Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Coevorden! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Leo

Sleen

PhD, Universiteit Leiden

Bijles met Leo

Mijn eerste bijlessen natuurkunde gaf ik aan klasgenoten van 4G. Hun cijfers verbeterden soms spectaculair, maar ook mijn eigen inzicht werd dieper door het gezamenlijk nadenken en bespreken van de theorie en de vraagstukken. Het is aangenaam dat dit nog altijd zo gaat, op alle niveaus.

Sleen
Theoretische Natuurkunde
PhD, Universiteit Leiden

Chantal

Coevorden

None

Bijles met Chantal

Ik ben derdejaars Pabo student, gespecialiseerd in meertaligheid en wetenschap en techniek. Ik geef twee dagen in de week les op een basisschool in Emmen. Graag zou ik nog een aantal uurtjes huiswerkbegeleiding of bijles willen geven.

Coevorden

Annelot

Emmen

None

Bijles met Annelot

Ik werk in het onderwijs en vind dit een mooie aanvulling op mijn werkzaamheden

Emmen

Fadime

Hoogeveen

Bachelor / HBO, Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

Bijles met Fadime

Ik vind het erg mooi om het effect van bijles geven te ervaren. Mijn eerdere bijleservaringen hebben me mijn mening over het bijles geven verder positief ingekleurd. Ik straal kalmte uit en hou van overzicht behoud tijdens mijn werk.

Hoogeveen
over 2 maanden heb ik mijn Honours Bachelor Psychologie
Bachelor / HBO, Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

H.

Erica

None

Bijles met H.

In het verleden was ik part-time docent. vanuit mijn werk als advocaat heb ik veel in company onderwijs gegeven. Sinds 1 maart 2016 ben ik als teaching fellow verbonden aan de Rijks Universiteit Groningen. Ik verzorg daar het seminar verzekeringsrecht voor studenten in de master fase.

Erica

wouter

Hardenberg

Bachelor / HBO, Hogeschool Windesheim

Bijles met wouter

Help altijd graag mensen waarbij de stof wat minder vanzelfsprekend is.

Hardenberg
Werktuigbouwkunde
Bachelor / HBO, Hogeschool Windesheim

lieke

Holthone

None

Bijles met lieke

ik ben geslaagd en ben inmiddels begonnen met mijn studie als verpleegkundige. Ik ben geslaagd voor mijn havo en heb toen anderen veel geholpen met wiskunde, hier en daar wat bijles gegeven aan bekenden en ik merk dat ik ontzettend mis. Ik vond dit zo leuk om te doen! Ik wilde ook graag wiskunde leraar worden, maar naar lang twijfelen (eigenlijk nog steeds), toch gekozen voor verpleegkunde. Op deze manier blijf ik toch in contact met wiskunde!

Holthone

Evert

Den Velde

None

Bijles met Evert

Ben met pre pensioen. Langjarig gebruiker van excel. Stagiairs hier altijd met plezier en succes wegwijsgemaakt.

Den Velde

Marco

Nieuwlande

None

Bijles met Marco

Ik heb uit ervaring begrepen dat ik mensen iets goed kan bijbrengen en heb daar ook nog eens plezier in. Voor mij is er vrijwel niets leuker dan iemand iets bijbrengen

Nieuwlande

Kim

Coevorden

Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles met Kim

Door mijn recente verhuizing naar Groningen, ben ik genoodzaakt mijn baan als orthopedagoog en studiebegeleider in Coevorden op te zeggen. Momenteel werk ik nog 2 dagen in de week op een middelbare school als leerlingbegeleider en studiebegeleider, maar wil graag mijn dagen verder opvullen met een leuke baan. Studiebegeleiding en leerlingbegeleiding is een ware passie van mij: samen met de leerling het uiterste er uit halen, zonder dat dit saai of suf wordt. Ik ben enthousiast, altijd vrolijk, laagdrempelig en heb humor.

Coevorden
Orthopedagogiek
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen