Bijles en studiebegeleiding voortgezet onderwijs

Als je wat hulp kunt gebruiken in het voortgezet onderwijs dan kun je terecht bij BijlesHuis voor bijles en studiebegeleiding voor vmbo, havo, vwo of gymnasium. Je accountmanager vindt voor jouw bijles steevast een professionele docent. Onze docenten hebben veelal ervaring met (bijles geven in) het lokale voortgezet onderwijs.

Bijles voor alle opleidingen in het middelbaar onderwijs

Moeite met plannen? Is je huiswerk niet op tijd af? Dan staat BijlesHuis voor je klaar met bijles en studiebegeleiding voor vmbo, havo, vwo of gymnasium. Daarnaast vind je bij BijlesHuis ook de juiste docent voor:

  • Begeleiding bij het maken van werkstukken
  • Voorbereiding op presentaties
  • Hulp met plannen
  • Begeleiding voor het examenjaar
  • Bijles voor alle vakken en alle niveaus

Betaalbare en kwalitatieve bijles voortgezet onderwijs

De gespecialiseerde docenten van BijlesHuis geven al bijles vanaf €23,00 per uur. De beproefde methode van Bijleshuis is flexibel met overzichtelijke kosten. Geen vaste kosten per maand, maar een lesurenpakket waarvan jij met de docent bepaalt hoe je de uren inplant. En, geen inschrijvingskosten! Bovendien is er een korting van 40 tot 50% als je bijles in een groepsverband volgt!    


Neem hier contact met ons op voor meer informatie over bijles en studiebegeleiding middelbaar onderwijs. Onze accountmanagers gaan op zoek naar een bijles die precies past bij wat jij nodig hebt.