Bijles Economie in Neder‑Betuwe

Krijg vandaag nog bijles economie op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

economie

Niek

Wageningen

Master / WO

Katholieke Universiteit Brabant

econometrie

Bijles economie met Niek

Ik heb afgelopen tijd een paar keer een workshop gegeven als vrijwilligerswerk gericht op werk zoeken. Ik vind daarbij het luisteren wat er bij de aanwezigen leeft belangrijk en speel daar graag op in. Ook peil ik regelmatig of mijn boodschap overkomt. Ik kreeg hierbij steeds positieve feedback.

9/10

Wageningen
econometrie
Master / WO, Katholieke Universiteit Brabant

economie

Harry

Ede

Master / WO

Erasmusuniversiteit Rotterdam

Algemene Economie

Bijles economie met Harry

Mijn passie is het vertalen van gegevens in informatie en die info op een passende manier te presenteren. Mijn deskundigheid zet ik graag in om anderen te helpen. Anno 2021 ondersteun ik al een aantal jaar studenten met SPSS, statistiek, Excel en economie en scholieren met wiskunde en economie. Daarnaast heb ik ook ervaring met het begeleiden van scripties. Dat vind ik zeer leuk om te doen!

8,8/10

Ede
Algemene Economie
Master / WO, Erasmusuniversiteit Rotterdam

economie

Jook

Overbetuwe

Master / WO

Universiteit Twente

Bedrijfskunde: MSc

Bijles economie met Jook

Ik ben begonnen met het geven van bijles omdat ik een aantal zaken gewoonweg leuk vind om te doen: het overbrengen van mijn kennis en inzicht op anderen, het omgaan met jonge mensen en het opzetten en beheren van een eigen bedrijf.

Overbetuwe
Bedrijfskunde: MSc
Master / WO, Universiteit Twente

economie

Harm

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Comparative Politics, Public Administration and Society (COMPASS)

Bijles economie met Harm

Al tijdens mijn studie kwamen studenten vaak bij mij met vragen over de stof of als ze hulp nodig hadden bij hun scriptie. Ik wist dan op een heldere manier uit te leggen en mijn medestudenten te ondersteunen in hun denkproces. Ik vind het primair van belang dat de student zichzelf door middel van een actieve houding de benodigde kennis en vaardigheden eigen maakt. Het zelf op zoek gaan naar de juiste kennis staat daarbij voor mij centraal. Waar nodig ben ik echter ook zeer in staat om aan actieve kennisoverdracht te doen.

Nijmegen
Comparative Politics, Public Administration and Society (COMPASS)
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

economie

Fieke

Nijmegen

Bachelor / HBO

Radboud Universiteit

International Business Communication

Bijles economie met Fieke

Ik heb vele bijbaantjes gehad door de jaren heen, maar ik heb het geven van bijles altijd als een van de leukste baantjes ervaren. Super leerzaam voor beide partijen.

Nijmegen
International Business Communication
Bachelor / HBO, Radboud Universiteit

economie

Carolien

Wageningen

Bachelor / HBO

Wageningen University and Research Center

Bijles economie met Carolien

Ik heb het altijd al leuk gevonden om anderen met mijn kennis een stapje verder te helpen, zo ook in mijn studie. Sinds twee jaar ben ik betrokken bij het assisteren van examentraining voor Wiskunde A en dit heeft me in doen zien dat het, ook als reguliere baan, veel voldoening geeft om progressie te zien in de resultaten van studenten/leerlingen. Hier wil ik graag aan bij blijven dragen!

Wageningen
Bachelor / HBO, Wageningen University and Research Center

economie

Marlous

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit

Biomedische wetenschappen Bachelor en Premaster Economie

Bijles economie met Marlous

Ik heb veel medestudenten geholpen met toetsen, voornamelijk wiskunde. Wiskunde is echt een hobby van mij en om mijn medestudenten dan te kunnen helpen die soms al jaren aan het zwoegen waren om een toets te halen is natuurlijk super. Ik heb vaak aan een paar uurtjes genoeg gehad om ze alles rustig uit te leggen zodat ze wiskunde konden afsluiten met een voldoende.

10/10

Nijmegen
Biomedische wetenschappen Bachelor en Premaster Economie
Master / WO, Radboud Universiteit

economie

Robbin

Boven-Leeuwen

Bachelor / HBO

HAN Nijmegen

Bedrijfseconomie

Bijles economie met Robbin

Ik volg de opleiding leraar economie, bijles geven is een mooie aanvulling.

Boven-Leeuwen
Bedrijfseconomie
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

economie

Ellen

ROSMALEN

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Propedeuse Nederlands Recht (Rijksuniversiteit Utrecht), Postdoctorale opleiding Accountancy (UvA) en Post-HBO opleiding tot Coach (BGL)

Bijles economie met Ellen

Bijles geven is geweldig! Ik kan er veel in kwijt en vind het fijn leerlingen over een drempel te helpen op weg naar het diploma. Ik ben sterk in heel verschillende vakken en algemeen ontwikkeld, heb ervaring, heb goed contact met bijlesleerlingen, heb aandacht voor sociaal/emotionele ontwikkelingen die relevant zijn voor het huidige leervermogen van de leerling. Tijdens mijn werk als studiebegeleider heb ik - bijles gegeven (wiskunde, M&O en economie) - examentraining Nederlands (HAVO) gegeven - tijdens de huiswerkbegeleiding veel leerlingen geholpen met knelpunten m.b.t. M&O, economie, Frans, Engels, Nederlands, Duits, wiskunde A, samenvattingen leren maken, hoe woordjes te leren, ezelsbruggetjes bedenken, etc.etc.

ROSMALEN
Propedeuse Nederlands Recht (Rijksuniversiteit Utrecht), Postdoctorale opleiding Accountancy (UvA) en Post-HBO opleiding tot Coach (BGL)
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Studenten die we al konden helpen

 • Afra uit Wageningen

  Afra zit in het tweede jaar van de opleiding Economie en beleid aan de WUR. Voor het vak 'Intermediate microeconomics', en 'Econometrics' heeft op 16 december een herkanings voor. Voor … Lees meer

 • Pascale uit Veenendaal

  Pascale zit in 5HAVO. Ze heeft net haar eerste toetsweek gehad en de cijfers voor economie en bedrijfseconomie zijn niet heel best, respectievelijk een 3,7 en 3,8. Ze heeft een hele bep… Lees meer

 • Maarten uit Tiel

  Maarten doet mbo niv.4 en heeft hulp nodig bij logistiek ondernemen en wiskunde. Bij logistiek ondernemen vindt ze vooral ook het rekengedeelte moeilijk. Nu leren ze over geld. Ze gebru… Lees meer

 • Veerle uit Ede

  Leerling VMBO4 wenst begeleiding bij economie (algemeen, alles eigenlijk).

 • Esmee uit Doorwerth

  Studente heeft begeleiding nodig bij economie. Ze volgt een versneld 5/6 VWO-jaar en vindt het moeilijk om te rekenen in de economie en er inzicht in te krijgen.

 • Marilyne uit Wijchen

  Student uit HBO leraar economie wil hulp bij micro-economie (2,5 studiepunten). Hij heeft een beperkte voorkennis van algemene economie, maar kreeg daarin dus weinig micro-economie. Voo… Lees meer

 • Yacine uit Beuningen

  Yacine zit in 5 havo en heeft veel moeite met economie. Haar cijfers zijn heel laag en daarom zoekt ze hulp. De methode die ze gebruikt is LWEO. Graag wil zij een docent die met haar al… Lees meer

 • Daphné uit Wijk bij Duurstede

  Floor zit op 5 havo en heeft hulp nodig bij economie.

 • Katty uit Elst

  Tim uit havo 5 zoekt begeleiding bij economie. Hij wil extra begeleiding ter voorbereiding van het eindexamen. Ter oefening wil hij samen met een docent een eindexamen maken (3 uur na e… Lees meer

 • Tanguy uit Nijmegen

  Tanguy zit op 5VWO en heeft erg veel moeite met economie. Hij wil graag bijles om te kunnen bijbenen. Hij gebruik de methode LWEO op school.

 • Julie uit Nijmegen

  Student van de makelaarsopleiding aan de NVN loopt vast met het vak vastgoedeconomie. Hij deed deze toets al enkele keren opnieuw, maar zijn inzicht in het onderdeel is niet goed. Hij h… Lees meer

 • Sara uit Arnhem

  Sara heeft zijn HBO Economie zo goed als afgerond maar moet voor het vak Internationale Economie nog zijn examen maken binnenkort. Hij heeft hier moeite mee dus zoekt een docent om hem … Lees meer

 • Safaa uit Nijmegen

  Safaa zit in 5 vwo op de NSG en heeft moeite met economie, vnl. met de berekeningen (oplossingen uitrekenen bij marktvormen bijvoorbeeld). Ze gebruikt de methode Praktische Economie V5 … Lees meer

 • Caspar uit Malden

  Caspar gaat komend schooljaar naar mavo 4 (examenklas) en hij heeft ondersteuning nodig bij het vak economie. Hij mist de basis waardoor nieuwe leerstof moeilijk te verwerken is.

 • Naima uit Arnhem

  Naima zit in vwo 5 en wil graag wekelijkse ondersteuning bij economie. Daarnaast wil ze ook waar nodig de stof van vwo 4 herhalen. De methode is LWEO.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.