Bijles Nederlands in Veghel

Verbeter je Nederlands vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Nederlands

Ellen

Eindhoven

Professioneel / Volwassen

Fontys Pabo Tilburg/TKT English Cambridge/Volksuniversiteit De Parasol Veldhoven

TKT English

Bijles Nederlands met Ellen

Ik ben een ervaren docent/vertaler die het leuk vindt om jongeren te helpen met hun opleiding. Vanuit mijn ervaringen zowel als leraar als ouder merk ik dat het vaak heel goed werkt om even een net andere uitleg te krijgen, waardoor de 'klik' met de stof er ineens wel is.

Eindhoven
TKT English
Professioneel / Volwassen, Fontys Pabo Tilburg/TKT English Cambridge/Volksuniversiteit De Parasol Veldhoven

Nederlands

Jacqueline

Vught

Bijles Nederlands met Jacqueline

Ik wil graag individueel lesgeven waarbij ik veel persoonlijke aandacht kan geven. Ik ben tweedegraadsbevoegd docent Nederlands. Ik ben sinds 2014 werkzaam in het onderwijs als o.a. docente Nederlands mbo 4, en als docente in het volwassenonderwijs in vakken rondom het bedrijfsleven en communicatie.

Vught

Nederlands

Noël

Uden

Master / WO

Katholieke Universiteit Leuven

Meertalige Communicatie

Bijles Nederlands met Noël

In de eerste plaats ben ik een bijzonder gedreven persoon en native speaker van het Engels. Ik begin altijd vol enthousiasme aan een nieuw project en bijt me daarin vast tot de gewenste resultaten bereikt zijn. Ik ben een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken. Daarnaast ben ik echter ook een creatief en flexibel persoon die steeds een pragmatische aanpak verkiest. Tijdens mijn studies en in mijn loopbaan heb ik al heel wat ervaring opgedaan, zowel wat betreft planning en organisatie alsook de omgang met studenten.

Uden
Meertalige Communicatie
Master / WO, Katholieke Universiteit Leuven

Nederlands

Milou

Uden

VWO / Gymnasium

HAN Nijmegen

Lerarenopleiding Engels

Bijles Nederlands met Milou

Ik heb zo'n drie jaar onderwijservaring, en heb ook regelmatig bijles gegeven. Naast Engels heb ik ook kennis over andere vakken of kan ik helpen met plannen. Heb jij bijles nodig? Geef BijlesHuis dan snel een seintje!

Uden
Lerarenopleiding Engels
VWO / Gymnasium, HAN Nijmegen

Nederlands

Myrte

Helmond

VWO / Gymnasium

Bijles Nederlands met Myrte

Ik geef op school al meerdere mensen bijles en het gaat me erg goed af, ik vind het erg leuk om mensen te helpen.

Helmond
VWO / Gymnasium,

Nederlands

Isabelle

Vught

Bijles Nederlands met Isabelle

Ik werk graag met en tussen mensen, al helemaal als dit betekent dat ik jongeren kan helpen met hun studie. Daarnaast heb ik een passie voor talen en ben ik dagelijks bezig met natuurlijk de Nederlandse taal maar ook met Engels. Mijn opleiding was volledig in het Engels en ik heb twee maanden geleden mijn Cambridge Proficiency English certificaat behaald.

Vught

Nederlands

Eva

Beek en Donk

Bachelor / HBO

ROC de Leijgraaf

Onderwijsassistente

Bijles Nederlands met Eva

Niet iedere leerling kan even goed mee in de les. Voor deze leerlingen is het fijn om samen te zitten om de stof onder de knie te krijgen en beter mee te kunnen in de klas. Ik vind het belangrijk dat een leerling extra begeleiding krijgt als het moeilijk gaat. Heeft de leerling bijvoorbeeld moeite met plannen, dan is het fijn als er iemand helpt om het overzicht te krijgen, zodat er rust ontstaat in het schoolwerk en het hoofd van de leerling. Tijdens de bijlessen zijn de groepen kleiner dan de klassen op school. De stof wordt op een andere manier aangeboden, wat de student echt helpt.

Beek en Donk
Onderwijsassistente
Bachelor / HBO, ROC de Leijgraaf

Nederlands

Demi

Helmond

Basisschool

Bijles Nederlands met Demi

Toen ik 18 jaar was ben ik geslaagd op het VWO. Daarna ben ik gaan studeren aan de Kempel als lerares basisonderwijs en heb ik deze studie met succes afgerond toen ik 22 was. Ik ben dus 4 jaar pedagogisch opgeleid en heb ik deze jaren heel wat stage gelopen. De laatste twee jaar in de groepen 7 en 8. Toen ik geslaagd was wilde ik direct beginnen met werken. Ik ben gaan zoeken en heb een jaar lang vervangend en invalwerk gedaan. Ik heb hier heel veel ervaring mee opgedaan en weet inmiddels hoe ik kinderen moet onderwijzen. De banen lagen echter niet voor het oprapen en daarom heb ik er voor gekozen dit jaar weer aan een nieuwe studie te beginnen. Ik studeer nu de lerarenopleiding Nederlands. Ik wil met oudere kinderen aan de slag en kan absoluut niet stilzitten. Omdat ik al 4 jaar pedagogisch geschoold ben, heb ik niet alleen de vakdidactische kennis die nodig is om een kind bij te scholen, ik weet hoe kinderen leren, welke leerstijlen er zijn en hoe ik deze kan ontdekken bij kinderen en ze individueel werk op maat aan kan bieden.

Helmond
Basisschool,

Nederlands

Jay

Uden

Bijles Nederlands met Jay

In 2010-2011 heb ik een propedeuse leraar Nederlands behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, nadat ik mijn havo had afgesloten met een 9 voor Nederlands. Daarna heb ik vier jaar lang wekelijks essays geschreven aan de Radboud Universiteit, drie jaar lang in het Nederlands, een jaar in het Engels. Ik geloof dat ik over genoeg competenties beschik om een goede bijlesleraar Nederlands te zijn (en eventueel Engels en maatschappijleer).

Uden

Nederlands

Esther

Uden

Bijles Nederlands met Esther

Ik geef graag bijles, omdat ik het leuk vind om kinderen en jongeren te helpen om zich verder te ontwikkelen en om moeilijkheden in bepaalde vakken te overwinnen. Daarbij vind ik het belangrijk de juiste basis te kunnen bieden zodat deze doorgezet kan worden naar vervolgonderwijs om te voorkomen dat deze kinderen/ jongeren later zullen vastlopen.

Uden