Verbeter je Frans vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Frans uit Midden-Drenthe! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Frans

Esther

Groningen

Master / WO, Rijksuniversiteit Groningen

Bijles Frans met Esther

Esther haalde een Bachelor Franse Taal en Cultuur en een Master Toegepaste Taalwetenschap. Momenteel werkt ze in de thuiszorg en doet transcripties en bijlessen Frans en Engels in bijberoep. Ook voor scriptiebegeleidingen ben je bij Ester aan het juiste adres!

Groningen
Multilingualism
Master / WO, Rijksuniversiteit Groningen

Frans

Judit

Gieten

Master / WO, Universiteit Utrecht

Bijles Frans met Judit

Naast mijn werk als lerarenopleider Frans, vind ik het een leuke uitdaging om ook individueel of in kleine groepjes leerlingen/studenten te begeleiden in het verwerven van de Franse taal.

Gieten
Master Vertalen Frans
Master / WO, Universiteit Utrecht

Frans

Lukas

Basse

VWO / Gymnasium, KU Leuven

Bijles Frans met Lukas

Ik ben gepassionneerd door talen en ik verdien graag een centje bij voor mijn studentenleven in Leuven. Volgens mij is dit de perfecte manier om het nuttige aan het aangename te koppelen.

Basse
VWO / Gymnasium, KU Leuven

Frans

m

MEPPEL

None

Bijles Frans met m

Vind lesgeven heel leuk en ben er goed in!! Heb veel ervaring.

MEPPEL

Frans

Manon

Groningen

Bachelor / HBO, Hanze Hogeschool Groningen

Bijles Frans met Manon

Ik heb een enorme passie voor de Franse taal. In het kader van mijn opleiding International Business and Languages heb ik afgelopen jaar een half jaar in Frankrijk mogen stagelopen en mijn niveau kunnen perfectioneren. Ik snap dat het niet voor iedereen een gemakkelijke taal is om te leren. Het lijkt me heel erg leuk om een ander te helpen die moeite met deze taal heeft, op een manier die bij hem past. Ik spreek de taal goed en ken de grammaticale regels, ik denk hierom dat ik hier geschikt voor ben.

Groningen
International Business and Languages
Bachelor / HBO, Hanze Hogeschool Groningen

Frans

Olivier

Groningen

VWO / Gymnasium, rijksuniversiteit Groningen

Bijles Frans met Olivier

Ik ben een student aan de rijksuniversiteit Groningen, ik studeer International Business. Ik kom oorspronkelijk uit België en heb ook een paar maanden Engels in Engeland geleerd. Ik heb ook een passie sinds ik heel klein ben voor Geschiedenis. Als één van de weinige Franstalige in Groningen die ervaring hebben met les geven dacht ik "waarom het niet ook hier doen?". Met Frans, Engels en Geschiedenis kan ik met mijn kennis en passie voor het vak mensen helpen die het nodig hebben.

Groningen
International Business, Rijksuniversiteit Groningen
VWO / Gymnasium, rijksuniversiteit Groningen

Frans

patricia_riemersma@hotmail.com

Meppel

None

Bijles Frans met patricia_riemersma@hotmail.com

Omdat ik goed ben in moderne vreemde talen en ik 15 jaar lang docent ben geweest. Dit met veel plezier. Helaas zijn er op mijn huidige school te weinig uren voor mij en wil ik dit graag aanvullen met bijles. Ik ben veel beschikbaar en ik heb vanzelfsprekend een grote affiniteit met jongeren en wil hun graag ondersteuning bieden. Waar het soms in klassenverband lastig kan zijn om een leerling genoeg tijd en aandacht te geven, is dit gelukkig wel mogelijk in de vorm van bijles en ondersteuning. Ik zou dan ook graag bijles komen geven bij jullie. Ik heb 2 vakken opgegeven, maar wellicht dat ik ook andere vakken zou kunnen geven. (ik heb ook enkele jaren Nederlands en Engels gegeven aan de onderbouw).

Meppel

Frans

Esther

Assen

Bachelor / HBO, Hanzehogeschool Groningen

Bijles Frans met Esther

Op dit moment heb ik één bijlesleerling die ik Duitse les geef en ik merk dat ik het erg leuk vind om bijles te geven. Graag zou ik ook bijles Frans en/of Spaans willen geven. Ik vind het leuk om mijn enthousiasme voor de moderne vreemde talen en het Nederlands over te brengen op de leerlingen.

Assen
International Business and Languages
Bachelor / HBO, Hanzehogeschool Groningen

Frans

Ben

Drachten

VWO / Gymnasium, Friesland College

Bijles Frans met Ben

Ik vind het leuk om bijles te geven en heb hier ook al enkele jaren ervaring in.

Drachten
VWO / Gymnasium, Friesland College

Frans

Kevin

Smilde

None

Bijles Frans met Kevin

Ik wil kinderen graag iets leren op een leuke manier.

Smilde