Verbeter je wiskunde vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten wiskunde uit Meppel! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

wiskunde

Ferdinand

Zwolle

Master / WO, ArtEZ Conservatorium Zwolle

Bijles wiskunde met Ferdinand

Mijn primaire beroep (klassieke muziek) geeft ruimte voor een extra bijbaan. Ik werk graag met jongeren op middelbare-schoolleeftijd en heb een sterke wiskunde-achtergrond.

Zwolle
Master / WO, ArtEZ Conservatorium Zwolle

wiskunde

Johanna

Meppel

Bachelor / HBO, PABO Groningen

Bijles wiskunde met Johanna

Mijn drijfveer is dat ik het leuk vind om mensen dingen uit te leggen zodat zij verder komen. Ik vind het leuk om met zowel jonge als oudere mensen om te gaan.

Meppel
Leraaropleiding
Bachelor / HBO, PABO Groningen

wiskunde

Fadime

Hoogeveen

Bachelor / HBO, Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

Bijles wiskunde met Fadime

Ik vind het erg mooi om het effect van bijles geven te ervaren. Mijn eerdere bijleservaringen hebben me mijn mening over het bijles geven verder positief ingekleurd. Ik straal kalmte uit en hou van overzicht behoud tijdens mijn werk.

Hoogeveen
over 2 maanden heb ik mijn Honours Bachelor Psychologie
Bachelor / HBO, Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

wiskunde

Alice

Zwolle

None

Bijles wiskunde met Alice

Ik studeer op dit moment wiskunde bij Windesheim in Zwolle. Ik loop nu stage voor meerdere VWO klassen. Ik vind het leuk om leerlingen te helpen en resultaat te zien. Bijles geven is een goede mogelijkheid om extra ervaring op te doen.

Zwolle

wiskunde

Selma

Zwolle

None

Bijles wiskunde met Selma

Ik volg op dit moment de opleiding voor leraar basisonderwijs. Ik vind het een ontzettend leuke opleiding en ga met plezier naar stage. Het lijkt mij leuk om samen met de leerling te zoeken naar wat het beste voor hem/haar is en waardoor we ervoor kunnen zorgen dat de leerling vooruit gaat. Daarom past het geven van bijles heel erg goed bij mij!

Zwolle

wiskunde

Felicity

Meppel

Master / WO

Bijles wiskunde met Felicity

Ik ben in augustus afgestudeerd voor mijn research master Language & Cognition aan de Rijksuniversiteit Groningen. Volgend jaar zal ik beginnen met mijn promotieonderzoek, maar in de tussentijd zou ik graag anderen willen helpen met het behalen van goede resultaten!

Meppel
Master / WO

wiskunde

J.P.

Meppel

None

Bijles wiskunde met J.P.

Goedemorgen, Vanuit mijn functie als consulent re-integratie bij de gemeente Meppel, ben ik voor een klant die ik begeleid naar werk op zoek naar een baan als leraar wiskunde, bijlesleraar, examentrainer etc. Hij heeft een diploma en bevoegdheid, echter geen Nederlandse. Meneer is afkomstig uit Syrië, heeft gewerkt voor de VN en in diverse opvanglocaties les gegeven aan kinderen tot ongeveer 15 jaar. Zijn diploma is nog niet vertaald en hij spreekt voornamelijk Engels (volgt nog taalscholing). Om zijn diploma te laten vertalen en om na te gaan wat hij kan doen om hier zijn vak uit te oefenen, ben ik aan het onderzoeken waar men een (bijles)leraar wiskunde nodig heeft. Vandaar dat ik bij u uitkom. Wat zou mijn cliënt nodig hebben om bij jullie te kunnen werken? Met vriendelijke groeten, Jacqueline Weeling Afdeling Klantcontacten MO Gemeente Meppel | Postbus 501 | 7940AM Meppel telefoon 14 0522 fax (0522) 850 580 email j.weeling@meppel.nl website www.meppel.nl 

Meppel

wiskunde

sanne

Rouveen

None

Bijles wiskunde met sanne

Ik vind het leuk om mensen te helpen met hun huiswerk, en dingen uit te leggen.

Rouveen

wiskunde

Roy

Dalfsen

None

Bijles wiskunde met Roy

Goedemiddag, Momenteel ben ik mijn thesis aan het schrijven voor het voltooien van mijn master Space Engineering. Ik ben echter op zoek naar een parttime baan en bijles geven lijkt een hele goede keuze hiervoor. Vorig jaar heb ik een week bijles gegeven als onderdeel van een lenteschool en dat is mij heel goed bevallen. Tevens draag ik de ambitie om na het afronden van mijn studie een loopbaan te zoeken waar lesgeven centraal staat. Met vriendelijke groet, Roy Wildvank

Dalfsen

wiskunde

Odette

Zwolle

Bachelor / HBO, Fontys Hogeschool Tilburg

Bijles wiskunde met Odette

Ik heb met heel veel plezier 3 jaar lang bijles gegeven in Rosmalen en Den Bosch toen ik daar woonde. Inmiddels ben ik naar Zwolle verhuisd, en ik merk dat ik het geven van bijles zo leuk vond dat ik het echt mis. Vandaar dat ik dat in Zwolle ook weer graag zou doen. Ik heb voornamelijk ervaring met wiskunde en natuurkunde bijles geven, dat zijn ook mijn beste vakken die ik het beste uit kan leggen. Algemene studiebegeleiding en plannen en dergelijke neem ik vaak ook mee in mijn lessen.

Zwolle
Bachelor Journalistiek
Bachelor / HBO, Fontys Hogeschool Tilburg