Bijles AutoCAD in Meppel

Verbeter je AutoCAD vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

AutoCAD

Luka

Antwerpen

Master / WO

Universiteit Gent

Master in de industriële wetenschappen: chemie

Bijles AutoCAD met Luka

Ik heb altijd interesse gehad om bijles te geven. Sinds ik veranderd ben van job en verhuisd ben naar Antwerpen, is er meer tijd vrij gekomen en zou ik graag mijn enthousiasme voor wetenschap overbrengen naar mensen bij wie het niet zo vlot verloopt.

Antwerpen
Master in de industriële wetenschappen: chemie
Master / WO, Universiteit Gent

AutoCAD

Thomas

Bree

Master / WO

UHasselt

Elektromechanica

Bijles AutoCAD met Thomas

Hoofdzakelijk wil ik andere studenten verder helpen met het behalen van een waardig diploma. Door eigen ervaring heb ik ondervonden dat een helpende hand en/of ander perspectief het studeerproces enorm kan versnellen! Verder wil ik hiermee ook mijn eigen kennis onderhouden.

Bree
Elektromechanica
Master / WO, UHasselt

AutoCAD

Gwen

Antwerpen

Professioneel / Volwassen

K.A. Berchem

Wetenschappen-wiskunde

Bijles AutoCAD met Gwen

Ik ben gepassioneerd door architectuur en ontwerpen, en geef daarover dan ook graag bijles aan wie wil.

Antwerpen
Wetenschappen-wiskunde
Professioneel / Volwassen, K.A. Berchem

AutoCAD

Matthias

Antwerpen

Bachelor / HBO

AP hogeschool

Elektromechanica

Bijles AutoCAD met Matthias

Ik wil graag bijles geven omdat ik in de toekomst leerkracht wil worden. Een job als bijlesdocent combineert zowel mijn hobby's (werken met jongeren) als mijnn passie en interesses in technologie. Ik wil jongeren helpen groeien in hun talenten, maar zeker ook helpen op de vlakken waar ze het moeilijker mee hebben. Ik wil ze mijn kennis en creativiteit meegeven zodat ze in de toekomst vol zelfvertrouwen hun eigen dromen en ideeën kunnen nastreven.

Antwerpen
Elektromechanica
Bachelor / HBO, AP hogeschool

AutoCAD

Wouter

Brasschaat

Professioneel / Volwassen

Opleiding 7e jaar interieurinrichting + lerarenopleiding

7e specialisatiejaar Interieurinrichting (1998) + Lerarenopleiding (2011)

Bijles AutoCAD met Wouter

Heeft u problemen met AutoCAD-gerelateerde zaken, zoals een schoolopdracht, een eindwerk of bijvoorbeeld een éénmalig project? De kans is groot dat ik jou hiermee kan verder helpen. Dit zowel voor het tekenen in 2D als 3D. Mijn doel is om jou met een persoonlijke aanpak te begeleiden tot het gewenste resultaat wordt behaald. Intussen heb ik meer dan 12 jaar ervaring met deze tekensoftware. Als technisch leerkracht ben ik wekelijks bezig met het aanleren van dit programma aan mijn leerlingen. Daarnaast maakte ik voor mijn vroegere job als interieurinrichter al vele jaren gebruik van AutoCAD voor het uitwerken van ontwerptekeningen en de bijhorende plannen / technische tekeningen. Naast AutoCAD heeft SketchUp weinig geheimen voor mij. Ook met dit programma kan ik u dus goed op weg helpen.

Brasschaat
7e specialisatiejaar Interieurinrichting (1998) + Lerarenopleiding (2011)
Professioneel / Volwassen, Opleiding 7e jaar interieurinrichting + lerarenopleiding

AutoCAD

Vincent

Leiden

Bijles AutoCAD met Vincent

Momenteel ben ik werkzaam als "Piping & Plant Layout Engineer PDMS" bij "NEM Energy" te Zouterwoude. En mijn vorige werkgever was Tebodin. Ik ben vertrouwd met de vele facetten van de piping-engineering wereld. Een stress-analist ben ik niet, wel in staat stress-berekeningen te lezen interpreteren. In deze baan ben ik uitgegroeid van cad-tekenaar tot piping-designer, plot-plan, en layout-engineer. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de optimalisatie en automatisering van werkprocessen en het trainen (in 3D PDMS/AutoCAD) van engineers. De afgelopen 2 jaar heb ik bij NEM Energy b.v./Siemens geholpen zowel 3D PDMS en AutoCAD in de organisatie te implementeren. Het trainen van mensen op allerlei niveaus is mij niet vreemd meer en ik zou het verder willen uitbouwen. Ik kan me snel in een individuele kandidaat zijn haar of zijn niveau verplaatsen en een gedegen basis leggen. Zo kan ik dingen waarmee ik zelf heb geworsteld snel en duidelijk uitleggen aan anderen. Ik ben bovendien ACE “Autodesk Certified Engineer” AutoCAD Manager en programmeur in het dagelijkse beroepsleven. Wel hecht ik waarde aan het geven 1 op 1 begeleiding en contact.

Leiden

AutoCAD

Lieven

Maasmechelen

Bachelor / HBO

PTS Maasmechelen

technische vakken

Bijles AutoCAD met Lieven

Ik heb in verleden al enkele leerlingen geholpen met ingangsexamen wiskunde burgerlijk ingenieur. Verder heb ik ook enkele leerlingen geholpen met het vak elektriciteit vierde jaar TSO. Ik heb in het verleden (afgelopen 4 jaar) steeds vervangingen van zieke collega's mogen doen. Momenteel ben ik weer deeltijds leerkracht / wiskunde, mechanica, technisch tekenen. Daarom wil ik mijn deeltijds engageren voor bijles te geven.

Maasmechelen
technische vakken
Bachelor / HBO, PTS Maasmechelen

AutoCAD

Mathias

Maaseik

Bachelor / HBO

UHasselt - KULeuven

Industrieel Ingenieur Bouwkunde

Bijles AutoCAD met Mathias

Tijdens het verder studeren en het geven van presentaties ben ik er gaande weg achter gekomen dat ik voldoening kan halen uit het uitleggen van onderwerpen. Dit zou ik graag willen gebruiken in combinatie met vakken die mij goed liggen.

Maaseik
Industrieel Ingenieur Bouwkunde
Bachelor / HBO, UHasselt - KULeuven

AutoCAD

George

Papendrecht

Bachelor / HBO

HTS - Werktuigbouw a/d Hogeschool Rotterdam

Werktuigbouwkunde

Bijles AutoCAD met George

Mijn naam is George en ik geef bijles wiskunde. Mijn motivatie is om de leerstof te verduidelijken aan de hand van eenvoudige voorbeelden, in begrijpelijke taal en met kennis van zaken. Bovendien ben ik vindingrijk in het bedenken van alternatieve manieren om een leerling iets uit te leggen. Ik heb geduld, ben flexibel en kan me verplaatsen in de wereld van een leerling. Het geeft mij voldoening als ik een leerling kan aantonen dat hij/zij bij mij in goede handen is.

Papendrecht
Werktuigbouwkunde
Bachelor / HBO, HTS - Werktuigbouw a/d Hogeschool Rotterdam

AutoCAD

Beata

Breda

Master / WO

Technische Universiteit Krakau

Master Architectuur

Bijles AutoCAD met Beata

I know the importance and the impact of learning face to face with the teacher who is paying full attention to one pupil. I would like to help students getting their knowledge and confidence. This is crutial with pupils of international or bilingual schools. I offer teaching in English, both the subject and the language.

Breda
Master Architectuur
Master / WO, Technische Universiteit Krakau