Bijles Frans in Achterste Heide

Verbeter je Frans vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Frans

Noël

Oss

Master / WO

Katholieke Universiteit Leuven

Meertalige Communicatie

Bijles Frans met Noël

In de eerste plaats ben ik een bijzonder gedreven persoon en native speaker van het Engels. Ik begin altijd vol enthousiasme aan een nieuw project en bijt me daarin vast tot de gewenste resultaten bereikt zijn. Ik ben een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken. Daarnaast ben ik echter ook een creatief en flexibel persoon die steeds een pragmatische aanpak verkiest. Tijdens mijn studies en in mijn loopbaan heb ik al heel wat ervaring opgedaan, zowel wat betreft planning en organisatie alsook de omgang met studenten.

Oss
Meertalige Communicatie
Master / WO, Katholieke Universiteit Leuven

Frans

Lieke

Nijmegen

Bachelor / HBO

HAN Nijmegen

Creatieve therapie

Bijles Frans met Lieke

Om goed en prettig te kunnen leren is vaak meer nodig dan een boek. Ik wil graag samen met de leerling of student zoeken naar wat hij of zij nodig heeft om beter te kunnen leren. Hoe maak je die saaie stof toch leuk voor jezelf? Hoe kan je je beter concentreren? Op welke manier neem jij stof het beste op? Vanuit mijn opleiding heb ik ervaring in het begeleiden van kinderen en jongeren met stress, concentratieproblemen en faalangst. Ik heb veel plezier in het werken met kinderen en jongeren en vind het daarnaast ook leuk om kennis over te dragen.

Nijmegen
Creatieve therapie
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

Frans

Fabien

Nijmegen

Master / WO

Master Sociologie et développement des organisations

Bijles Frans met Fabien

J'ai pendant deux années à l'Université de Lyon pu aider des étudiants en première année de licence à mieux comprendre les sciences sociales, tout en apprenant à s’exprimer à l’oral et à l’écrit de manière claire et argumentée. J’ai pris beaucoup de plaisir à voir progresser mes étudiants, chacun à son rythme et dans un style différent. Le challenge quotidien de ces deux années était de toujours apporter à mes étudiants une approche des sciences sociales adapter à leur niveau et à leur curiosité afin de les faire progresser.

Nijmegen
Master Sociologie et développement des organisations
Master / WO,

Frans

Maude

's-Hertogenbosch

Bijles Frans met Maude

Ik heb Frans altijd al een mooie taal gevonden en ik kan ook goed omgaan met Franse literatuur. Graag help ik andere mensen in het gebied waar ik goed in ben zodat de leerling er vertrouwen in kan hebben.

's-Hertogenbosch

Frans

Louise

Nijmegen

Bijles Frans met Louise

Afgelopen schooljaar heb ik mijn VWO-diploma behaald en sinds begin september studeer ik Franse taal en cultuur aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik vind het leuk om aan mensen dingen uit te leggen en om ze te helpen. Mijn zusje zit nu in 4VWO en haar heb ik sinds de 1e klas dingen uitgelegd die zij niet snapte en nu komt ze nog steeds regelmatig met vragen naar mij toe. Ook wil ik na mijn studie zelf waarschijnlijk docent worden.

Nijmegen

Frans

Amaro

Nijmegen

VWO / Gymnasium

Radboud Universiteit

Gymnasium E&M

Bijles Frans met Amaro

Uit ervaring weet ik dat je een taal heel makkelijk kunt verleren als je die langere tijd niet gebruikt. Nu ik in juni 2015 mijn vwo-diploma heb behaald, ben ik bang dat dat ook bij mij gaat gebeuren met Frans. Bovendien zorgt het uitleggen van een taal ervoor dat je die beter en systematischer in je hoofd krijgt, en dat is altijd mooi meegenomen. Ik heb gedurende vier jaar van mijn middelbare schooltijd bijles gegeven aan medescholieren. Soms betaald, maar ook vaak op vrijwillige basis, omdat ik het leuk vond om uit te leggen en ik er ook nog iets van opstak. Maatschappijleer wil ik geven omdat ik (en ik weet dat het voor veel middelbare scholieren raar klinkt), een heel interessant vak vond. Mijn huidige studie heeft veel raakvlakken met het vak.

Nijmegen
Gymnasium E&M
VWO / Gymnasium, Radboud Universiteit

Frans

Monique

Overasselt

Bijles Frans met Monique

Ik heb 30 jaar in Frankrijk gewoond. Daar heb ik Engelse en Franse bijles en ook gewoon les gegeven. Ik vind het zo ontzettend leuk om kinderen, middelbare scholieren en volwassenen net die klik te kunnen geven door hen simpelweg wat (persoonsgebonden) handigheidjes te leren. Echt te gek om mensen die het Frans niet zo leuk vonden ineens om te zien slaan en echt enthousiast te zien worden. Meestal de eerste les al. Men komt in ieder geval met plezier terug. Dat geldt ook voor het Engels overigens. En de leerling behaalt resultaat. Wat wil je nog meer? Weet je, ik doe mijn huidige baan in het bedrijfsleven met plezier. Maar tegen die "ik snap het nu klik" van leerlingen die wat meer moeite hadden met de Franse of Engelse taal weegt niets op. Dan weet je dat je het goed doet.

Overasselt

Frans

Manon

Uden

Bijles Frans met Manon

Ik heb Frans gestudeerd en heb veel ervaring in het onderwijs. Ook heb ik 15 jaar Franstalige commerciële dienstverlening verricht in het internationale bedrijfsleven. Sinds iets meer dan een jaar heb ik deze sector verlaten, maar ik mis het Frans en vind individueel of aan een kleine groep les geven erg leuk. Daarom geef ik graag bijles Frans.

Uden

Frans

Doris

's-Hertogenbosch

Bijles Frans met Doris

Naast mijn freelance werk als vertaler geef ik bijles talen. Ik geef mijn talenknobbel graag door aan mijn leerlingen (van jong tot oud!)

's-Hertogenbosch