Bijles Engels in Achterste Heide

Verbeter je Engels vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Engels

Jeltje

Nijmegen

Bachelor / HBO

Hogeschool Zuyd Maastricht

Bijles Engels met Jeltje

De reden waarom ik bijles geef, is simpelweg om leerlingen die bijles vragen te kunnen helpen met hun probleem en hen te leren om een bredere kijk op de wereld te geven en hoe dit kan bijdragen aan hun studieresultaten. Als begeleider vertel ik over mijn eigen studeerervaring en de beslissing die ik destijds heb gemaakt, zodat zij daarvan kunnen leren. Door middel van structuur, persoonlijke aandacht en positiviteit leer ik leerlingen dat school heel erg leuk is en studeren en/of huiswerk maken ook een ontzettend interessante kant heeft. Die drive om leerlingen te helpen komt vanuit mijn gedachte dat, wanneer een leerling moeite heeft met een vak er altijd iemand is die hen kan en wil helpen. Ik ben ervan overtuigd dat naast een focus op prestatie, dat een leerling ook zou moeten leren om naar de wereld om hen heen te kijken en hoeveel zij hier van kunnen leren tijdens hun schoolperiode. Een leerling heeft immers zo veel kanten en talenten. Een slecht cijfer kan een leerling belemmeren in zijn/haar groei terwijl dit slechts 50% van het totale plaatje is. Ik wil die andere 50% losmaken bij de leerling. Hem of haar het vertrouwen geven om op het eigen kunnen te mogen vertrouwen. Het uiteindelijke doel van mij is om de leerling met een rugzak vol zelfvertrouwen de deur uit te zien gaan. Hopend dat hij of zij heeft mogen leren van zowel mijn begeleiding en ervaring, maar ook dat ze vertrouwd zijn met hun eigen kunnen en dat ze deze zelfverzekerdheid in hun latere schoolcarrière kunnen toepassen.

Nijmegen
Bachelor / HBO, Hogeschool Zuyd Maastricht

Engels

Alena

Ochten

Master / WO

Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

Docent Engels en Italiaans, Taalkundige

Bijles Engels met Alena

Ik heb de opleiding tot leraar Engels afgerond en ik heb meerjarige onderwijservaring opgedaan door het geven van Engels aan de leerlingen van verschillende leeftijden en op diverse niveaus, zowel in Nederland als in het buitenland. Van januari 2017 tot juli 2017 heb ik als docent Engels op een mbo-school gewerkt. Momenteel ben ik werkzaam als docent Engels op een vmbo-school. Ik geef ook bijles Engels aan de leerlingen van mavo tot en met vwo. In mijn werk vind ik belangrijk dat elke leerling persoonlijke aandacht krijgt en gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Ik verzorg mijn lessen op maat, gericht op individuele talenten en uitdagingen. Als persoon ben ik behulpzaam en sociaal. Ik maak snel contact met andere mensen en ik heb respect voor iedereen. Ik ben open en enthousiast. Ik kan goed tegen kritiek en ik leer van mijn fouten. Verder heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben ik zeer gemotiveerd.

Ochten
Docent Engels en Italiaans, Taalkundige
Master / WO, Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

Engels

Gino

Nijmegen

Bachelor / HBO

Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Docentenopleiding Engels 2e graad

Bijles Engels met Gino

Het geven van bijles stelt mij in staat om de leerling beter te kunnen ondersteunen vanwege het directe contact. Dit werkt veel beter dan in een klas omdat je dan met allerlei aspecten moet jongleren en met bijles hoeft dat niet. It's possible to focus on the task at hand, as they say.

Nijmegen
Docentenopleiding Engels 2e graad
Bachelor / HBO, Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Engels

Noël

Oss

Master / WO

Katholieke Universiteit Leuven

Meertalige Communicatie

Bijles Engels met Noël

In de eerste plaats ben ik een bijzonder gedreven persoon en native speaker van het Engels. Ik begin altijd vol enthousiasme aan een nieuw project en bijt me daarin vast tot de gewenste resultaten bereikt zijn. Ik ben een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken. Daarnaast ben ik echter ook een creatief en flexibel persoon die steeds een pragmatische aanpak verkiest. Tijdens mijn studies en in mijn loopbaan heb ik al heel wat ervaring opgedaan, zowel wat betreft planning en organisatie alsook de omgang met studenten.

Oss
Meertalige Communicatie
Master / WO, Katholieke Universiteit Leuven

Engels

Lieke

Nijmegen

Bachelor / HBO

HAN Nijmegen

Creatieve therapie

Bijles Engels met Lieke

Om goed en prettig te kunnen leren is vaak meer nodig dan een boek. Ik wil graag samen met de leerling of student zoeken naar wat hij of zij nodig heeft om beter te kunnen leren. Hoe maak je die saaie stof toch leuk voor jezelf? Hoe kan je je beter concentreren? Op welke manier neem jij stof het beste op? Vanuit mijn opleiding heb ik ervaring in het begeleiden van kinderen en jongeren met stress, concentratieproblemen en faalangst. Ik heb veel plezier in het werken met kinderen en jongeren en vind het daarnaast ook leuk om kennis over te dragen.

Nijmegen
Creatieve therapie
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

Engels

Milou

Landerd

VWO / Gymnasium

HAN Nijmegen

Lerarenopleiding Engels

Bijles Engels met Milou

Ik heb zo'n drie jaar onderwijservaring, en heb ook regelmatig bijles gegeven. Naast Engels heb ik ook kennis over andere vakken of kan ik helpen met plannen. Heb jij bijles nodig? Geef BijlesHuis dan snel een seintje!

Landerd
Lerarenopleiding Engels
VWO / Gymnasium, HAN Nijmegen

Engels

Isabelle

Nijmegen

Bijles Engels met Isabelle

Ik werk graag met en tussen mensen, al helemaal als dit betekent dat ik jongeren kan helpen met hun studie. Daarnaast heb ik een passie voor talen en ben ik dagelijks bezig met natuurlijk de Nederlandse taal maar ook met Engels. Mijn opleiding was volledig in het Engels en ik heb twee maanden geleden mijn Cambridge Proficiency English certificaat behaald.

Nijmegen

Engels

Eva

Nijmegne

Bijles Engels met Eva

Omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan, zeker wat betreft hulp in scholing en begeleiding in hun doen en zijn. Hier haal ik voldoening uit en ik vind het heel mooi om te zien dat zij met een beetje hulp/ een intensieve inzet van anderen, een heel eind komen en zelfs het leren leuk gaan vinden. Daar wil ik graag mijn deel aan bijdragen!

Nijmegne

Engels

Sanne

Nijmegen

Bijles Engels met Sanne

Ik ben Sanne, 21 jaar en vierdejaars geschiedenisstudent. Ik vind het ontzettend leuk om kinderen te helpen, zeker op het gebied van geschiedenis. Waarschijnlijk ga ik na mijn master, de educatieve master volgen waarmee ik eerstegraads geschiedenisdocent kan worden. Het geven van bijles is een erg leuke en leerzame ervaring. Door mijn studie zit ik goed in stof, maar ik ben niet vergeten hoe het op de middelbare school werd gegeven. Voor sommige kinderen is het een enorme uitdaging om de geschiedenislessen te volgen en om bij de proefwerken voldoende te halen. Ik zou graag het voor deze kinderen inzichtelijk willen maken, ze als het ware 'gereedschappen' geven om het beter te kunnen. Ik denk daarnaast dat ik de geschiedenis iets toegankelijker voor ze kan maken. Op mijn middelbare school was ik erg goed in de geschiedenislessen en de proefwerken. Ik had een bepaalde techniek waarmee ik de antwoorden voor mezelf (en de leraar) duidelijk en helder kon opschrijven. Daarnaast heb ik vele vakken in het Engels gevolgd en ben ik op het gebied van Engelse literatuur erg goed. Ik denk dus dat ik dat vak ook goed kan geven. Het uitleggen van grammatica kan soms lastig zijn, maar ik hoop dat ik het in kleine stukjes voor de kinderen kan uitleggen. Ik ben vriendelijk, geduldig en enthousiast! En wil erg graag bijles geven aan kinderen die soms in de knoop komen met Engels of geschiedenis.

Nijmegen

Engels

Kelly

Herpen

Bijles Engels met Kelly

Ik heb altijd al affiniteit gehad met de Engelse taal. Ik vind het een hele uitdaging om leerlingen wegwijs te maken in de Engelse taal en doe het met veel plezier.

Herpen