Verbeter je aardrijkskunde vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten aardrijkskunde uit Meppel! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

aardrijkskunde

Irene

Havelte

Bachelor / HBO, Chr. Hogeschool Windesheim Zwolle

Bijles aardrijkskunde met Irene

Het lijkt mij een leuke uitdaging leerlingen gemotiveerd en enthousiast te krijgen om thuis te leren voor toetsen. Zelf heb ik al veel ervaring met leren en weet ik goede manieren om gestructureerd lesstof te leren. Ik zou graag leerlingen willen helpen hun beste manier te vinden om optimaal te kunnen leren. Ik kijk ernaar uit binnenkort benaderd te worden zodat ik leerlingen kan begeleiden bij het leren.

Havelte
Communicatie
Bachelor / HBO, Chr. Hogeschool Windesheim Zwolle

aardrijkskunde

Kirsten

Hoogeveen

None

Bijles aardrijkskunde met Kirsten

Ik vind het leuk om met mensen te werken en ze te leren over dingen waarin ik geïnteresseerd ben. Engels en Nederlands bijvoorbeeld waren altijd mijn favoriete vakken op school en als ik daar anderen mee kan helpen, zou ik dat heel tof vinden.

Hoogeveen

aardrijkskunde

Onur

Almelo

Bachelor / HBO, Saxion Deventer

Bijles aardrijkskunde met Onur

Onlangs ben ik opzoek naar een bijbaan (parttime werk) naast mijn studie. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek: Conflictarcheologie in de gemeente Almelo uit de Tweede Wereldoorlog. Naast mijn studie wil ik graag mijn kennis en vaardigheden delen met studenten en leerlingen.

Almelo
Archeologie
Bachelor / HBO, Saxion Deventer

aardrijkskunde

Brontë

Zwolle

None

Bijles aardrijkskunde met Brontë

Mijn naam is Brontë Vrielink, ik ben 22 jaar en vanaf deze zomer woonachtig in Zwolle. Op dit moment volg ik de Pabo aan de Hogeschool Windesheim. Dit jaar heb ik een extra minor over Rekenen gevolgd, ik heb hierbij onder andere geleerd hoe je naar leerlingenwerk moet kijken. Ook weet ik dat het belangrijk is om met de leerling in gesprek te gaan en in contact te blijven, iets wat mij kan helpen bij het begeleiden van leerlingen. Na deze zomer ga ik naar het derde jaar. Ik vind het heel leerzaam en interessant om 1 op 1 met leerlingen aan de slag te gaan. Ook nu geef ik bijles aan een eerste jaar TL leerling, voor het vakgebied wiskunde/rekenen. Ik merk op dat zij door deze bijlessen nu meer gestimuleerd raakt om wiskunde te doen en dat zij nu ook voldoendes haalt voor haar proefwerken. Deze succeservaringen wil ik graag meenemen en overbrengen op andere leerlingen. Ik ben bereid om leerlingen naar een hoger niveau te tillen en ik wil daarvoor veel voor ze betekenen. Graag wil ik bij jullie aan de slag om leerlingen, die moeite hebben met een vak of met de planning, hierbij te helpen. (Ik heb affiniteit voor Rekenen, dit is ook een vak waar ik graag bijles in wil geven! Met de komst van de landelijke rekentoets, is dit een belangrijk vak geworden)

Zwolle

aardrijkskunde

Mike

Zwolle

Bachelor / HBO, Hogeschool Windesheim

Bijles aardrijkskunde met Mike

Ik volg momenteel de opleiding LVO 2de graads docent Aardrijkskunde. Via stage en sport heb ik al enkele ervaringen opgedaan met lesgeven en ook ben ik bekend met het geven van bijles. Ik wil graag leerlingen helpen met de vakken waar zij moeite mee hebben, maar waar ik ze in kan ondersteunen.

Zwolle
Bachelor / HBO, Hogeschool Windesheim

aardrijkskunde

Simon

Hoogeveen

Bachelor / HBO, Lerarenopleiding aardrijkskunde Windesheim Zwolle

Bijles aardrijkskunde met Simon

Onlangs ben ik afgestudeerd als aardrijkskunde docent 2e graads. Omdat er geen vacatures zijn om op een school aan het werk te gaan, wil ik graag bijles geven. Ik kijk er naar uit om samen met leerlingen te werken aan een goed cijfer voor aardrijkskunde. Naast aardrijkskunde ben ik ook geïnteresseerd in maatschappijleer en geschiedenis. Door mijn kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan in mijn studie en stages, denk ik dat ik een zeer geschikte kandidaat ben voor het geven van bijles.

Hoogeveen
Afgestudeerde docent aardrijkskunde 2e graads
Bachelor / HBO, Lerarenopleiding aardrijkskunde Windesheim Zwolle

aardrijkskunde

Charlotte

Beilen

None

Bijles aardrijkskunde met Charlotte

Als bijlesgever lijkt mij het heel leuk om bij Bijleshuis aan het werk te gaan. In de afgelopen vier jaar heb ik naast mijn studie WO Archeologie, bijles gegeven aan middelbare scholieren op verschillende niveaus en in meerdere vakken. Zo heb ik leerlingen geholpen bij het behalen van hun eindexamen of extra ondersteuning gegeven bij het leren. Ik heb dit met veel plezier en voldoening gedaan. Mijn leerlingen studeerden op het Theoretische leerweg niveau, HAVO of werkten aan het behalen van het VWO examen. In de afgelopen vier jaar heb ik met succes bijles gegeven in meerdere vakken en ik kan met trots zeggen dat al mijn leerlingen hun eindexamen hebben behaald. Ik heb les gegeven in Nederlands, Engels, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Maatschappijleer, Godsdienst. Economie, M&O, Wiskunde, Biologie, Algemene Natuurwetenschappen, Informatiekunde en huiswerkbegeleiding. Ik ben van mening dat mijn persoonlijke kwaliteiten naast mijn afgeronde WO opleiding mij zeer geschikt maken voor het lesgeven aan uw scholieren. Ik zou het leuk vinden als ik betrokken kan zijn bij het lesgeven aan uw leerlingen en kijk er dan ook naar uit om in een persoonlijk onderhoud u te mogen overtuigen van mijn enthousiasme en motivatie. Voor meer persoonlijke informatie verwijs ik u graag naar mijn cv. met vriendelijke groet, Charlotte de Waal MA

Beilen

aardrijkskunde

Suzanne

Zwolle

None

Bijles aardrijkskunde met Suzanne

Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier in het basisonderwijs gewerkt. Daarnaast heb ik studenten begeleidt van het HBO en WO. Vanwege een verhuizing van Amsterdam naar Zwolle ben ik op zoek naar een nieuwe baan in de omgeving van Zwolle.

Zwolle

aardrijkskunde

Gonny

Diever

None

Bijles aardrijkskunde met Gonny

Het werken met en opleiden van mensen loopt als een rode draad door mijn leven heen. Zowel gedurende mijn ondernemersjaren als mijn docentenjaren. Ik verwijs daarvoor naar mijn CV.

Diever

aardrijkskunde

Kim

Coevorden

Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles aardrijkskunde met Kim

Door mijn recente verhuizing naar Groningen, ben ik genoodzaakt mijn baan als orthopedagoog en studiebegeleider in Coevorden op te zeggen. Momenteel werk ik nog 2 dagen in de week op een middelbare school als leerlingbegeleider en studiebegeleider, maar wil graag mijn dagen verder opvullen met een leuke baan. Studiebegeleiding en leerlingbegeleiding is een ware passie van mij: samen met de leerling het uiterste er uit halen, zonder dat dit saai of suf wordt. Ik ben enthousiast, altijd vrolijk, laagdrempelig en heb humor.

Coevorden
Orthopedagogiek
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen