Bijles in Achterste Heide

Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Noël

Oss

Master / WO

Katholieke Universiteit Leuven

Meertalige Communicatie

Bijles met Noël

In de eerste plaats ben ik een bijzonder gedreven persoon en native speaker van het Engels. Ik begin altijd vol enthousiasme aan een nieuw project en bijt me daarin vast tot de gewenste resultaten bereikt zijn. Ik ben een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken. Daarnaast ben ik echter ook een creatief en flexibel persoon die steeds een pragmatische aanpak verkiest. Tijdens mijn studies en in mijn loopbaan heb ik al heel wat ervaring opgedaan, zowel wat betreft planning en organisatie alsook de omgang met studenten.

Oss
Meertalige Communicatie
Master / WO, Katholieke Universiteit Leuven

Milou

Landerd

VWO / Gymnasium

HAN Nijmegen

Lerarenopleiding Engels

Bijles met Milou

Ik heb zo'n drie jaar onderwijservaring, en heb ook regelmatig bijles gegeven. Naast Engels heb ik ook kennis over andere vakken of kan ik helpen met plannen. Heb jij bijles nodig? Geef BijlesHuis dan snel een seintje!

Landerd
Lerarenopleiding Engels
VWO / Gymnasium, HAN Nijmegen

Isabelle

Nijmegen

Bijles met Isabelle

Ik werk graag met en tussen mensen, al helemaal als dit betekent dat ik jongeren kan helpen met hun studie. Daarnaast heb ik een passie voor talen en ben ik dagelijks bezig met natuurlijk de Nederlandse taal maar ook met Engels. Mijn opleiding was volledig in het Engels en ik heb twee maanden geleden mijn Cambridge Proficiency English certificaat behaald.

Nijmegen

Melinda

Wijchen

Master / WO

Nijmegen Radboud Universiteit Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Bijles met Melinda

Naast mijn baan als onderwijskundige help ik graag actief leerlingen. Ik ben bevoegd basisschoolleerkracht en heb daarnaast een master diploma onderwijskunde.

Wijchen
Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Sabrina

Ravenstein

Bachelor / HBO

Radboud Universiteit Nijmegen

Nederlands

Bijles met Sabrina

Na mijn opleiding Nederlandse Taal en Cultuur aan de Radboud Universiteit wil ik graag het onderwijs in. Dankzij het bijles geven kan ik de twee combineren.

Ravenstein
Nederlands
Bachelor / HBO, Radboud Universiteit Nijmegen

Luuk

Uden

Bijles met Luuk

Ik vind het erg leuk om met mensen bezig te zijn en om ze wat te leren. Zo ben ik ook voetbalcoach in de jeugd van een voetbalclub in mijn buurt.

Uden

Kelly

Herpen

Bijles met Kelly

Ik heb altijd al affiniteit gehad met de Engelse taal. Ik vind het een hele uitdaging om leerlingen wegwijs te maken in de Engelse taal en doe het met veel plezier.

Herpen

Jesse

Herpen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen Docentenopleiding

Docentenacademie Ecomomie Radboud Universteit

Bijles met Jesse

Na mijn studie Fiscale Economie ben ik begonnen ben aan de docentenacademie van de Radboud Universiteit om eerstegraads docent economie te worden. Ik vind het leuk om met jongeren te werken en ben geïnteresseerd in het vak economie. Als bijlesdocent economie kan ik dit ideaal combineren. Ik vind het mooi om te zien hoe de prestaties van scholieren verbeteren en daarmee ook het plezier in het vak en hun zelfvertrouwen terugvinden.

Herpen
Docentenacademie Ecomomie Radboud Universteit
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen Docentenopleiding

Danielle

Oss

OVERIG

Bijles met Danielle

In de afgelopen jaren heb ik tijdens mijn opleiding en in mijn vervangingswerk als docent geschiedenis ervaring opgedaan met het lesgeven in de onderbouw van het vmbo, havo en vwo. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het ontwerpen van activerende opdrachten en vakoverstijgende lesblokken. Ervaring heeft mij geleerd dat leerlingen de lesstof beter onthouden wanneer zij een beeld kunnen vormen bij de gebeurtenis door middel van een leuk/grappig verhaal of filmpje, of actief bezig zijn geweest bij het verwerken van de lesstof. Bijles geven zorgt ervoor dat ik mijn passie voor onderwijs weer kan laten gelden.

Oss
, OVERIG

Jules

Oss

Vrije Universiteit Amsterdam

Bijles met Jules

Het werken met kinderen geeft veel voldoening. Ik wil dat graag uitbouwen en kinderen verder op weg helpen. Als schrijver van (gepubliceerde) kinderboeken lees ik op basisscholen voor uit eigen werk en geef ik interactieve voordrachten. Zo kom ik in contact met leerkrachten, directeuren en natuurlijk de kinderen zelf. Verder heb ik onlangs een natuurspel ontwikkeld voor groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs. Dit groepsspel over dieren, landschappen en natuurgeheimen speel ik op verzoek met de kinderen in de klas. Het spel met filmpjes, foto’s, vragen, weetjes en attributen bundelt de leerdoelen natuureducatie, wereldoriëntatie, samenwerken en coöperatief leren. Het vak Biologie heb ik gestudeerd. Ik heb ook veel met bijvoorbeeld taal en aardrijkskunde. Ik leg gemakkelijk contact en vind het leuk om zaken helder uit te leggen. Mijn inlevingsvermogen en brede kennis en belangstelling komen daarbij goed van pas.

Oss
, Vrije Universiteit Amsterdam