Verbeter je Powerpoint vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Powerpoint uit Coevorden! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Powerpoint

Kjell

Enschede

Master / WO, Universiteit Twente

Bijles Powerpoint met Kjell

Het lijkt mij leuk om mensen te begeleiden in problemen die ik tijdens mijn studie ook ben tegengekomen. Al een tijdje ben ik bezig met het ondersteunen van problemen waar studiegenoten niet uit komen, zoals het schrijven van een scriptie. Ook voor bijles in programmeren, wiskunde en computerprogramma's ben ik inzetbaar.

Enschede
Computer Science
Master / WO, Universiteit Twente

Powerpoint

Emma

Groningen

None

Bijles Powerpoint met Emma

Het lijkt me een prachtige manier om leerlingen te ondersteunen en te helpen. Ik ben zorgzaam en geduldig. Vroeger heb ik vaak mijn broertje geholpen met zijn huiswerk. Na mijn opleiding wil ik graag een postmaster gaan doen om daarmee mijn graad te behalen voor docent Nederlands. Ik hoop dat ik door bijles te geven mezelf ook kan ontwikkelen in het lesgeven.

Groningen

Powerpoint

Jami-Leigh

Winschoten

Professioneel / Volwassen, Mediavormgeving MBO niveau 4

Bijles Powerpoint met Jami-Leigh

Kort antwoord: Ik vind het erg leuk om kinderen te helpen en zien 'groeien'. Lang antwoord: In mijn omgeving heb ik vaker kinderen les gegeven die veel moeite hebben met leren. Toen ben ik erachter gekomen hoe leuk het is kinderen te helpen met vakken zoals rekenen, Nederlands en Engels. Ik vind het fijn om te zien wat de resultaten zijn van hun studie.

Winschoten
Professioneel / Volwassen, Mediavormgeving MBO niveau 4

Powerpoint

Marloes

Oldenzaal

None

Bijles Powerpoint met Marloes

Afgelopen juni heb ik mijn diploma op het MBO Grafisch Vormgeven behaald, nu studeer ik HBO Communicatie & Multimedia Design. In mijn nieuwe klas zitten veel mensen zonder enige ervaring. Ik merk dat ik het leuk vind deze mensen te helpen met de programma's. Verder vind ik bijles een slimme bijverdienste, ik kan in 'mijn vak' mensen helpen verder te komen. Voor mijzelf is het ook leerzaam en ik verrijk mezelf hiermee ook. Ten slotte is het als student ook een praktische baan, ik leer zelf constant bij en kan in mijn vrije tijd toch nog wat bijverdienen.

Oldenzaal

Powerpoint

Jasmijn

Kampen

None

Bijles Powerpoint met Jasmijn

Ik zit momenteel in mijn laatste jaar pedagogiek en heb tijd over. Ik heb veel ervaring met kinderen, ook in het gespecialiseerd onderwijs. Gedurende mijn stages heb ik kinderen ondersteund met het plannen en maken van hun huiswerk. Dit vond ik altijd leerzaam en interessant om te doen. Daarom lijkt het mij een leuke uitdaging om kinderen te ondersteunen bij het maken van hun huiswerk en bijles te geven. Vooral huiswerkbegeleiding is iets waar ik mij graag verder in zou willen verdiepen en hiermee aan de slag gaan!

Kampen

Powerpoint

Peter

Enschede

None

Bijles Powerpoint met Peter

Betreft: Sollicitatie Docent BijlesHuis Sollicitant: Peter Segers Beste Mr/Mw, In mijn zoektocht naar wat te doen na mijn masteropleiding ben ik site van het BijlesHuis tegen gekomen. Ik ben erg geïnteresseerd om na mijn afstuderen om als tutor/docent te gaan werken bij het Bijleshuis. Ik ben namelijk bijna afgestudeerd voor mijn master opleiding (PSTS) en ben opzoek naar een baan om mijn kennis en vaardigheden zinnig te kunnen toe te kunnen passen. Ik denk dat werken als tutor/docent hiervoor uitermate geschikt is. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn masterscriptie voor de opleiding Philosophy of Science, Technology and Society (PSTS) aan de universiteit Twente. Hier heb ik gekozen voor de onderzoek specialisatie "Ethics & Technology", wat mij de mogelijkheid geeft om te promoveren binnen het 4TU project (voormalig 3 TU). Om deze reden schrijf ik mijn masterscriptie, een post-fenomenologische analyse naar mens-robot relaties. Echter binnen het 4TU project zijn door gebrek aan sponsoring geen open PHD posities. Met deze reden ben ik gaan zoeken wat er verder nog voor mogelijkheden zijn. Hiernaast ben ik mede schrijver van het 2015 PSTS Technolab magazine: “Eudamonia: forging the future of well-being”. (Link: http://purl.utwente.nl/publications/96532) Ik heb geschreven aan het onderwerp “Funny Social robots”, met als focus welbevinden . Hiermee heb ik ervaring opgedaan om wetenschappelijke en abstracte onderwerpen te relateren aan meer sociale/maatschappelijke problemen, en deze te vertalen voor een minder “hardcore” technisch/wetenschaps publiek. Deze vaardigheid kan ik natuurlijk goed inzetten als tutor/docent. Met de hierboven beschreven kennis en vaardigheden, ben ik er van overtuigd dat ik een uitstekende kandidaat ben om aan de slag met de Talentclass van Qquest. Ik hoop dat u spoedig op mijn email kan reageren en dat wij correspondentie voor een mogelijke introductie en sollicitatie kunnen voortzetten. Met vriendelijke groet, Peter Segers Master student PSTS, universiteit Twente

Enschede

Powerpoint

Onur

Almelo

Bachelor / HBO, Saxion Deventer

Bijles Powerpoint met Onur

Onlangs ben ik opzoek naar een bijbaan (parttime werk) naast mijn studie. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek: Conflictarcheologie in de gemeente Almelo uit de Tweede Wereldoorlog. Naast mijn studie wil ik graag mijn kennis en vaardigheden delen met studenten en leerlingen.

Almelo
Archeologie
Bachelor / HBO, Saxion Deventer

Powerpoint

Lotte

Enschede

None

Bijles Powerpoint met Lotte

Ik vind het een mooie manier van werken om mijn kennis over te dragen aan leerlingen die extra begeleiding voor bepaalde vakken nodig hebben. Er valt vaak veel meer uit de leerlingen te halen dan dat men verwacht en ik zie het als uitdaging om met deze leerlingen aan de slag te gaan.

Enschede

Powerpoint

Kim

Coevorden

Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles Powerpoint met Kim

Door mijn recente verhuizing naar Groningen, ben ik genoodzaakt mijn baan als orthopedagoog en studiebegeleider in Coevorden op te zeggen. Momenteel werk ik nog 2 dagen in de week op een middelbare school als leerlingbegeleider en studiebegeleider, maar wil graag mijn dagen verder opvullen met een leuke baan. Studiebegeleiding en leerlingbegeleiding is een ware passie van mij: samen met de leerling het uiterste er uit halen, zonder dat dit saai of suf wordt. Ik ben enthousiast, altijd vrolijk, laagdrempelig en heb humor.

Coevorden
Orthopedagogiek
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Powerpoint

Kevin

Assen

VWO / Gymnasium, Hanzehogeschool Groningen

Bijles Powerpoint met Kevin

Het contact met mensen is veel leuker dan het 'contact' wat je in een winkel hebt. Ik ben ook op het moment met een middelbare school in Assen in contact om robotica les te gaan geven, dit in voorbereiding op de Lego League. Ik hoop dat ik mensen een kan helpen met hun studie etc, ik heb kennissen en klasgenoten onderwerpen uit moeten leggen en ik hoor dat ik goed uit kan leggen. Doordeweeks ben ik ook in Assen beschikbaar.

Assen
VWO, op het moment HBO Honours (2e jaar)
VWO / Gymnasium, Hanzehogeschool Groningen