Verbeter je natuurkunde vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten natuurkunde uit Meppel! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

natuurkunde

Lieselotte

Dronten

Master / WO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Bijles natuurkunde met Lieselotte

Onderwijs is erg belangrijk voor de toekomst van studenten. Het is jammer als studenten vertraging oplopen omdat ze sommige vakken moeilijker vinden of nu nog niet doorgronden. Natuurkunde en Wiskunde B waren voor mij twee hele leuke en interessante vakken, vandaar ook mijn vervolg opleiding. Helaas zijn er ook mensen die deze vakken als erg moeilijk ervaren. Graag zou ik deze studenten helpen en hen hopelijk ook een beetje plezier geven in het vak. Naast de uitleg van het boek, kan ik de student ook op andere manieren laten zien dat theoriën en methodes kloppen d.m.v bewijzen en proefjes. Hopelijk maak ik straks deel uit van dit team en helpen we samen studenten hun vakken te laten halen!

Dronten
Natuur- en Sterrenkunde
Master / WO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

natuurkunde

Tessa

Zwolle

Bachelor / HBO, Katholieke Pabo Zwolle

Bijles natuurkunde met Tessa

Vanaf de middelbare school stak ik veel tijd in het geven van extra uitleg en begeleiding aan mijn klasgenoten. Met de theorie en praktijkervaring die ik op doe en heb opgedaan met mijn huidige opleiding, de pabo, denk ik dat ik goed in staat ben om scholieren de hulp te bieden die zij nodig hebben. De bèta vakken, als wiskunde, scheikunde en natuurkunde, spreken mij erg aan. Vanuit de pabo en op de basisschool kan ik hier nu weinig mee doen. Het lijkt mij erg leuk om deze vakken weer op te pakken binnen het geven van bijles. Ook de vakken biologie en Nederlands liggen mij goed. Ik hoor graag van jullie, wanneer ik mijn kennis en vaardigheden in kan zetten bij het geven van bijles.

Zwolle
Pabo
Bachelor / HBO, Katholieke Pabo Zwolle

natuurkunde

wouter

Hardenberg

Bachelor / HBO, Hogeschool Windesheim

Bijles natuurkunde met wouter

Help altijd graag mensen waarbij de stof wat minder vanzelfsprekend is.

Hardenberg
Werktuigbouwkunde
Bachelor / HBO, Hogeschool Windesheim

natuurkunde

Roy

Dalfsen

None

Bijles natuurkunde met Roy

Goedemiddag, Momenteel ben ik mijn thesis aan het schrijven voor het voltooien van mijn master Space Engineering. Ik ben echter op zoek naar een parttime baan en bijles geven lijkt een hele goede keuze hiervoor. Vorig jaar heb ik een week bijles gegeven als onderdeel van een lenteschool en dat is mij heel goed bevallen. Tevens draag ik de ambitie om na het afronden van mijn studie een loopbaan te zoeken waar lesgeven centraal staat. Met vriendelijke groet, Roy Wildvank

Dalfsen

natuurkunde

Tom

GC

VWO / Gymnasium, Universiteit Utrecht

Bijles natuurkunde met Tom

Ten eerste lijkt het mij ontzettend leuk om te doen. Op de middelbare school vond ik het al leuk om leerlingen uit mijn klas te helpen met opdrachten op het moment dat ze er niet uit kwamen. Daarnaast is het verdienen van een extra zakcentje niet verkeerd. Studeren is niet gratis, dus zou dit bijbaantje naast het studeren perfect zijn.

GC
Aardwetenschappen
VWO / Gymnasium, Universiteit Utrecht

natuurkunde

u

Zwolle

VMBO / MBO, 1ste jaar bachelor psychologie in Leuven

Bijles natuurkunde met u

gfhdtyj

Zwolle
VMBO / MBO, 1ste jaar bachelor psychologie in Leuven

natuurkunde

Marco

Nieuwlande

None

Bijles natuurkunde met Marco

Ik heb uit ervaring begrepen dat ik mensen iets goed kan bijbrengen en heb daar ook nog eens plezier in. Voor mij is er vrijwel niets leuker dan iemand iets bijbrengen

Nieuwlande

natuurkunde

Micheline

Dronten

None

Bijles natuurkunde met Micheline

20 jaar met plezier gedaan, van lagere school begeleiding tot aan totale examenbegeleiding, dat wil zeggen, alle vakken en bijbehorende huiswerkbegeleiding en examentraining Ben universitair geschoold, niet afgestudeerd, 3 hele jaren aan vakken en in bezit van propedeuse

Dronten

natuurkunde

Hugo

Zwolle

None

Bijles natuurkunde met Hugo

Momenteel werk ik als beleidsadviseur bij het Waterschap Drents Overijsselse Delta in Zwolle. Daarnaast ben ik bezig met een deeltijd-studie Filosofie aan de Rijksuniversiteit Groningen. De propedeuse heb ik reeds (summa cum laude) behaald. Deze studie doe ik puur vanuit interesse en voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Het studeren (en meer concreet filosofie) vind ik ondertussen zo leuk dat ik overweeg om in voltijd te gaan studeren. Dit betekent dat de kans groot is dat ik mijn baan bij het waterschap op zal zeggen. Ook is het mogelijk dat ik in deeltijd blijf studeren en daarnaast een baan heb waar ik meer voldoening uithaal en meer van leer dan in mijn huidige baan het geval is. Het geven van bijles lijkt me daarbij een zeer geschikte optie. Het geven van bijles en het overdragen van kennis sluit naadloos aan bij mijn passie: leren en filosofie. Ik heb een erg brede interesse en heb ook veel geleerd (zie mijn CV). Ik denk dat ik de nodige kennis heb om (na enige voorbereiding) bijles te geven in meerdere vakken. In eerste instantie denk ik daarbij wel aan de meer exacte vakken (wiskunde en natuurkunde) en filosofie of daaraan gerelateerde vakken, zoals maatschappijleer. Ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden! Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Zwolle

natuurkunde

Odette

Zwolle

Bachelor / HBO, Fontys Hogeschool Tilburg

Bijles natuurkunde met Odette

Ik heb met heel veel plezier 3 jaar lang bijles gegeven in Rosmalen en Den Bosch toen ik daar woonde. Inmiddels ben ik naar Zwolle verhuisd, en ik merk dat ik het geven van bijles zo leuk vond dat ik het echt mis. Vandaar dat ik dat in Zwolle ook weer graag zou doen. Ik heb voornamelijk ervaring met wiskunde en natuurkunde bijles geven, dat zijn ook mijn beste vakken die ik het beste uit kan leggen. Algemene studiebegeleiding en plannen en dergelijke neem ik vaak ook mee in mijn lessen.

Zwolle
Bachelor Journalistiek
Bachelor / HBO, Fontys Hogeschool Tilburg