voor meer persoonlijke informatie verwijs ik u graag naar mijn cv. met vriendelijke groet, Charlotte de Waal MA

Beilen

economie

Mick

Ter Apel

None

Bijles economie met Mick

Het lijkt me erg leuk om anderen te mogen helpen met hun schoolse activiteiten. Zelf volg ik met veel plezier de lessen van de exacte vakken. Omdat ik op het moment zelf ook al vrienden help, die dat als zeer positief ervaren, lijkt me het leuk om meer mensen te mogen helpen. Ik ben geduldig en word niet boos als iemand iets na de tweede keer nog niet snapt. Daarom zie ik mijzelf als een geschikte kandidaat.

Ter Apel

economie

Gonny

Diever

None

Bijles economie met Gonny

Het werken met en opleiden van mensen loopt als een rode draad door mijn leven heen. Zowel gedurende mijn ondernemersjaren als mijn docentenjaren. Ik verwijs daarvoor naar mijn CV.

Diever