Verbeter je Engels vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Engels uit Midden-Drenthe! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Engels

m

MEPPEL

None

Bijles Engels met m

Vind lesgeven heel leuk en ben er goed in!! Heb veel ervaring.

MEPPEL

Engels

Sheila

Westerbork

None

Bijles Engels met Sheila

Het lijkt mij een mooie toevoeging aan mijn CV die ook aansluit aan mijn opleiding. Ik wil graag meer ervaring opdoen en het lijkt mij een geweldige kans (en interessant) om leerlingen te ontmoeten met verschillende werkniveaus.

Westerbork

Engels

Kirsten

Hoogeveen

None

Bijles Engels met Kirsten

Ik vind het leuk om met mensen te werken en ze te leren over dingen waarin ik geïnteresseerd ben. Engels en Nederlands bijvoorbeeld waren altijd mijn favoriete vakken op school en als ik daar anderen mee kan helpen, zou ik dat heel tof vinden.

Hoogeveen

Engels

Tessa

Hollandscheveld

None

Bijles Engels met Tessa

Ik ben student Engels aan de Rijksuniversiteit Groningen en ik zou graag wat meer ervaring opdoen in het bijles geven. Ook wil ik natuurlijk graag wat bijverdienen. Ik heb al bijles gegeven op mijn middelbare school in Hoogeveen (Roelof van Echten College). Dit vond ik een leuke ervaring en daarom zou ik graag weer bijles gaan geven. Ik heb nu alleen de vakken Engels en Nederlands aangegeven maar ik heb zelf ook Grieks en Latijn gevolgd op de middelbare school, dus daarin zou ik ook kunnen helpen. Afgelopen zomer ben ik als au pair naar Engeland geweest waar ik veel ervaring heb opgedaan overde taal. Ik hoop snel iets van jullie te horen.

Hollandscheveld

Engels

Ryan

Assen

None

Bijles Engels met Ryan

ik vindt het leuk om met mensen samen te werken en anderen te proberen te helpen waar zei moeite mee hebben.Dat is gewoon echt iets geworden wat bij me hoort.

Assen

Engels

Hellen

Hoogeveen

Professioneel / Volwassen, Universiteit Utecht

Bijles Engels met Hellen

Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als bijlesdocent en werk zowel met scholieren als volwassenen. Ik vind het leuk om mijn studenten in korte tijd te begeleiden naar hun beoogde doel en ze te laten zien dat Engels ook heel leuk kan zijn.

Hoogeveen
TEFL
Professioneel / Volwassen, Universiteit Utecht

Engels

Remar

Hoogeveen

None

Bijles Engels met Remar

Ik studeer op dit moment voor 2e graads leraar scheikunde en zit in het 2e jaar van de opleiding. Door mijn interesse in het leraarschap lijkt het me leuk om dit ook in mijn vrije tijd dit vak te beoefenen.

Hoogeveen

Engels

Carla

Assen

None

Bijles Engels met Carla

De Engelse taal en lesgeven zijn mijn passie. Het geeft mij veel voldoening om mijn kennis over te brengen op anderen, en om vooruitgang te zien bij mijn leerlingen. Ik vind het een uitdaging om op een frisse manier naar de Engelse taal te kijken en om een steeds opnieuw een manier van lesgeven te vinden die bij mijn leerlingen past; in plaats van steeds hetzelfde kunstje telkens opnieuw uit te voeren.

Assen

Engels

Ileen

Assen

None

Bijles Engels met Ileen

Ik zou graag bijles geven, omdat ik het een mooi idee vind om anderen te helpen met dingen die ik zelf goed kan. Het is fijn om te bedenken dat je met je persoonlijke talenten een ander kan helpen om betere cijfers te halen. Ik weet dat ik zelf altijd erg met toetsen en dergelijke zat en me helemaal suf leerde. Ik heb zelf bijles gehad voor wiskunde, waarna ik een heel punt omhoog gegaan ben. Ik heb er dus erg veel aan gehad en vond het een fijne manier van dingen leren. Ik hoop dat ik dit ook voor een ander kan doen.

Assen

Engels

Kevin

Assen

VWO / Gymnasium, Hanzehogeschool Groningen

Bijles Engels met Kevin

Het contact met mensen is veel leuker dan het 'contact' wat je in een winkel hebt. Ik ben ook op het moment met een middelbare school in Assen in contact om robotica les te gaan geven, dit in voorbereiding op de Lego League. Ik hoop dat ik mensen een kan helpen met hun studie etc, ik heb kennissen en klasgenoten onderwerpen uit moeten leggen en ik hoor dat ik goed uit kan leggen. Doordeweeks ben ik ook in Assen beschikbaar.

Assen
VWO, op het moment HBO Honours (2e jaar)
VWO / Gymnasium, Hanzehogeschool Groningen