Verbeter je Microsoft office vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Microsoft office uit Coevorden! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Microsoft office

Dennie

Haaksbergen

Professioneel / Volwassen, ROC Deventer

Bijles Microsoft office met Dennie

Lesgeven is groeien en zien groeien.

Haaksbergen
MBO Chemisch Fysisch Analist
Professioneel / Volwassen, ROC Deventer

Microsoft office

Kjell

Enschede

Master / WO, Universiteit Twente

Bijles Microsoft office met Kjell

Het lijkt mij leuk om mensen te begeleiden in problemen die ik tijdens mijn studie ook ben tegengekomen. Al een tijdje ben ik bezig met het ondersteunen van problemen waar studiegenoten niet uit komen, zoals het schrijven van een scriptie. Ook voor bijles in programmeren, wiskunde en computerprogramma's ben ik inzetbaar.

Enschede
Computer Science
Master / WO, Universiteit Twente

Microsoft office

Erik

Deventer

Master / WO, Universiteit Twente

Bijles Microsoft office met Erik

Ik heb een lange historie (20+ jaar) om mensen te helpen met hun computers. Bijna altijd bij hun thuis. Ik doe het nu als vrijwilliger bij de bibliotheek Deventer. Het is iets wat ik graag doe. Daarnaast leer ik er zelf weer dingetjes bij en vind ik het een prettige manier om mensen te leren kennen. Ik leef alleen en heb redelijk wat tijd over in de avonden en weekenden. Mensen vooruit helpen in ICT kennis of -gebruik is voor mij een ideale manier om de tijd te vullen. En ondanks dat ik genoeg salaris heb, is een extraatje altijd welkom, zeker als het via een aangename bezigheid verloopt. Tevens zie ik mezelf niet een heel leven in een kantoorpand werken en kijk ik graag rond of er andere carrieres zijn die ik wellicht later op kan pakken.

Deventer
Techniek- en Wetenschaps Filosofie
Master / WO, Universiteit Twente

Microsoft office

Casper

Almelo

None

Bijles Microsoft office met Casper

Ik ben op zoek naar een uitdagende bijbaan naast mijn huidige PABO-studie. Ik heb enige ervaring met bijles geven, vooral aan kinderen in het basisonderwijs. Ik denk dat ik door middel van bijles te geven mijn competenties kan ontwikkelen. Ik vind het leuk om leerlingen onderwijs te geven en dingen uit te leggen.

Almelo

Microsoft office

Lisa

Groningen

None

Bijles Microsoft office met Lisa

Momenteel geef ik al bijles (één op één) in financieel management (facility management). Dit bevalt mij zeer goed. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen en mijn kennis te delen.

Groningen

Microsoft office

Marloes

Oldenzaal

None

Bijles Microsoft office met Marloes

Afgelopen juni heb ik mijn diploma op het MBO Grafisch Vormgeven behaald, nu studeer ik HBO Communicatie & Multimedia Design. In mijn nieuwe klas zitten veel mensen zonder enige ervaring. Ik merk dat ik het leuk vind deze mensen te helpen met de programma's. Verder vind ik bijles een slimme bijverdienste, ik kan in 'mijn vak' mensen helpen verder te komen. Voor mijzelf is het ook leerzaam en ik verrijk mezelf hiermee ook. Ten slotte is het als student ook een praktische baan, ik leer zelf constant bij en kan in mijn vrije tijd toch nog wat bijverdienen.

Oldenzaal

Microsoft office

Jelle

Hoogeveen

VWO / Gymnasium, Erasmus Universiteit Rotterdam

Bijles Microsoft office met Jelle

Ik wil graag bijles geven omdat ik het leuk vind kennis over te geven aan kinderen die in dezelfde fase zitten als dat ik heb gezeten. Of aan mensen die nieuw zijn in technologie als de ipad, of programma's als Microsoft Word. Ik wil gewoon graag mensen verder helpen.

Hoogeveen
VWO / Gymnasium, Erasmus Universiteit Rotterdam

Microsoft office

Peter

Enschede

None

Bijles Microsoft office met Peter

Betreft: Sollicitatie Docent BijlesHuis Sollicitant: Peter Segers Beste Mr/Mw, In mijn zoektocht naar wat te doen na mijn masteropleiding ben ik site van het BijlesHuis tegen gekomen. Ik ben erg geïnteresseerd om na mijn afstuderen om als tutor/docent te gaan werken bij het Bijleshuis. Ik ben namelijk bijna afgestudeerd voor mijn master opleiding (PSTS) en ben opzoek naar een baan om mijn kennis en vaardigheden zinnig te kunnen toe te kunnen passen. Ik denk dat werken als tutor/docent hiervoor uitermate geschikt is. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn masterscriptie voor de opleiding Philosophy of Science, Technology and Society (PSTS) aan de universiteit Twente. Hier heb ik gekozen voor de onderzoek specialisatie "Ethics & Technology", wat mij de mogelijkheid geeft om te promoveren binnen het 4TU project (voormalig 3 TU). Om deze reden schrijf ik mijn masterscriptie, een post-fenomenologische analyse naar mens-robot relaties. Echter binnen het 4TU project zijn door gebrek aan sponsoring geen open PHD posities. Met deze reden ben ik gaan zoeken wat er verder nog voor mogelijkheden zijn. Hiernaast ben ik mede schrijver van het 2015 PSTS Technolab magazine: “Eudamonia: forging the future of well-being”. (Link: http://purl.utwente.nl/publications/96532) Ik heb geschreven aan het onderwerp “Funny Social robots”, met als focus welbevinden . Hiermee heb ik ervaring opgedaan om wetenschappelijke en abstracte onderwerpen te relateren aan meer sociale/maatschappelijke problemen, en deze te vertalen voor een minder “hardcore” technisch/wetenschaps publiek. Deze vaardigheid kan ik natuurlijk goed inzetten als tutor/docent. Met de hierboven beschreven kennis en vaardigheden, ben ik er van overtuigd dat ik een uitstekende kandidaat ben om aan de slag met de Talentclass van Qquest. Ik hoop dat u spoedig op mijn email kan reageren en dat wij correspondentie voor een mogelijke introductie en sollicitatie kunnen voortzetten. Met vriendelijke groet, Peter Segers Master student PSTS, universiteit Twente

Enschede

Microsoft office

Baris

Enschede

None

Bijles Microsoft office met Baris

Na paar jaar in het onderwijs te hebben gewerkt wil ik graag door met helpen met kinderen/pubers met hun vakken waar ze moeite in hebben. Zo blijf ik toch indirect verbonden met het onderwijs. Het gene wat ik toch het leukst vind om te doen.

Enschede

Microsoft office

Bart

Groningen

None

Bijles Microsoft office met Bart

Als je een eenvoudige manier hebt om iets uit te leggen, begrijp je het voldoende. Zo ontwikkel je jezelf wanneer je anderen ondersteunt bij het leren. Ik wil graag mijn kennis en vaardigheden testen en delen.

Groningen