Bijles Aardrijkskunde in Neder‑Betuwe

Krijg vandaag nog bijles aardrijkskunde op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

aardrijkskunde

Jildau

Wageningen

Bachelor / HBO

Wageningen University and Research

Internationaal Land en Waterbeheer

Bijles aardrijkskunde met Jildau

Ik vind het leuk om mensen te helpen dingen te begrijpen. Ik weet uit eigen ervaring hoe vervelend het is om vast te lopen doordat je dingen niet snapt en dat het soms nodig is dat iemand je hier bij helpt

9/10

Wageningen
Internationaal Land en Waterbeheer
Bachelor / HBO, Wageningen University and Research

aardrijkskunde

Matijn

Wageningen

Bachelor / HBO

Wageningen University

Biologie

Bijles aardrijkskunde met Matijn

Matijn zit in zijn derde jaar master Biologie en geeft daarnaast bijles. Op basis van zijn ervaring en opleiding is dit voor hem ideaal.

Wageningen
Biologie
Bachelor / HBO, Wageningen University

aardrijkskunde

Sara

Ede

MAVO / HAVO

Pallas Athene College

HAVO Natuur en Gezondheid Profiel

Bijles aardrijkskunde met Sara

Bijles geven vind ik een dankbare tijdsbesteding waar ik veel voldoening uit haal. Het mooiste moment vind ik wanneer de leerling steeds meer zelfverzekerd wordt wanneer hij/zij de stof steeds beter begrijpt. Ik heb zelf hele leuke ervaringen aan de bijlessen overgehouden. Een daarvan is met een examenstudent (aardrijkskunde). Aanvankelijk was ze zeer sceptisch, maar gedurende bijlessen kreeg ze de stof steeds beter onder de knie en heeft ze haar examen in 1 keer behaald.

Ede
HAVO Natuur en Gezondheid Profiel
MAVO / HAVO, Pallas Athene College

aardrijkskunde

Livia

Wageningen

VWO / Gymnasium

Kandinsky College

VWO Tweetalig

Bijles aardrijkskunde met Livia

Ik vind het heel leuk om mensen te helpen en te zien groeien. Het is heel fijn om iemand iets uit te kunnen leggen en te zien hoe het lampje gaat branden.

Wageningen
VWO Tweetalig
VWO / Gymnasium, Kandinsky College

aardrijkskunde

Gijs

Ochten

VWO / Gymnasium

Bijles aardrijkskunde met Gijs

Ik vind het leuk om bijles te geven, omdat ik het leuk vind om anderen te helpen. Ik heb in het verleden ook al vaker bijles gegeven en dit is mij erg goed bevallen.

Ochten
VWO / Gymnasium,

aardrijkskunde

Ilse

Wageningen

VWO / Gymnasium

Cs Vincent van Gogh

Bijles aardrijkskunde met Ilse

Ik vind het leuk om mensen te helpen. Zelf ben ik ook erg leergierig, dus ik vind het leuk om bezig te zijn met leerstof.

Wageningen
VWO / Gymnasium, Cs Vincent van Gogh

aardrijkskunde

Tara

Wageningen

Bachelor / HBO

Wageningen Universiteit

Voeding en Gezondheid

Bijles aardrijkskunde met Tara

Door het geven van bijles kan je daadwerkelijk een steentje bijdragen. Je helpt iemand tot het beter begrijpen van de stof en hopelijk tot een beter resultaat voor het vak. Dit geeft een hoop voldoening bij de leerling, maar ook bij mij doordat ik zie hoeveel goeds het kan doen voor de student.

Wageningen
Voeding en Gezondheid
Bachelor / HBO, Wageningen Universiteit

aardrijkskunde

Anne Fleur

Maarsbergen

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Life Sciences

Bijles aardrijkskunde met Anne Fleur

Ik wil graag bijles geven omdat ik dit erg leuk vind om te doen. Ook vind ik het leuk als leerlingen goede cijfers terug krijgen en dat ik ze daarbij heb kunnen helpen. Dat motiveert mij om meer leerlingen te helpen.

Maarsbergen
Life Sciences
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

aardrijkskunde

Guido

Elst

Bachelor / HBO

Hogeschool Arnhem en Nijmegen - ILS

HAVO Eindexamen, Profiel EM, nu derdejaars student lerarenopleiding Aardrijkskunde (Bachelor)

Bijles aardrijkskunde met Guido

Ik ben iemand die graag samenwerkt met leerlingen. Dit is onder andere terug te zien aan de opleiding die ik volg. Ik zit namelijk op een lerarenopleiding aardrijkskunde, waarbij ik een minor volg die gericht is op het vak geschiedenis. Mijn propedeuse had ik in een jaar afgerond, en ik vind het interessant om alles te weten over het vakgebied. Daarnaast vind ik het leuk om deze kennis over te brengen naar de leerlingen waaraan ik les heb mogen geven op stages. Ik ben positief, sociaal en geduldig. Verder heb ik een flexibel lesrooster waarin genoeg gaten zitten om me volledig op het geven van bijles te richten. Ik ben dus volledig gemotiveerd om me in te zetten als bijlesdocent. Eerdere ervaringen met individuele begeleiding heb ik als erg positief ervaren.

Elst
HAVO Eindexamen, Profiel EM, nu derdejaars student lerarenopleiding Aardrijkskunde (Bachelor)
Bachelor / HBO, Hogeschool Arnhem en Nijmegen - ILS

Studenten die we al konden helpen

 • Lucas uit Ede

  Lucas heeft staatsexamens gedaan en moet een her doen voor aardrijkskunde (havo 5). Hij haalde een 4 en moet op een aantal weken naar 5.5. Hij heeft bij alle onderwerpen hulp nodig.

 • Bente uit Wamel

  Een HAVO 4 studente uit Wamel wil graag begeleiding bij aardrijkskunde. Op 26 maart heeft ze een belangrijke toets! Het hoofdstuk gaat over klimaat en landschapszones en ze wil ook hulp… Lees meer

 • Sandra uit Doorwerth

  Leerlinge is net in de brugklas havo/vwo begonnen. Ze heeft tijdelijk een zeer beperkt zichtvermogen (slechts 20%) en de ouders willen niet dat ze te grote achterstand oploopt nu ze de … Lees meer

 • Marlou uit Breda

  Marlou moet een RV toets maken voor aardrijkskunde (VWO niveau in Breda). Ze heeft een 5,6 nodig voor de toets om te slagen. Ze heeft voor dit onderwerp nu twee keer een 5,5 gehaald. … Lees meer

 • Fanny uit Zwanenburg

  Fanny doet de pabo en heeft binnenkort een toets aardrijkskunde. Hier wil ze graag ondersteuning bij. Het gaat over landschappen en plaatsen, soorten gronden, het herkennen van klimaten… Lees meer

 • Nancy uit Hoogvliet Rotterdam

  Leerlinge (13) in havo 2 heeft bijles nodig bij aardrijkskunde en geschiedenis. De lesstof blijft niet hangen en ze krijgt op school niet de extra uitleg die ze nodig heeft dus zoekt ee… Lees meer

 • Annabel uit Anderlecht

  Student heeft studiebegeleiding nodig bij het voorbereiden op de examens van de examencommissie (3e graad Humane Wetenschappen).

 • Jill uit Groningen

  Student van HAVO 4 wil graag bijlessen aardrijkskunde. In het afgelopen jaar heeft ze een achterstand opgelopen waardoor ze graag wekelijks met iemand wil samenzitten om de lessen te ov… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.