Bijles Studiebegeleiding in Ouderkerk

Krijg vandaag nog bijles studiebegeleiding op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

studiebegeleiding

Jessie

Diemen

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam

Wiskunde via Beta-gamma

Bijles studiebegeleiding met Jessie

In de jaren dat ik lesgeef, heb ik met leerlingen van elk niveau op de middelbare school samengewerkt. Ook geef ik universitaire studenten les, bijvoorbeeld in calculus en statistiek. De meeste van mijn leerlingen zijn 'gemiddeld': ze zitten ongeveer in hun derde of vierde jaar van de middelbare school, staan er niet goed, maar ook niet per sé heel slecht voor, en willen toch een stabielere basis voor wiskunde opbouwen. Maar ook uitschieters geef ik les: van leerlingen van het gymnasium die cum laude willen slagen voor hun eindexamen, tot moeilijk lerende leerlingen uit het praktijkonderwijs die ik wekelijks op vaste tijdstippen lesgeef, omdat ze zowel de wiskundige kennis als de routine erg nodig hebben. Ook ben ik vrijwilliger bij een huiswerkbegeleidingsinstituut in Amsterdam. We focussen ons op zogenoemde 'high potential, low privileged' leerlingen: kinderen uit een lagere sociaal-economische omgeving die HAVO of VWO doen. Hier help ik leerlingen ook met andere vakken zoals Duits, natuurkunde en aardrijkskunde.

9,5/10

Diemen
Wiskunde via Beta-gamma
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam

studiebegeleiding

Charlotte

Amsterdam

PhD

Universiteit van Oxford

Promotieonderzoek Criminologie

Bijles studiebegeleiding met Charlotte

Bijles geven is voor mij een hele leuke afwisseling met het doen van onderzoek. Ik vind het ontzettend leuk om de vooruitgang te zien tijdens het geven van bijles, om samen te proberen het studeren leuk te maken, en ik heb veel geduld. Wat mij motiveert is om ernaar te streven dat een student boven de stof gaat staan. Daarmee bedoel ik dat we niet gaan zoeken naar trucjes om je examen net te halen, maar naar de onderliggende principes achter de stof (zeker waar het statistiek betreft) zodat je zelf problemen kunt oplossen en niet in de war raakt zodra de vraagstelling een klein beetje afwijkt. Ik doe zelf als PhD student onderzoek naar criminele samenwerkingsverbanden aan de Universiteit van Oxford. Dit jaar verblijf ik in Amsterdam voor veldwerk. Al vanaf de middelbare school heb ik met veel plezier leerlingen begeleid: door bijles in Latijn, Engelse les tijdens het oppassen, het begeleiden van scripties van bachelor studenten, en het geven van een software cursus aan master studenten. Ik heb een MSc in Sociology van de Universiteit van Oxford waar een zeer zware eis werd gesteld aan academische schrijfvaardigheid en onderzoeksmethoden, en een BA van het Amsterdam University College.

9,2/10

Amsterdam
Promotieonderzoek Criminologie
PhD, Universiteit van Oxford

studiebegeleiding

Elsa

Amsterdam

Master / WO

London School of Economics

Sociologie

Bijles studiebegeleiding met Elsa

Bijles geven is voor mij één van de leukste manieren om mijn kennis te delen. Ik houd van het contact met mijn studenten en leer zelf ontzettend veel van het lesgeven.

Amsterdam
Sociologie
Master / WO, London School of Economics

studiebegeleiding

Mateo

Amsterdam

Master / WO

Rijksuniversiteit

Bijles studiebegeleiding met Mateo

Het is ideaal om mijn interesses te gebruiken en mensen te motiveren, verder mijn ervaringen aan anderen door te geven. Ik vind het leuk om zelfstandig te werken en om met mensen te werken. Ondertussen kan ik nog blijven leren en mezelf verbeteren.

Amsterdam
Master / WO, Rijksuniversiteit

studiebegeleiding

Anne

Amsterdam

VWO / Gymnasium

Universiteit van Amsterdam

gymnasium

Bijles studiebegeleiding met Anne

Ik zie altijd heel snel in waarom iemand iets niet begrijpt, dit komt omdat ik dit zelf ook veel gehad heb en nu goed door heb hoe ik moet leren en waar ik op moet letten. Ik vind het prettig om dingen uit te leggen.

Amsterdam
gymnasium
VWO / Gymnasium, Universiteit van Amsterdam

studiebegeleiding

Steyn

Amsterdam

VU Amsterdam

Bijles studiebegeleiding met Steyn

Bijles geeft me altijd veel voldoening. Niet alleen het lesgeven inhoudelijk, maar ook het motiveren en verder begeleiden spreekt mij aan.

Amsterdam
, VU Amsterdam

studiebegeleiding

Arno

Amsterdam Zuid-Oost

UvA

Bijles studiebegeleiding met Arno

Het geven van bijles aan scholieren is voor mij een waardevolle en leuke manier om mee te werken aan het onderwijs. Ik ben zelf iemand die graag onderwerpen uitlegt aan anderen. Elke keer als ik mijn enthousiasme en interesse voor onderwerpen die mij na aan het hart liggen aan een ander kan overbrengen, zie ik dat als een overwinning. Mijn vakkennis ligt met name in de Kunstgeschiedenis en de Geschiedenis, omdat ik dit zelf studeer, respectievelijk gestudeerd heb. Ik heb echter ook genoeg kennis van de hedendaagse maatschappij, om duiding te kunnen geven aan een vak als Maatschappijleer. Het schrijven van teksten, op een goede manier argumenteren en op juiste wijze formuleren is een ware kunst. Tijdens mijn studie heb ik voldoende teksten geschreven, zodat ik genoeg ervaring heb opgedaan met het plannen van werkstukken en het goed uitwerken van teksten, om dit op een coherente manier over te brengen op anderen. mijn specialisme ligt hierbij niet bij het verwerken van statistieken of data-analyse, maar het schrijven zelf. Gedurende mijn eigen opleiding heb ik ook weleens problemen ondervonden en ik weet hoeveel het kan betekenen om hierbij een helpende hand te kunnen krijgen. Ik zie het als een uitdaging om samen met de leerling de problemen aan te gaan en mijn steentje bij te kunnen dragen aan zijn of haar studieresultaten.

Amsterdam Zuid-Oost
, UvA

studiebegeleiding

Lucie

Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

Bijles studiebegeleiding met Lucie

Tijdens mijn studie kwam ik er al snel achter dat ik het erg leuk vind om les te geven. Met de stichting Brein in Beeld geef ik vaak lessen en workshops over de hersenen en neurowetenschap op (middelbare) scholen. Daarnaast heb ik ook via Its academy lessen gegeven op middelbare scholen over DNA-onderzoek. Tenslotte geef ik ook wiskunde bijles. Ik vind het geven van bijles enorm belonend werk en ook erg leerzaam. Ik wil dit daarom graag met meer regelmaat doen!

Amsterdam
, Vrije Universiteit Amsterdam

studiebegeleiding

Debbie

Amsterdam

rijksuniversiteit Groningen

Bijles studiebegeleiding met Debbie

Ik ben actief met mijn vak kunstgeschiedenis bezig. Daarnaast ben vind ik leuk om leerlingen of studenten te helpen met bijvoorbeeld CKV / kunstgeschiedenis of beeldende vorming. Ook kan ik studenten helpen bij het scriptieproces of bij de studieplanning.

Amsterdam
, rijksuniversiteit Groningen

studiebegeleiding

Rebecca

Ouder-Amstel

VMBO / MBO

Universiteit Utrecht

Rechten

Bijles studiebegeleiding met Rebecca

Ik ben ben bezig met de studie rechten in Utrecht. Ik heb vorig jaar een docentenopleiding gedaan, gezondheidszorg en welzijn aan de hogeschool Inholland. Dit vond ik ook ontzettend leuk en heb ook met succes mijn propedeuse behaald. Didactische vaardigheden zijn dan ook geen probleem voor mij, ik kan de lesstof goed overbrengen op de leerling. Verder vind ik lesgeven echt heel erg leuk en dan kan ik je vooral goed helpen met Biologie, Rechten, Nederlands en studiebegeleiding (en huiswerk plannen). De reden waarom ik bijles geef, is omdat ik het onwijs leuk vind als je met een leerling begint die erg veel moeite heeft met het vak, het vak stom vindt en daardoor niet aan het huiswerk gaat, toch te stimuleren, goed bijles te geven zodat hij/zij het vak weer leuk gaat vinden en daar goede cijfers in haalt. Hierdoor wordt school weer leuk, is de leerling gemotiveerd en haalt met gemak goede cijfers!

Ouder-Amstel
Rechten
VMBO / MBO, Universiteit Utrecht