Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Meppel! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Sjoerd

Meppel

Bachelor / HBO, Utah State University Utah (USA)

Bijles met Sjoerd

Ik vind het leuk om kinderen te helpen leren en te ondersteunen op allerlei vlakken met heel veel geduld.

Meppel
Tweede Graad Engels
Bachelor / HBO, Utah State University Utah (USA)

Johanna

Meppel

Bachelor / HBO, PABO Groningen

Bijles met Johanna

Mijn drijfveer is dat ik het leuk vind om mensen dingen uit te leggen zodat zij verder komen. Ik vind het leuk om met zowel jonge als oudere mensen om te gaan.

Meppel
Leraaropleiding
Bachelor / HBO, PABO Groningen

m

Meppel

None

Bijles met m

Vind lesgeven heel leuk en ben er goed in!! Heb veel ervaring.

Meppel

Sharon

Meppel

VWO / Gymnasium, Chr. Hogeschool Windesheim Zwolle

Bijles met Sharon

Ik ben dit jaar begonnen aan de opleiding leraar Engels op het HBO op Windesheim in Zwolle. Ik heb het tot nu toe heel erg naar mijn zin en ik leer er erg veel, maar ik zou graag zelf buiten school nog meer ervaring op doen. Daarnaast vind ik Engels een ontzettend mooie taal, ik had dan ook een 9 op mijn havo diploma. Ik vind het ook leuk om mensen te helpen en om dingen uit te leggen hier ben ik dankzij mijn studie ook zeker tot in staat.

Meppel
Leraar Engels
VWO / Gymnasium, Chr. Hogeschool Windesheim Zwolle

Mirella

Meppel

None

Bijles met Mirella

Ik zou graag een bijdrage willen leveren aan studiebegeleiding / coaching / faalangsttraining / studiekeuze, etc. Hier ligt mijn kracht. Ik geloof dat je vooruit komt in het leven door vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van mentale kracht en psychologische flexibiliteit. Dit zou ik graag aan jongeren willen meegeven.

Meppel

Roberto

Nijeveen

None

Bijles met Roberto

Ik ben native speaker Spaans en ik wil graag andere mensen helpen om deze taal te leren.

Nijeveen

Maaike

Meppel

Bachelor / HBO, Nyenrode Business Universiteit

Bijles met Maaike

Het geeft mij enorm veel energie om bijles te geven. Tijdens mijn opleiding HBO Bedrijfseconomie heb ik veel bijles gegeven aan HBO studenten in verschillende vakken op gebied van Bedrijfseconomie/Accountancy. Hierbij maakte ik veelal een studieplan en deed ik voornamelijk 1 op 1 begeleiding. Afgelopen februari ben ik afgestudeerd voor de Master of Science in Accountancy. Het lijkt mij een uitdaging om naast mijn werk in de accountancy-sector studenten te gaan begeleiden met hun studie.

Meppel
Bachelor / HBO, Nyenrode Business Universiteit

Felicity

Meppel

Master / WO

Bijles met Felicity

Ik ben in augustus afgestudeerd voor mijn research master Language & Cognition aan de Rijksuniversiteit Groningen. Volgend jaar zal ik beginnen met mijn promotieonderzoek, maar in de tussentijd zou ik graag anderen willen helpen met het behalen van goede resultaten!

Meppel
Master / WO

patricia_riemersma@hotmail.com

Meppel

None

Bijles met patricia_riemersma@hotmail.com

Omdat ik goed ben in moderne vreemde talen en ik 15 jaar lang docent ben geweest. Dit met veel plezier. Helaas zijn er op mijn huidige school te weinig uren voor mij en wil ik dit graag aanvullen met bijles. Ik ben veel beschikbaar en ik heb vanzelfsprekend een grote affiniteit met jongeren en wil hun graag ondersteuning bieden. Waar het soms in klassenverband lastig kan zijn om een leerling genoeg tijd en aandacht te geven, is dit gelukkig wel mogelijk in de vorm van bijles en ondersteuning. Ik zou dan ook graag bijles komen geven bij jullie. Ik heb 2 vakken opgegeven, maar wellicht dat ik ook andere vakken zou kunnen geven. (ik heb ook enkele jaren Nederlands en Engels gegeven aan de onderbouw).

Meppel

J.P.

Meppel

None

Bijles met J.P.

Goedemorgen, Vanuit mijn functie als consulent re-integratie bij de gemeente Meppel, ben ik voor een klant die ik begeleid naar werk op zoek naar een baan als leraar wiskunde, bijlesleraar, examentrainer etc. Hij heeft een diploma en bevoegdheid, echter geen Nederlandse. Meneer is afkomstig uit Syrië, heeft gewerkt voor de VN en in diverse opvanglocaties les gegeven aan kinderen tot ongeveer 15 jaar. Zijn diploma is nog niet vertaald en hij spreekt voornamelijk Engels (volgt nog taalscholing). Om zijn diploma te laten vertalen en om na te gaan wat hij kan doen om hier zijn vak uit te oefenen, ben ik aan het onderzoeken waar men een (bijles)leraar wiskunde nodig heeft. Vandaar dat ik bij u uitkom. Wat zou mijn cliënt nodig hebben om bij jullie te kunnen werken? Met vriendelijke groeten, Jacqueline Weeling Afdeling Klantcontacten MO Gemeente Meppel | Postbus 501 | 7940AM Meppel telefoon 14 0522 fax (0522) 850 580 email j.weeling@meppel.nl website www.meppel.nl 

Meppel