Bijles Engels in Neder‑Betuwe

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Engels

Jildau

Wageningen

Bachelor / HBO

Wageningen University and Research

Internationaal Land en Waterbeheer

Bijles Engels met Jildau

Ik vind het leuk om mensen te helpen dingen te begrijpen. Ik weet uit eigen ervaring hoe vervelend het is om vast te lopen doordat je dingen niet snapt en dat het soms nodig is dat iemand je hier bij helpt

9/10

Wageningen
Internationaal Land en Waterbeheer
Bachelor / HBO, Wageningen University and Research

Engels

Lisa

Weurt

Master / WO

Universiteit Utrecht

Psychologie

Bijles Engels met Lisa

Ik geef graag bijles omdat ik hou van uitleggen en kennis doorgeven, en me op die manier ook zelf nog eens extra verdiep in een vak. In het verleden heb ik bijles Engels gegeven, wat me erg beviel en goed lag. Ik vind het fijn om me specifiek op het niveau en de behoeften van een leerling te kunnen toespitsen. Ik heb BijlesHuis leren kennen door Google, omdat het me interessant leek om me aan te sluiten bij een bijlesorganisatie in plaats van volledig freelance door te gaan met bijles geven.

9/10

Weurt
Psychologie
Master / WO, Universiteit Utrecht

Engels

Matijn

Wageningen

Bachelor / HBO

Wageningen University

Biologie

Bijles Engels met Matijn

Matijn zit in zijn derde jaar master Biologie en geeft daarnaast bijles. Op basis van zijn ervaring en opleiding is dit voor hem ideaal.

Wageningen
Biologie
Bachelor / HBO, Wageningen University

Engels

Milou

Oss

Master / WO

Universiteit Utrecht

Taalwetenschap

Bijles Engels met Milou

Ik heb zo'n drie jaar onderwijservaring, en heb ook regelmatig bijles gegeven. Naast Engels heb ik ook kennis van andere vakken en kan ik helpen met plannen. Bovendien heb ik kennis van NT2 en kan ik helpen om vanuit je moedertaal de link te leggen naar het Nederlands. Heb jij bijles nodig? Geef BijlesHuis dan snel een seintje!

Oss
Taalwetenschap
Master / WO, Universiteit Utrecht

Engels

Alena

Kesteren

Master / WO

Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

Docent Engels en Italiaans, Taalkundige

Bijles Engels met Alena

Ik heb de opleiding tot leraar Engels afgerond en ik heb meerjarige onderwijservaring opgedaan door het geven van Engels aan de leerlingen van verschillende leeftijden en op diverse niveaus, zowel in Nederland als in het buitenland. Van januari 2017 tot juli 2017 heb ik als docent Engels op een mbo-school gewerkt. Momenteel ben ik werkzaam als docent Engels op een vmbo-school. Ik geef ook bijles Engels aan de leerlingen van mavo tot en met vwo. In mijn werk vind ik belangrijk dat elke leerling persoonlijke aandacht krijgt en gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Ik verzorg mijn lessen op maat, gericht op individuele talenten en uitdagingen. Als persoon ben ik behulpzaam en sociaal. Ik maak snel contact met andere mensen en ik heb respect voor iedereen. Ik ben open en enthousiast. Ik kan goed tegen kritiek en ik leer van mijn fouten. Verder heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben ik zeer gemotiveerd.

Kesteren
Docent Engels en Italiaans, Taalkundige
Master / WO, Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

Engels

Rense

Oosterbeek

Bachelor / HBO

Windesheim

journalistiek

Bijles Engels met Rense

Ik heb gemerkt dat ik - vooral één op één - helder en geduldig kan uitleggen. Goed luisteren naar de student om te achterhalen waar de behoeften en de onderliggende problemen liggen, is daarbij een van mijn sterke kanten. Bovendien vind ik het gewoon erg leuk om te doen. Vaak steek ik er zelf ook veel van op!

Oosterbeek
journalistiek
Bachelor / HBO, Windesheim

Engels

Carolien

Wageningen

Bachelor / HBO

Wageningen University and Research Center

Bijles Engels met Carolien

Ik heb het altijd al leuk gevonden om anderen met mijn kennis een stapje verder te helpen, zo ook in mijn studie. Sinds twee jaar ben ik betrokken bij het assisteren van examentraining voor Wiskunde A en dit heeft me in doen zien dat het, ook als reguliere baan, veel voldoening geeft om progressie te zien in de resultaten van studenten/leerlingen. Hier wil ik graag aan bij blijven dragen!

Wageningen
Bachelor / HBO, Wageningen University and Research Center

Engels

Rodger

Rhenen

Master / WO

University of York

BSc Psychology, MA Social Administration

Bijles Engels met Rodger

Ik wil mensen helpen met hun Engels!

Rhenen
BSc Psychology, MA Social Administration
Master / WO, University of York

Engels

Wander

Bennekom

Master / WO

Bijles Engels met Wander

Met mijn brede opleiding, die ik zeer goed heb afgesloten, kan ik goede bijles geven over veel verschillende onderwerpen. Met name scriptiebegeleiding, SPSS en statistiek zijn onderwerpen waarbij ik een hulp kan zijn voor studenten die hiermee moeite hebben.

Bennekom
Master / WO,

Engels

Azereng

Wijchen

Master / WO

Radboud Universiteit

Universitaire Master International and European Law

Bijles Engels met Azereng

Ik geef bijles, omdat ik graag leerlingen help. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het maken van planningen en het studeren. Dit is niet altijd even makkelijk geweest voor mij en daarom wil ik mijn ervaringen nu delen. Ik ben van mening dat ik middelbare scholieren kan helpen met het leren van een moeilijk vak of het maken van een planning voor het studeren.

Wijchen
Universitaire Master International and European Law
Master / WO, Radboud Universiteit

Studenten die we al konden helpen

 • Vincent uit Rhenen

  Vincent uit Rhenen wil graag vloeiend Engels spreken. Ze volgt geen opleiding meer maar wil voor haar werk toch wat beter Engels leren spreken.

 • Theresia uit Lienden

  Student HAVO 4 heeft moeite met de Engelse grammatica.

 • Adriana uit Dodewaard

  2 leerlingen (6 en 8 jaar) willen begeleiding ter verbetering van hun Engels leerlingen. Hun familie heeft veel internationale vrienden en ze willen graag hun Engelse les aanvullen. D… Lees meer

 • Andreea uit Beneden-Leeuwen

  Andreea zit in 3VMBO Kader en heeft na de zomervakantie een herkansing voor Engels op 20 september. Volgend schooljaar wil ze ook graag bijles voor Nederlands.

 • Andreea uit Wageningen

  Andreea heeft A1-niveau en wil graag haar Engels opfrissen. Vnl. focus op spreken en schrijven. Graag tijdens de eerste les een plan van aanpak opstellen en een taaltest maken.

 • Roba uit Veenendaal

  Student accountancy moet examen Engels afleggen. Vorig jaar was ze al 2 x hiervoor gezakt. Nu heeft ze de eerste week van november weer herkansing.

 • Sarah uit Amerongen

  Sarah is 72 en werkt als therapeute en wil haar professioneel Engels tot een hoger niveau brengen. Ze heeft via de Volksuniversiteit een cursus Engels gevolgd maar ze merkt dat er twee … Lees meer

 • Amar uit Veenendaal

  Leerling zoekt begeleiding voor zakelijk Engels voor haar werk. Haar niveau op dit moment is vrij basaal, ze deed VMBO4, maar heeft hierna ongeveer 8/9 jaar geen Engels gehad.

 • Dogukan uit Veenendaal

  Dogukan uit Veenendaal wil hulp bij Engels. Hij heeft op 26 augustus een examen om zijn niveau te bepalen. Hij weet niet op welk niveau hij zit en wil dit bepalen met de docent. Hij wil… Lees meer

 • Camille uit Amerongen

  Camille wil graag Engels leren. Ze heeft al een beetje voorkennis door een cursus die ze ooit heeft gevolgd, maar ze herinnert zich er niet zoveel meer van.

 • Nathalie uit Tiel

  Sinems zoontje is 5 jaar oud en mocht op school een klas overslaan. Hij mag nu ook al extra schrijfwerk doen omdat hij er zelf naar vraagt. Hij verveelt zich in de klas en wil graag mee… Lees meer

 • Ozren uit Beuningen

  Accountmanager in de muziekinstrumentenbranche wil zijn Engels verfijnen om beter contact te hebben met buitenlandse fabrikanten. Hij wil de conversaties met leveranciers naar een hoger… Lees meer

 • Andreea uit Erichem

  Student die momenteel een Pre-Master opleiding volgt International Business wil graag begeleiding om zijn verbale communicatie in het Engels te verbeteren. Hij zal tijdens zijn Pre-Mast… Lees meer

 • Tamara uit Wijk bij Duurstede

  Een volwassen studente zoekt bijles Engels. Ze kan het wel verstaan, maar ze durft het niet te spreken. Ze merkt ook dat ze woordenschat mist.

 • Quirine uit Wijk bij Duurstede

  Quirine wil graag beter Engels leren. Ze gaat naar MBO niveau 4 tandartsassistente en komt van niveau 2. Daarom is een inhaalslag nodig voor zowel grammatica als vaardigheden.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.