Verbeter je Java vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Java uit Noordenveld! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Java

Arjen

Amersfoort

Bachelor / HBO, HIO Enschede

Bijles Java met Arjen

Ik heb het altijd leuk gevonden om anderen te kunnen helpen, zowel op persoonlijk vlak als op meer technische gebieden. Ik help je daarom graag om het beste uit jezelf te halen.

Amersfoort
Informatica
Bachelor / HBO, HIO Enschede

Java

Marciano

Lelystad

Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Bijles Java met Marciano

Sinds het begin van de HBO heb ik altijd een liefde gehad voor programmeren en door de jaren heen ben ik er steeds beter in geworden, ondanks dat ik in het begin echt heel slecht was in programmeren en altijd achterliep. Het enige wat mij buiten de les om hielp waren tutorial videos op youtube en heel veel zelfstudie. In het derde jaar van de HBO heb ik bij een paar programmeerlessen geholpen als 'assistente', wat inhield dat ik studenten moest helpen met hun programmeeropdrachten en vragen moest proberen te beantwoorden van de studenten. Nadat ik hieraan begon merkte ik dat ik het zelf heel leuk (maar ook moeilijk) vond om mensen te helpen met hun programmeeropdrachten en hen de verschillende onderdelen van programmeren uit te leggen. Ik merkte ook dat het eigenlijk heel moeilijk is om programmeren goed uit te leggen omdat het een heel abstract vak is, en je veel concepten in het begin niet 'voor je kan zien'. En ik heb ook gemerkt dat, als programmeurs geen goede beheersing hebben van de 'basis', dit zal leiden tot problemen op lange termijn. Omdat ik door de jaren heen veel mensen heb geholpen met programmeren en ik het zelf heel leuk vind om mensen programmeren uit te leggen/te helpen met programmeren begrijpen, wil ik bijles geven. En omdat ik begrijp dat programmeren in het begin gewoon heel moeilijk is, denk ik dat ik de situatie van de student(en) beter kan begrijpen (omdat ik zelf ook in dezelfde situatie heb gezeten). En een 1 op 1 bijles lijkt me ook een goed formaat omdat je je lessen kan aanpassen per student. (of je les anders kan indelen). En je kan natuurlijk veel aandacht aan de student besteden. En ik wil natuurlijk ook bijles geven omdat het voor mij zelf een uitdaging is, omdat programmeren uitleggen iets heel anders is dan zelf programmeren.

Lelystad
Bachelor Software Engineering
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Java

Jimmy

Utrecht

Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

Bijles Java met Jimmy

Naast mijn studie geef ik nu al bijna een jaar bijles. Voornamelijk aan middelbare scholieren in uiteenlopende vakken, maar ik heb ook een jaar full-time werkervaring met Java en zou hier dus ook bijles in kunnen geven. Ik hoor vaak van mijn leerlingen dat ze nu veel hogere cijfers halen, en dat maakt het werk zo leuk.

Utrecht
Kunstmatige Intelligentie
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

Java

Kjell

Enschede

Master / WO, Universiteit Twente

Bijles Java met Kjell

Het lijkt mij leuk om mensen te begeleiden in problemen die ik tijdens mijn studie ook ben tegengekomen. Al een tijdje ben ik bezig met het ondersteunen van problemen waar studiegenoten niet uit komen, zoals het schrijven van een scriptie. Ook voor bijles in programmeren, wiskunde en computerprogramma's ben ik inzetbaar.

Enschede
Computer Science
Master / WO, Universiteit Twente

Java

Joris

Amsterdam

Master / WO, Universiteit Antwerpen

Bijles Java met Joris

1. Ik wil graag mijn passie en kennis over informatica en programmeren delen met mensen die interesse hebben. Informatica is niet saai of enkel voor "computer nerds", maar net ongelooflijk rijk en boeiend! 2. Ik werk graag met mensen en vind het fantastisch om iemand "te zien groeien" in een bepaalde discipline. 3. Ik geloof dat ik goed ben in het uitleggen en vereenvoudigen van complexe programatie en informatica concepten en begrippen. 4. Ik wil een extra uitdaging naast mijn dagjob en graag ervaring opdoen met les geven (wat bijverdienen is altijd mooi meegenomen, maar zeker niet de hoofdzaak).

Amsterdam
Master Informatica (Computer Science)
Master / WO, Universiteit Antwerpen

Java

Kees

Apeldoorn

Master / WO, Technische Universiteit Eindhoven

Bijles Java met Kees

Ik vind het fijn om mijn expertises te gebruiken om bij anderen het begrip van vakken op het gebied van natuurkunde en procestechnologie op een hoger plan te krijgen.

Apeldoorn
Technische Natuurkunde
Master / WO, Technische Universiteit Eindhoven

Java

Ruud

Emmen

None

Bijles Java met Ruud

Wie past voor 100% in een functieprofiel? Soms zou je functieprofielen bij mensen willen maken. Of zou je dan een functieprofiel van het zogenoemde schaap met 5 poten hebben? Ik stel me graag aan je voor: Een technisch talent waarvoor het best een uitdaging is om dè vacature te vinden. Ik heb jaren gewerkt als bedrijfsopleider, maar mijn functie is komen te vervallen en ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ik mijn kennis in kan zetten.

Emmen

Java

Ramon

Amsterdam

None

Bijles Java met Ramon

Ik vind het leuk om andere mensen te helpen en ze het zelfvertrouwen te geven die ze vaak missen bij het betreffende vak. Ik geniet ervan mijn leerlingen stukje bij stukje beter te worden en een fijne sfeer te creëren waarin ze niet bang zijn vragen te stellen.

Amsterdam

Java

Ashwin

Purmerend

None

Bijles Java met Ashwin

Ik vind het leuk om mensen wat te leren. Als studieactiviteit binnen mijn opleiding geeft ik ook bijlessen op de HvA aan Technische bedrijfskunde studenten en Engineerings studenten, en men vindt dat ik het erg goed doe. Ik heb er dan ook veel plezier in en het geeft mij een kick als ik de studenten wat nieuws geleerd heb.

Purmerend

Java

Kevin

Assen

VWO / Gymnasium, Hanzehogeschool Groningen

Bijles Java met Kevin

Het contact met mensen is veel leuker dan het 'contact' wat je in een winkel hebt. Ik ben ook op het moment met een middelbare school in Assen in contact om robotica les te gaan geven, dit in voorbereiding op de Lego League. Ik hoop dat ik mensen een kan helpen met hun studie etc, ik heb kennissen en klasgenoten onderwerpen uit moeten leggen en ik hoor dat ik goed uit kan leggen. Doordeweeks ben ik ook in Assen beschikbaar.

Assen
VWO, op het moment HBO Honours (2e jaar)
VWO / Gymnasium, Hanzehogeschool Groningen