Bijles in Neder‑Betuwe

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Niek

Wageningen

Master / WO

Katholieke Universiteit Brabant

econometrie

Bijles met Niek

Ik heb afgelopen tijd een paar keer een workshop gegeven als vrijwilligerswerk gericht op werk zoeken. Ik vind daarbij het luisteren wat er bij de aanwezigen leeft belangrijk en speel daar graag op in. Ook peil ik regelmatig of mijn boodschap overkomt. Ik kreeg hierbij steeds positieve feedback.

9/10

Wageningen
econometrie
Master / WO, Katholieke Universiteit Brabant

Harry

Ede

Master / WO

Erasmusuniversiteit Rotterdam

Algemene Economie

Bijles met Harry

Mijn passie is het vertalen van gegevens in informatie en die info op een passende manier te presenteren. Mijn deskundigheid zet ik graag in om anderen te helpen. Anno 2021 ondersteun ik al een aantal jaar studenten met SPSS, statistiek, Excel en economie en scholieren met wiskunde en economie. Daarnaast heb ik ook ervaring met het begeleiden van scripties. Dat vind ik zeer leuk om te doen!

8,8/10

Ede
Algemene Economie
Master / WO, Erasmusuniversiteit Rotterdam

Jildau

Wageningen

Bachelor / HBO

Wageningen University and Research

Internationaal Land en Waterbeheer

Bijles met Jildau

Ik vind het leuk om mensen te helpen dingen te begrijpen. Ik weet uit eigen ervaring hoe vervelend het is om vast te lopen doordat je dingen niet snapt en dat het soms nodig is dat iemand je hier bij helpt

9/10

Wageningen
Internationaal Land en Waterbeheer
Bachelor / HBO, Wageningen University and Research

H

Druten

Bachelor / HBO

HAN Arnhem

Bedrijfseconomie

Bijles met H

10 jaar geleden kwam ik naar Nederland vanuit Marokko om hier verder te studeren. In Marokko heb ik deel van mijn basisschool en mijn gehele middelbare school studie in het Frans gehad. Mijn Franse taal is hierdoor sterk ontwikkeld. Ik heb daarnaast altijd passie gehad voor de Franse taal en cultuur. Ik heb daarom meteen toen ik weer terug naar Nederland kwam Franse bijles gegeven aan verschillende scholieren uit de middelbare school.

Druten
Bedrijfseconomie
Bachelor / HBO, HAN Arnhem

Jook

Overbetuwe

Master / WO

Universiteit Twente

Bedrijfskunde: MSc

Bijles met Jook

Ik ben begonnen met het geven van bijles omdat ik een aantal zaken gewoonweg leuk vind om te doen: het overbrengen van mijn kennis en inzicht op anderen, het omgaan met jonge mensen en het opzetten en beheren van een eigen bedrijf.

Overbetuwe
Bedrijfskunde: MSc
Master / WO, Universiteit Twente

Roel

Winssen

MAVO / HAVO

Stedelijk Scholengemeenschap Nijmegen

Natuur en Gezondheid

Bijles met Roel

Ik vind het erg leuk om mijn ervaring en kennis te delen met anderen. Daarnaast leer je ook veel/meer als je je kennis deelt en dat is wat mij erg aantrekt.

Winssen
Natuur en Gezondheid
MAVO / HAVO, Stedelijk Scholengemeenschap Nijmegen

Lisa

Weurt

Master / WO

Universiteit Utrecht

Psychologie

Bijles met Lisa

Ik geef graag bijles omdat ik hou van uitleggen en kennis doorgeven, en me op die manier ook zelf nog eens extra verdiep in een vak. In het verleden heb ik bijles Engels gegeven, wat me erg beviel en goed lag. Ik vind het fijn om me specifiek op het niveau en de behoeften van een leerling te kunnen toespitsen. Ik heb BijlesHuis leren kennen door Google, omdat het me interessant leek om me aan te sluiten bij een bijlesorganisatie in plaats van volledig freelance door te gaan met bijles geven.

9/10

Weurt
Psychologie
Master / WO, Universiteit Utrecht

Kasper

Wageningen

Master / WO

Wageningen University and Research

Molecular Life Sciences

Bijles met Kasper

Lesgeven is voor mij erg dankbaar en leuk. Ik zoek daarom iemand met motivatie om er echt voor te gaan.

Wageningen
Molecular Life Sciences
Master / WO, Wageningen University and Research

Alena

Kesteren

Master / WO

Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

Docent Engels en Italiaans, Taalkundige

Bijles met Alena

Ik heb de opleiding tot leraar Engels afgerond en ik heb meerjarige onderwijservaring opgedaan door het geven van Engels aan de leerlingen van verschillende leeftijden en op diverse niveaus, zowel in Nederland als in het buitenland. Van januari 2017 tot juli 2017 heb ik als docent Engels op een mbo-school gewerkt. Momenteel ben ik werkzaam als docent Engels op een vmbo-school. Ik geef ook bijles Engels aan de leerlingen van mavo tot en met vwo. In mijn werk vind ik belangrijk dat elke leerling persoonlijke aandacht krijgt en gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Ik verzorg mijn lessen op maat, gericht op individuele talenten en uitdagingen. Als persoon ben ik behulpzaam en sociaal. Ik maak snel contact met andere mensen en ik heb respect voor iedereen. Ik ben open en enthousiast. Ik kan goed tegen kritiek en ik leer van mijn fouten. Verder heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben ik zeer gemotiveerd.

Kesteren
Docent Engels en Italiaans, Taalkundige
Master / WO, Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

Marlous

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit

Biomedische wetenschappen Bachelor en Premaster Economie

Bijles met Marlous

Ik heb veel medestudenten geholpen met toetsen, voornamelijk wiskunde. Wiskunde is echt een hobby van mij en om mijn medestudenten dan te kunnen helpen die soms al jaren aan het zwoegen waren om een toets te halen is natuurlijk super. Ik heb vaak aan een paar uurtjes genoeg gehad om ze alles rustig uit te leggen zodat ze wiskunde konden afsluiten met een voldoende.

10/10

Nijmegen
Biomedische wetenschappen Bachelor en Premaster Economie
Master / WO, Radboud Universiteit

Studenten die we al konden helpen

 • Lars / Jorn uit Lienden

  Lars / jorn zit in 3HAVO en heeft het lastig met wiskunde.

 • Lars uit Lienden

  Lars zit in 2HAVO en heeft het lastig met wiskunde. Lars heeft het al lang lastig met wiskunde en heeft in het verleden al bijles gevolgd en gaat nu ook naar de huiswerkbegeleiding. Toc… Lees meer

 • Jaap uit Ochten

  Leerlinge komt van de mavo en zit nu in havo 4. Ze is anderhalve week alsnog overgestapt van wiskunde naar Frans maar heeft de laatste 2 jaar geen les in Frans gehad. Ze moet de basis b… Lees meer

 • Liesbet uit Ochten

  Leerlinge komt van de mavo en zit nu in havo 4. Door miscommunicatie door de school loopt ze al weken achter met wiskunde omdat ze het plots toch in haar vakkenpakket moet nemen in plaa… Lees meer

 • Tine uit Rhenen

  Tine uit Rhenen wil graag vloeiend Engels spreken. Ze volgt geen opleiding meer maar wil voor haar werk toch wat beter Engels leren spreken.

 • Annemie uit Lienden

  Annemie zit in de premaster pedagogische wetenschappen en heeft op 24 maart herkansing van Statistiek. Graag zou ze wat bijlessen willen om te kunnen slagen voor het hertentamen.

 • Anouk uit Rhenen

  Leerling (13) in havo 2 heeft veel moeite met Frans. Hij heeft nog nooit Frans gehad en zou de taal heel graag goed kunnen. Hij zoekt een docent om hem bij alle vaardigheden te helpen e… Lees meer

 • Arne uit Puiflijk

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Spaans, niveau A2-A3, in het kader van een opleiding Junior Accountmanager niv 4. Het gaat hierbij vooral om gewone conversaties en grammatica.

 • Sophie uit Lienden

  Student HAVO 4 heeft moeite met de Engelse grammatica.

 • Peter uit Puiflijk

  2 broers uit groep 2 en groep 4 worden thuis tweetalig opgevoed. Om die reden willen de ouders extra begeleiding voorzien zodat ze geen achterstand oplopen op school. Momenteel gaat het… Lees meer

 • Mila uit Lienden

  Mila is juist haar tweede jaar VWO gestart en ondervindt zeer veel problemen bij wiskunde. Ze geeft zelf aan dat ze de theorie niet snapt en dat de lessen op school te snel voor haar ga… Lees meer

 • Bente uit Dodewaard

  2 leerlingen (6 en 8 jaar) willen begeleiding ter verbetering van hun Engels leerlingen. Hun familie heeft veel internationale vrienden en ze willen graag hun Engelse les aanvullen. D… Lees meer

 • Steven uit Wageningen

  8 lesuren de komende weken in te plannen naar aanleiding van tentamen wiskunde eind oktober. Student Landschapsarchitectuur (bach 1) heeft geen wiskundige basis omdat hij nooit interess… Lees meer

 • Bart uit Beneden-Leeuwen

  Bart zit in 3VMBO Kader en heeft na de zomervakantie een herkansing voor Engels op 20 september. Volgend schooljaar wil ze ook graag bijles voor Nederlands.

 • Bart uit Beneden-Leeuwen

  Bart zit in 3VMBO Kader en heeft na de zomervakantie een herkansing voor wiskunde op 9 september. Volgend schooljaar wil ze ook graag bijles voor biologie.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.