Bijles Wiskunde in Achterste Heide

Verbeter je wiskunde vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

9000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of in persoon
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

wiskunde

Thijs

Schijndel

Bachelor / HBO

Avans hogeschool 's-Hertogenbosch

Werktuigbouwkunde

Bijles wiskunde met Thijs

Mijn ervaring is dat wanneer de docent bepaalde dingen uitlegt, of voordoet, dit erg logisch is en niet al te moeilijk. Het was echter iets heel anders wanneer ik zelf de problemen moest oplossen en ik heb gemerkt dat dit voor meer studenten geldt. Het kan lastig zijn om de stof echt te snappen zonder hulp en ik zou graag studenten willen helpen hierin. Het geeft mij voldoening om te zien wanneer de studenten de stof eindelijk snappen nadat ze enorm veel moeite hebben gedaan.

Schijndel
Werktuigbouwkunde
Bachelor / HBO, Avans hogeschool 's-Hertogenbosch

wiskunde

Remy

Uden

Bachelor / HBO

Fontys lerarenopleiding Tilburg

Bijles wiskunde met Remy

Ik heb een aantal jaren geleden mijn diploma behaald als Economie Docent (tweedegraads), waarna ik vervolgens in het bedrijfsleven terecht ben gekomen. Maar ik wil heel graag ook mijn steentje bijdragen aan het onderwijs in Nederland.

Uden
Bachelor / HBO, Fontys lerarenopleiding Tilburg

wiskunde

Roel

Winssen

MAVO / HAVO

Stedelijk Scholengemeenschap Nijmegen

Natuur en Gezondheid

Bijles wiskunde met Roel

Ik vind het erg leuk om mijn ervaring en kennis te delen met anderen. Daarnaast leer je ook veel/meer als je je kennis deelt en dat is wat mij erg aantrekt.

Winssen
Natuur en Gezondheid
MAVO / HAVO, Stedelijk Scholengemeenschap Nijmegen

wiskunde

Herman

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Comparative Politics, Public Administration and Society (COMPASS)

Bijles wiskunde met Herman

Al tijdens mijn studie kwamen studenten vaak bij mij met vragen over de stof of als ze hulp nodig hadden bij hun scriptie. Ik wist dan op een heldere manier uit te leggen en mijn medestudenten te ondersteunen in hun denkproces. Ik vind het primair van belang dat de student zichzelf door middel van een actieve houding de benodigde kennis en vaardigheden eigen maakt. Het zelf op zoek gaan naar de juiste kennis staat daarbij voor mij centraal. Waar nodig ben ik echter ook zeer in staat om aan actieve kennisoverdracht te doen.

Nijmegen
Comparative Politics, Public Administration and Society (COMPASS)
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

wiskunde

Matijn

Heeswijk Dinther

VWO / Gymnasium

Gymnasium Bernrode

Bijles wiskunde met Matijn

Ik zoek een bijbaan die ik gemakkelijk naast mijn studie kan doen (3e jaars Biologie, Wageningen) en waarbij ik ook goed gebruik kan maken van mijn ervaring/opleiding. Bijles geven lijkt me wat dat betreft perfect aangezien het niet zo veel tijd hoeft te kosten en ik bovendien ook direct leerlingen kan helpen met mijn kennis.

Heeswijk Dinther
VWO / Gymnasium, Gymnasium Bernrode

wiskunde

Ellen

ROSMALEN

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Propedeuse Nederlands Recht (Rijksuniversiteit Utrecht), Postdoctorale opleiding Accountancy (UvA) en Post-HBO opleiding tot Coach (BGL)

Bijles wiskunde met Ellen

Bijles geven is geweldig! Ik kan er veel in kwijt en vind het fijn leerlingen over een drempel te helpen op weg naar het diploma. Ik ben sterk in heel verschillende vakken en algemeen ontwikkeld, heb ervaring, heb goed contact met bijlesleerlingen, heb aandacht voor sociaal/emotionele ontwikkelingen die relevant zijn voor het huidige leervermogen van de leerling. Tijdens mijn werk als studiebegeleider heb ik - bijles gegeven (wiskunde, M&O en economie) - examentraining Nederlands (HAVO) gegeven - tijdens de huiswerkbegeleiding veel leerlingen geholpen met knelpunten m.b.t. M&O, economie, Frans, Engels, Nederlands, Duits, wiskunde A, samenvattingen leren maken, hoe woordjes te leren, ezelsbruggetjes bedenken, etc.etc.

ROSMALEN
Propedeuse Nederlands Recht (Rijksuniversiteit Utrecht), Postdoctorale opleiding Accountancy (UvA) en Post-HBO opleiding tot Coach (BGL)
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

wiskunde

Toine

Rosmalen

Professioneel / Volwassen

Open Universiteit

Natuurwetenschappen

Bijles wiskunde met Toine

Lesgeven is iets wat als een rode draad door mijn leven loopt. Bij het lesgeven wil ik mijn enthousiasme over de vakken delen met mijn leerlingen, zodanig dat ze wis- en natuurkunde niet meer als moeilijke vakken zien. Het mooiste is als leerlingen enthousiast worden wanneer ze zien dat de geleerde stof volop terugkomt in het dagelijks leven Mijn ervaring met lesgeven is vooral gevormd door het geven van bijlessen wis- en natuurkunde. Hiermee ben ik gestart tijdens mijn HTS-studie. Zo’n 8 jaar geleden heb ik dit weer opgepakt en heb ik bijles gegeven aan leerlingen in de leeftijd van 13 tot 21, op het nivo van VMBO, HAVO, VWO en HBO, waaronder leerlingen met PDD-nos en dyslexie. Bij het geven van deze lessen zoek ik met praktische voorbeelden aansluiting met de belevingswereld van de leerlingen zodat de stof voor ze gaat leven en ze deze beter kunnen begrijpen.

Rosmalen
Natuurwetenschappen
Professioneel / Volwassen, Open Universiteit

wiskunde

Jack

Wijchen

Bachelor / HBO

HAN Nijmegen

Bijles wiskunde met Jack

Bijles geven vind ik leuk en het gaat me ook goed af. Ik heb tijdens mijn studietijd en ook nog enige tijd daarna best veel leerlingen verder kunnen helpen met wiskunde.

Wijchen
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

wiskunde

Sandra

Heumen

VWO / Gymnasium

Universiteit wageningen

Bijles wiskunde met Sandra

Tijdens het begeleiden van studenten bij ontwerppractica op Hogeschool Larenstein ben ik er achter gekomen dat ik het erg leuk vind om anderen iets te leren, van te voren te bedenken hoe ik iets overzichtelijk en interessant kan overbrengen en later zien hoe dat opgepakt wordt. Het sociale aspect spreekt mij bijzonder aan. Ik hou van mensen en vind het heerlijk om met ze om te gaan. Ieder met zijn eigen karakter en set aan overtuigingen, kennis en gedrag. Ik vind het geweldig om mensen te enthousiasmeren door ze bepaalde kennis te geven of door ze te verrassen met nieuwe inzichten. Tijdens mijn werk als gastvrouw voor o.a. Hogeschool Larenstein en Musis Sacrum/Schouwburg heb ik geleerd hoe mensen te ontvangen, met respect te behandelen en tegelijkertijd ze op hun gemak te laten voelen. Ik ben van mezelf een extrovert persoon en zoek direct de interactie op. Ik straal openheid en vrolijkheid uit en weet zo mensen vaak te stimuleren en te enthousiasmeren. Ik hoop deze eigenschappen te kunnen inzetten bij het lesgeven van scholieren/studenten.

Heumen
VWO / Gymnasium, Universiteit wageningen

wiskunde

Yvonne

Wijchen

Roc Nijmegen

Bijles wiskunde met Yvonne

Ik vind het leuk om mensen te helpen. Ik wil dat zowel de kinderen/jongeren als ikzelf een goed gevoel aan de bijles overhouden. Ik vind het belangrijk dat ze met plezier naar de bijles gaan en er ook echt iets van opsteken, zodat ze echt snappen wat ze geleerd hebben. Pas dan zal het hen ook lukken als ik er niet bijzit, en gaan ze vol vertrouwen een toets of examen tegemoet.

Wijchen
, Roc Nijmegen